krolowa.mieczy 16.06.10, 18:15 gdzie dziś byłam? kochankowie, pazik pucharów, głupiec talia Druid Craft to jest poważna instytucja. państwowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobema Re: moja zagadka :) 16.06.10, 18:28 krolowa.mieczy napisała: > gdzie dziś byłam? > > kochankowie, pazik pucharów, głupiec > > talia Druid Craft > > to jest poważna instytucja. państwowa. > Królowo, ja chyba wiem, ale nie z kart. Napisałam Ci na priva. Zobacz czy to to? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: moja zagadka :) 16.06.10, 18:48 tak ale wiedziałaś bo... no wiedziałaś Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: moja zagadka :) 16.06.10, 19:15 nieee w pewnej instytucji. a chciałabym bardzo pójść na randkę Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: moja zagadka :) 16.06.10, 19:21 w przedszkolu albo żłobku. Przyszedł mi też do głowy urząd stanu cywilnego lub posredniak. hi hi ciekawe, co to M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: moja zagadka :) 16.06.10, 19:29 noooo nieeee! tak szybko?! byłam dziś w UPracy Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: moja zagadka :) 16.06.10, 19:50 No to super, i co i co? Zaproponowali Ci coś sensownego? M Odpowiedz Link
misboaa Re: moja zagadka :) 16.06.10, 22:51 Ej ej ej to trudne było!!! Niech mi ktoś wytłumaczy te karty bo dostanę świra z rozpaczy!!!! Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: moja zagadka :) 16.06.10, 23:44 Kochankowie - wybór paź pucharów - opieka, pomoc głupiec- poszukiwanie, zaczynanie od nowa A reszta to przez skojarzenie z instytucją. Szczerze mówiąc nie chciałam nawet użyć nazwy tego pośredniaka, bo obawiałam sie, ze mogę popełnić jakąs niezręcznośc albo przykrość Q.Mieczy sprawić. M Odpowiedz Link
coill Re: moja zagadka :) 16.06.10, 23:34 urzad stanu cywilnego? ja nie wiem(nie znam sie na instytuacjach hehe) e tak mnie sie skojarzylo. kochankowie - umowy/negocjaccje, glupiec-nowa droga, paz - milosc..no a moze chrzest itp? Odpowiedz Link
coill Re: moja zagadka :) 16.06.10, 23:39 ale juz doczytalam ze w pracy heh. a ta praca moze jakiejs konkretnej szukasz? bo kochankowie pasuja mi Gupiec tez Jkos - paz pucharow nie wiem ;/ Odpowiedz Link