Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc w interpretacji

02.09.10, 23:13
po pierwsze - witam, jestem tu nowa smile

na pytanie: 'co robić?', żeby zdobyć serce pewnego pana [sytuacja dość skomplikowana, znamy się
krótko, a on wyjechał na pół roku], wyszły mi karty 6 kielichów król mieczy i 8 denarów. 6 kielichów
pojawiła się już w przełożeniu, była pierwszą wylosowaną kartą, dwie następne dobrałam w celu
uzyskania pełniejszej informacji i cóż... zagmatwało mi to trochę.

moja interpretacja jest taka, że powinnam zastanowić się nad przeszłością i nie pozwolić jej
negatywnie wpływać na teraźniejszość [zgadza się, niestety mam złe doświadczenia, które trochę
mnie blokują], poszukać dobrych wspomnień, żeby uwierzyć w siebie i w to, że wszystko będzie
dobrze, myśleć pozytywnie - 6 kielichów. król mieczy - powinnam być silna i zdecydowana? 8
denarów może mówić o tym, że powinnam trochę nad sobą popracować, poszerzyć swoje
zdolności komunikacji [pracuję nad tym od jakiegoś czasu]. ogólnie wychodzi na to, że jest to
możliwe, ale dość skomplikowane oraz praco i czasochłonne? problem mam też z określeniem czy
powinnam działać czy poczekać?

proszę o zweryfikowanie mojej interpretacji, ciężko jest mi być obiektywną smile
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: prośba o pomoc w interpretacji 03.09.10, 10:38
      Zdobywanie serca kojarzy mi się z usilnym wkładaniem na palec przypadkowo znalezionego,
      przyciasnego pierścionka, za nic nie idzie, palec niemiłosiernie boli, źle takie zmaganie wygląda i
      zazwyczaj efekt końcowy jest inny niż zamierzony, siny palec, nacięty pierścionek i koniec końców
      maska radości. Co innego gdy jakimć cudem uda się znaleźć pierścionek który pasuje jak ulał, wtedy
      jest prawie bez zgrzytów i dokładnie to co być powinno.
      Co robić, żeby zdobyć serce pewnego pana? 6 kielichów, król mieczy, 8 denarów - spróbować do
      niego ,,dotrzeć" a więc zaintrygować go sobą, dać mu poczuć że wzbudza w Tobie miłe uczucia, że
      Ci się podoba, prawdopodobnie to on wyszedł w królu mieczy i chyba jest doświadczoną i
      powściągliwą osobą której nie da się ot tak omamić, lubi intelektualne wyzwania i prawdopodobnie
      najlepiej dogada się z osobą z którą będzie miał i o czym pogadać i z taką która wniesie w jego życie
      radość. 8 denarów to może być informacja, że nie lubi próżnych ludzi i zaangażowanie to kolejna
      rzecz na którą on zwraca uwagę, chyba nie toleruje osób które chcą się prześliznąć przez życie, lubi
      ludzi praktycznych (kowali swojego losu), nie wyciągających rąk do innych dopóty sami mogą coś
      zdobyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka