beatek733 23.09.09, 23:19 Poproszę Was ładnie kochane o postawienie mi kart na mnie i pana G. bo juz sama nie wiem co mam myslec o tej relacji... rozjaśni mi któras temat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrgodot Re: Prosze o wróżbe dla mnie :)) 24.09.09, 11:05 Rozłożyłam partnerski na pytanie co jest między wami. 1. Na płaszczyźnie intelektualnej: ty 3 Mieczy, on 5 Buław Trochę to wygląda tak, jakbyście ze sobą rywalizowali; takie słowne rozgrywki, które mogą prowadzić do kłótni. Z jego strony to może być bardziej flirt, żarty, a ty odbierasz to bardzo osobiście. 2. Na płaszczyźnie emocjonalnej: ty 9 Kielichów, on Rycerz Mieczy Masz wobec niego ciepłe uczucia, przyjaźń, zaangażowanie emocjonalne. Jesteś otwarta na ten związek. On podchodzi trochę bardziej ostro. Angażuje się w relację, ale tak gwałtownie, brak mu powściągliwości. Tu też jest dużo rywalizacji, któa może prowadzić do konfliktu. 3. Co pokazujecie na zewnątrz: ty (-) As Buław, on 6 Monet Ty na razie pokazujesz dystans, raczej czekasz niż bierzesz sprawy w sowje ręce. On pokazuje się jako osoba na poziomie, szczodra. Może zaprasza cię do eleganckich knajp, przynosi prezenty. Duży tu jest nacisk na sprawy materialne. 4. Plany wobec siebie: ty 10 Kielichów, on Diabeł Z twojej strony pragnienie miłości i związku. Z jego - hm, chyba mu się podobasz jako kobieta, ale na razie bez większych planów na przyszłość. Raczej działasz na niego seksualnie. Nie odczytywałabym jednak tej karty negatywnie. 5. Między wami: (-)Rycerz Monet Trochę się wkradła tu nuda, niechęć każdej ze stron do podjęcia zdecydowanych kroków. Jak pójdziecie tą drogą, to się rozejdzie. I znowu pojawia się bardziej materialna strona życia. Wylosowałam 3 larty na pytanie o wasz związek w najbliższych 3 miesiącach: (-)Król Buław, (-)Sprawiedliwość, (-)Paź Kielichów Z jego strony może tu być nieuczciwa gra, próba wykorzystania twoich uczuć. Jakieś nietaktowne i nieeleganckie zachowanie. Jak powinnaś się wobec niego zachowywać w najbliższym czasie: Król Kielichów, 10 Buław, 4 Monet - powinnaś dążyć do uzyskania jakiejś jasnej deklaracji z jego strony, czy da się z tego budować związek. Nie możesz wchodzić w coś, w czym będziesz się czuła uwięziona i wykorzystana. Ta odpowiedzialność musi się rozłożyć na was dwoje, a w tym rozkładzie Kielichy sa wyraźnie po twojej stronie. Mam nadzieję, że dziewczyny coś dorzucą od siebie. Odpowiedz Link
lukrusia Re: wrózba 24.09.09, 11:13 Beatek jeśli chodzi o jego uczucia to rzeczywiście w serduchu temu Panu kiełkuje uczucie do ciebie ale to dopiero takie początkowe uczucie. Pan G: w mowie RYCERZ MONET Zachowuje sie jak najlepszy przyjaciel i jak narazie tak będzie prowadził rozmowy aby było widać że cię lubi . w myśliRYDWAN Tutaj widać wachania ten as kielichów go drze w twoją stronę i nie wie czy dac się ponieśc emocjom czy zdecydowac tak jak było przedtem .On się zastanawia co by było lepsze jaki powinien podjąc wybór.W takiej sytuacji zaproponowała bym taki spoób podejścia = gdy wychodzi mu Rywan+ as kielichów+as monet =widac że chęci ma i uczucie jest ,powinnaś go zachęcić pokazać że zalezy Ci na nim bo Tobie równiż wyszły 2kielichy w sercu! w serduchu AS KIELICHÓW Takie zauroczenie twoją osobą , uczucie pojawiło się na horyzoncie i nalezy temu uczuciu pomóc aby coś z tego było. w czynach4MIECZE No właśnie te 4miecze !wg mnie ten Pan nie wie jak zareagujesz jeśli dowiesz sie o jego uczuciu jego chęci na rozwiniecie tej znajomości i woli czekać nic nie robić .Beatek zachęc go bo naprawdę widac że fajnie by się ta znajomosc rozwineła. co wnosi:AS MONET Chęc na rozwiniecie tej znajomosci i tutaj tez karta w postaci zarodka -nalezy to wspomóc działaniem ----Co między wami 9 mieczy -------- Oboje się dręczycie nie pokazujecie jak jest naprawdę . Beatek Ty jesteś gotowa na nowy etap (co wnosisz -śmierć ) oraz darzysz go uczuciami(w sercu 2kielichy) .Zostawcie za sobą tą 9 mieczy nie dręczcie sie że cś pójdzie nie tak jak chcecie(w myślach masz 5mieczy -boisz się że gra nieszczerze i zostaniesz zraniona ) .Bo tak naprawde oboje chcecie tą relację rozwinąc poza koleżeństwo Pozdrawiam serdecznie i Trzymam KCIUKI Lukrusia Odpowiedz Link
beatek733 Re: Prosze o wróżbe dla mnie :)) 24.09.09, 12:53 Później tez odniose sie do wróżby jak to sie ma do rzeczywistości Odpowiedz Link
beatek733 Re: Prosze o wróżbe dla mnie :)) 24.09.09, 16:35 a wiec w rzeczywistości ta znajomosc wygląda tak: była miłość , wyznania, wielkie plany i on sie nagle wycofal ,może dlatego ze ja nie potrafie na tą chwile dokonac przełomowej zmiany w moim życiu , odważyc sie na nowe i nieznane ,zakończyc stare, dodatkowo on nie chce wrócic do kraju , tylko chce żebym pojechała do niego, nie widzac przyszłości tego mysle ze dlatego sie nie odzywał przez 1,5 miesiąca ,izolował, myślał nad tym wszystkim myślałam że to KONIEC teraz jednak obecnie odpowiedział na moja wiadomość -jakoś tak nieśmialo i napisał że jest mu cięzko tak jak mnie wiec może nie wszystko stracone Odpowiedz Link
beatek733 Re: Prosze o wróżbe dla mnie :)) 24.09.09, 20:03 Oczywiście kochane wróżki wysłałam Wam zapłate a tutaj - bardzo dziekuje Odpowiedz Link