star-3 02.08.10, 12:48 Poproszę kogoś o powyższy rozkład na mój związek.Sama go sobie robiłam,ale obawiam się,że wróżąc pod wpływem emocji,wyszły karty zgodne z moimi obawami.Dlatego chciałabym,żeby postawił karty ktoś bezstronny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll16 Re: Tajna kieszeń 11.08.10, 20:03 Oto rozkład: 1) Cel w stosunkach u partnera -Ksiezyc- tu jakbyzaciemnione sprawy, niewiadomo co do konca jest prawda , a co nie... 2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) - swiat odwr, sprawiedliwosc, krol buław, krolowa mieczy- widac blokade i jakbybrak decyzji jeszcze, jakos tez widzi Twoj dystans 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie - krolowa buław, 9 buław, 6 buław- chce Cie zdobyc, widzi w Tobie Kobiete zycia, ma tez odrobine postawe obronna 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 2 mieczy, krol mieczy, 5 kielichy- pojac decyzje, wydaje mi sie , ze ma duze watpliwosci zyciowe 12) Co partner ukrywa - 8 denarów- jakas prace, zrodlo dochodu, pieniadze (?) 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać- 9 denary - przyszlo mi do glowy, ze nie chce Ci powiedziec jakos o tym po prostu.. Odpowiedz Link
misboaa Re: Tajna kieszeń 11.08.10, 21:29 > Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 2 mieczy, krol > mieczy, 5 kielichy w głębi duszy coś analizuje, rozważa podchodząc do tego racjonalnie. Może chodzić o analizowanie spraw uczuciowych, podsumowuje wszystko i bada czy zostać. Nie kieruje się przy tym uczuciami, ale jakby zasadami matematyki > 12) Co partner ukrywa - 8 denarów- jakas prace, zrodlo dochodu, > pieniadze (?) Najprostsza rzecz jaka się tu klaruje to to, że ukrywa przed tobą zyski albo w obawie przed tobą (że bedziesz z nich korzystała? oczekiwała prezentów?), albo oddaje je komuś np: jakieś alimenty > 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać- 9 denary - przyszlo mi do > glowy, ze nie chce Ci powiedziec jakos o tym po prostu.. Ogólnie mówiąc on coś przelicza i "kontroluje" Odpowiedz Link