red-diamond 09.07.10, 14:10 Czy moja koleżanka jest w ciąży? Król mieczy,3 buław,Głupiec,As pucharów,9 mieczy Głupiec i As pucharów oznacza ciążę.Ale może karty pokazały,że jeszcze nie jest,że się jeszcze stara o tą ciążę? Jak myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Ciąża? 09.07.10, 15:34 niech zrobi test. albo jak za wcześnie - badanie krwi. i mniej kart Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: Ciąża? 09.07.10, 18:07 Ten mieczowy na poczatku niezbyt pasuje do ciazy. Moze to jakis lekarz jest? Bo 3 bulaw i glupiec, as to moze byc dziecko w przyszlosci a 9 mieczy to sie juz strasznie denerwuje tym wszystkim. Odpowiedz Link
instalar Re: Ciąża? 09.07.10, 19:02 głupic i as pucharow- tak, ale reszta kart to nie wiem, dla mnie też za duzo kart, trudno powiedziec jakie karty mówia o potencjale o samej ciązy a które np o zagrożeniach czy powikłaniach lub innych aspektach. Przy tej ilosci kart bardziej szczeglowy rozkład był by lepszy.... Odpowiedz Link
red-diamond Re: Ciąża? 09.07.10, 19:12 Myślę sobie teraz,że te karty oznczają jednak,że nie jest w ciąży(Król mieczy),ale się cały czas o nią stara(3 buław) i w końcu w najbliższym czasie zajdzie w ciążę(Głupiec ,As pucharów) Odpowiedz Link
red-diamond Re: Ciąża? 09.07.10, 19:12 ...aa 9 mieczy to może być 9 miesięcy ciąży prawda? Odpowiedz Link
coill Re: Ciąża? 09.07.10, 20:01 powiedziaabym TAK gdyby nie 9 mieczy, w sumie czy cos znaczya ta karta wrozkladzie? czy to tak poprostu 4 karety i juz? moze byc tak ze ciaza sprawia nocne męki, bóleg glowy czy mdlosci albo zmartwienie, albo wlasnie przez ciąze ktos sie zmartwia. faktycznie,albo z duzo kart na jedno pytanie, albo jak juz tyle to moze lepiej jakby byly uporzadkowane jakos (np - 4 to rezultat, 1 to plan/zamiar itp) Odpowiedz Link
misboaa Re: Ciąża? 09.07.10, 22:46 nie jest. pewnie jest przekonana, że jest. chciała by i liczy na to, ale nic z tego nie wychodzi i to ją zasmuci. Odpowiedz Link
afrodyta888 Re: Ciąża? 18.01.14, 16:37 ja też bardzo się starałam o dziecko i bardzo chciałem je mieć więc dobrze to rozumiem. polecam serdecznie inofolik on pomoże z zajście w ciąże mi pomógł. Odpowiedz Link
kacz-ka99 Re: Ciąża? 22.01.14, 18:37 Ciekawa jestem w ilu procent tak na prawdę taki lek może pomóc zajść w ciąże? Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Ciąża? 26.01.14, 16:28 W ciągu roku zwiększa szanse o 5% cytat: "Współżycie bez żadnych zabezpieczeń przez rok daje szanse na ciążę tylko w 80%. Ten wskaźnik zwiększy się o ok. 5% w ciągu następnego roku." Odpowiedz Link
olagrayn Re: Ciąża? 18.01.14, 22:56 Dziecka to ja tu nie widzę. Raczej mężczyznę, który może zapewnić trochę wygodniejsze życie młodszej partnerce. Jeżeli trafi się ciąża, to niczym dobrym się nie skończy. Odpowiedz Link