blackandwhite_29 28.06.10, 11:24 Mam możliwość zakupu auta. Ciężko mi podjąć decyzję. Nie wiem - czy będę z niego dużo korzystać, czy będzie stało pod blokiem, a do tego kwestie finansowe. Czy zakupić auto, czy nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: Zakup auta 28.06.10, 11:38 no to ty chyba wiesz najlepiej czy Ci potrzebne zy nie i anwet nie lubisz jezdzic i bedie stalo mojej matki 3 lata stalo hehe Odpowiedz Link
blackandwhite_29 Re: Zakup auta 28.06.10, 11:57 Hm... czasami jest tak, że mi się wydaje, że coś będę używać - a potem stoi zakurzone i zapomniane Tu bardziej chodzi, nie o to czy chcę, ale czy dam radę je utrzymać (opłaty, paliwo itd). Odpowiedz Link
instalar Re: Zakup auta 28.06.10, 12:01 Jesli chodzi o zakup auta to lepiej się pytac a konkretne upatrzone egzemplarze, mam dosiwdczenia....i to nie mile, tymbardziej jesli chodzi o auta uzywane Odpowiedz Link
coill Re: Zakup auta 28.06.10, 12:15 instalar napisała: > Jesli chodzi o zakup auta to lepiej się pytac a konkretne upatrzone > egzemplarze, mam dosiwdczenia....i to nie mile, tymbardziej jesli > chodzi o auta uzywane mi kiepsko idzie wrózenie na sprzęt. kiedys kupowalam laptopa tak i sie przejechalam na tym za bardzo "kolorując na rózowo" jedna karte hehe. wole sie zato nie brac Odpowiedz Link
instalar Re: Zakup auta 28.06.10, 12:32 Ja tam się kart slucham. Czy swoich czy mojej wrozki.... Ona mi ostatnio powiedzial, że nie będę z auta zadowolona i nie jestem dokońca ale cóż. Ogolnie tak poza kartami, na uzywane auta trzeba straszliwie uważać. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Zakup auta 28.06.10, 14:06 przede wszystkim teraz trzeba być ostrożnym: wysyp popowodziowych aut jest. tak bez kart mówię Odpowiedz Link
instalar Re: Zakup auta 28.06.10, 14:18 Oj popieram, niestety napewno znajda się tacy co się dorobia na tej powodzi Odpowiedz Link