algaria 19.03.10, 19:53 Wylosowałam ją min. jako kartę dzisiejszego dnia i cały dzień mnie bolą plecy (korzonki) czyli że ta karta nie oznacza tylko bólu psychicznego ale i fizyczny realny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casablanca76 Re: 3 mieczy 19.03.10, 20:07 w moim przypadku przedwczoraj ta karta pokazała kłopoty różnej natury - wirus w komputerze - źle podany numer konta do przelania środków po likwidacji akcji ( co jest problemem do dzisiejszego dnia- a dziś miałam pięć monet ) - i ogólnie bardzo złe samopoczucie z powodów tych kłopotów... byłe trzy miecze były i trzy kłopoty Odpowiedz Link
totylkoja00 Re: 3 mieczy 19.03.10, 21:03 witam dziewczyny czy możecie mi wyjaśnić, jak losować kartę dnia?, pewnie to głupie pytanie, ale proszę o odpowiedź,, pozdrawiam i dziekuję Odpowiedz Link
casablanca76 Re: 3 mieczy 20.03.10, 07:24 ja tasuje karty, rozciagam talie po stole i wyciagam karte dnia najpierw staram sie ja sama zinterpretowac potem siegam do podrecznika i czytam opis a na koniec dnia robie podsumowanie. Odpowiedz Link