instalar 24.07.10, 13:48 paż monet 4 mieczy? Nie mam pojęcia co to za miejsce? czy to w ogóle jest jakieś miejsce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: jakie to jest miejsce? 24.07.10, 13:56 moze szpital, przychodnia lub miejsce gdzi odkladasz pieniadze na jakis czas by je tam przechowac? Odpowiedz Link
instalar Re: jakie to jest miejsce? 24.07.10, 14:00 Raczej nie, to miało być miejsce spotkania. Mi się kojarzy, że na polanie gdzieś, bo ten paż stoi w pieknym plenerze. Jakaś polana, pod drzewem itp. Patrząc na 4 mieczy moja uwagę bardziej zwraca obraz, witraż, czy okno w tle z takimi kolorowymi postaciami, widzicie to co to przedstawia? Odpowiedz Link
ktos-xxx Re: jakie to jest miejsce? 24.07.10, 15:12 Konto bankowe zawsze mi się pokazuje w Kapłance. 4 mieczy to może być coś innego....tylko nic mi na razie nie przychodzi do głowy.ale pomyślę nad tym. Odpowiedz Link
instalar W górach! 24.07.10, 14:08 Spójrzcie na pejzarz z Pazia Monet, w tle góra. Człowiek leżący na obrazie z 4 mieczy trzyma ręce które tworzą szpic, patrzac na to wygląda jak giewont czy zarys gór! czy to dobry trop? Odpowiedz Link
ktos-xxx Re: W górach! 24.07.10, 15:00 Paź monet już mi się pokazał w pytaniu o miejsce/okoliczności i oznaczał sytuację,kiedy wracałam ze sklepu z zakupami Paź monet mówi głównie o sytuacjach związanych z pieniędzmi-wszelkiego rodzaju to mogą być sytuacje. Odpowiedz Link
dana-25 Re: W górach! 24.07.10, 22:30 To może być jakiś skwer, park, gdzie jest dożo dzieci. Odpowiedz Link