serenaada 08.08.10, 12:22 Czy karta Sprawiedliwości może oznaczać jako miejsce kościół a Pustelnik jako czynność modlitwę? Czyli, że ktoś modli się w kościele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liri-th Re: Sprawiedliwość/Pustelnik 08.08.10, 12:27 A mi się zdaje,że to może być więzienie- Sprawiedliwość, Pustelnik-bycie w odosobnieniu,z dala od rzeczywistości.Chodzi o tego chłopaka,który gdzieś przepadł? Odpowiedz Link
serenaada Re: Sprawiedliwość/Pustelnik 08.08.10, 12:32 liri-th napisała: > A mi się zdaje,że to może być więzienie- Sprawiedliwość, Pustelnik-bycie w > odosobnieniu,z dala od rzeczywistości.Chodzi o tego chłopaka,który gdzieś przep > adł? Nie nie tym razem nie o nim dla niego próbuję wymyślić jakiś rozkład na osobę zaginioną bo ten z forum chyba nie bardzo pasuje do jego sytuacji bo raczej go nie porwano ... Pytam tak z ciekawości bo patrząc na moją kartę Sprawiedliwości mam właśnie skojarzenia z kościołem a pustelnik na mojej karcie ma złożone ręce jakby do modlitwy Odpowiedz Link
misboaa Re: Sprawiedliwość/Pustelnik 08.08.10, 13:11 Pustelnik napewno może pokazywać modlitwę natomiat Sprawieliwośc nie wydaje mi się, chyba żeby to mocno naciągnąć na spowiedź??? Sprawiedliwość, tam nie ma nic duchowego. Odpowiedz Link
2bieguny Re: Sprawiedliwość/Pustelnik 08.08.10, 16:22 Widzę, jak czytam forum, ze patrzycie na karty bardzo szczegołowo, ja na razie patrzę na kartę jakos tak "całosciowo" rzekłabym, czy to zle, czy z czasem tez zacznę patrzec tak jakos szczegółowo? Nadaję kartą czasem swoje nazwy, chyba musze zacząc to zapisywac. Bo z czasem mi sie pomyli. Odpowiedz Link