beornot 11.09.09, 21:34 Bardzo bym prosila, z panem x , z ktorym bylo spotkanie, jak to jets i dlaczego..czemu sie tak zachowal i co z tego wyniknie dla mnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: malutka prosba o rozswietlajaca wrozbe na rel 11.09.09, 21:36 To ja bardzo chetnie jesli mozna zglaszam sie na ochotnika Odpowiedz Link
beornot Re: malutka prosba o rozswietlajaca wrozbe na rel 11.09.09, 21:38 bede Ci wdzieczna Asiu Odpowiedz Link
asia.33 Re: malutka prosba o rozswietlajaca wrozbe na rel 11.09.09, 21:39 to za pare minut bedzie tak ? prosze o cierpliwosc Odpowiedz Link
beornot Re: malutka prosba o rozswietlajaca wrozbe na rel 11.09.09, 21:42 zzekam cierpliwie Odpowiedz Link
lodiogien Re: malutka prosba o rozswietlajaca wrozbe na rel 11.09.09, 23:16 Beornotku jutro obiecuję wkleić swoją interpretację, dzisiaj padam. Nie było mnie troszkę i przelądam zaległe tematy na forum. Pozdrawiam cieplutko, nie martw się, wszytko sie ułoży jak i u mnie powolutku zaczeło sie układać z moim Panem. Odpowiedz Link
asia.33 WRÓŻBA 11.09.09, 22:29 Wklejam karty: BEORNOT I PAN x 1). CO ICH ŁACZY = MOC 2). MYSLI = DIABEŁ/PAZ KIJ 3). MOWA = 5 PUCH/RYCERZ MON 4). SERCE = 5KIJI/9MIECZY 5). CO WNOSI = 7MONET/AS MONET 6). CO POKAZUJE NA ZEWNĄTRZ = ŚWIAT/SPRAWIEDLIWOŚĆ PRZYSZŁOSC = AS PUCH.... KRÓLOWA MIECZY... AS KIJI Ponownie potasowalam i zadałm jeszcze kilka pytan: 1). Dlaczego Pan tak sie zachował na spotkaniu ? = król puch, wieza, moc 2). Co poczuł Pan po spotkaniu?= wieza, rydwan, 8kiji 3). Co teraz mysli o tym spotkaniu= 3monet, sad, 7 pucharów Odpowiedz Link
asia.33 Re: WRÓŻBA 11.09.09, 23:21 interpretacja bedzie rano tak ustaliłysmy z Beornotkiem bo mi mózg sie zagotował i nie chce pisac głupot . dobranoc Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: WRÓŻBA 12.09.09, 14:07 Jeśli zechce mogę opisać rozkład asi.33 i gdzieś wysłać. Odpowiedz Link
asia.33 Re: WRÓŻBA 12.09.09, 14:34 tylko nie wiem czy Beornot tu zajrzy Sama jestem ciekawa co o tym sądzisz Kirke ...ja tez mam jakis pomysł o co tu chodzi. Gdybym wiec i ja mogła znac Twoja interpretacje bede bardzo wdzieczna Kirke wyslij Beornot na gazetowego maila. Ja bardzo dziekuje i jak tylko dostane od Ciebie jakąs wiadomosc złoze podziekowania w swoim imieniu za pomoc. Dziekuje slicznie. Asia Odpowiedz Link
asia.33 :) 12.09.09, 14:45 dziekuje Beornt za przepis...ja kocham krewetki !!!!!!!!!! Skąd wiedziałas ? Ja nawet jajecznice z krewetkami jadam ...w kazdej postaci ..i nie nudza mi sie Ale sie ciesze Odpowiedz Link