krolowa.mieczy 28.04.10, 20:14 A jak ktoś jest w takim wieku - as kijów w stosunku do mojego, to myślicie jak ja, że młodszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany1977 Re: wiek 28.04.10, 21:52 Raczej tak bo stoi niżej w hierarchii niż dworska królowa mieczy Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wiek 28.04.10, 21:58 Dzięki właśnie się dowiedziałam że osoba to fan IRCa. Czyli osoba ta może byc jednak równolatkiem lub góra 3 lata starsza, bo ja na IRCa się nie załapałam Odpowiedz Link
ivana Re: wiek 29.04.10, 09:07 Dokladnie tak. Ta osoba moze byc gora 3 lata starsza. Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: wiek 29.04.10, 09:45 Człowiek, który mnie kiedyś przyjął do pracy był fanem IRC'a a był po 40-ce Czy ktoś z Was napisze czemu ten miałby być równolatekiem lub trochę starszy? Ja się spotkałem z wyjaśnieniem (Chrzanowska), że jeśli wiek nie wynika z figury karty dworskiej tylko wychodzi któraś z kart danego ,,koloru" to niższa sugeruje młodszą osobę. Odpowiedz Link
algaria Re: wiek 29.04.10, 12:13 Chrzanowska swoje a my swoje Obrazek przedstawiał lwa dorosłego lwa to wiek świadczy o tym że ktoś jest równolatkiem pytajacego lub nieznacznie starszy - tez takie skojarzenia Odpowiedz Link
asia.33 Re: wiek 29.04.10, 12:45 a mnie sie wydaje ze krta ta pokazała , ze wiek est pojeciem wzgednym i nalezy zwrócic uwage ze osoba tta jest po prostu aktywna, enegriczana tryska energia . Bo prawda jest taka ze ludzie nawet w tym samym wieku maja rozny temperament . Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: wiek 29.04.10, 12:56 Asiu, też mi taka myśl przemknęła przez głowę, bo nie ważne ile się ma lat, ważne na ile kto sie czuje. Czyli to osoba bardzo witalna, energiczna, pełna pomysłów i z dużym apetytem na zycie. M Odpowiedz Link
algaria Re: wiek 29.04.10, 15:03 Przepraszam ale LEW w naturze jest strasznie leniwy a lew astrologiczny jest "charakterny" ma_ewa01 napisała: > Asiu, też mi taka myśl przemknęła przez głowę, bo nie ważne ile się ma lat, > ważne na ile kto sie czuje. > Czyli to osoba bardzo witalna, energiczna, pełna pomysłów i z dużym apetytem na > zycie. > M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: wiek 29.04.10, 15:30 Lew a i owszem, ale mnie chodziło raczej o jego pogromcę M Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: wiek 29.04.10, 12:54 Ja mam na karcie asa buław dłoń wystającą z chmurki, trzymającą drewnianą pałkę pokrytą listkami, w tle mały zielony krajobraz, mała rzeczka. Mój lew uciekł albo już pożarł jakąś dziewicę i poszedł spać , listki mam policzyć czy co Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: wiek 29.04.10, 13:03 Ale to był As królowej- zobacz tutaj taroteca.multiply.com/photos/album/122/Arcus_Arcanum#photo=129.jpg M Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: wiek 29.04.10, 13:05 ...ta rączka nie wygląda na najmłodszą, a już na pewno nie przynależy do wiotkiej dziewicy /eh... marzenia, hi hi/ M Odpowiedz Link
algaria Re: wiek 29.04.10, 15:05 Po za tym as buław jest synonimem fallusa to chyba ta dziewica albo już nie jest dziewicą albo na widok "pałki" uciekła z krzykiem Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wiek 30.04.10, 00:27 Dyskusja się rozwinęła jutro napisze coś do rzeczy, bo obecnie pod wplywem jestem lat 37. już wiem. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wiek 30.04.10, 11:13 zapomniałam napisać wczoraj, że ten wiek tzn że kilka lat więcej ode mnie Odpowiedz Link