Dodaj do ulubionych

uklad na prace

09.09.10, 17:44
mam oferte pracy, jednak sie wacham, stanowisko takie sobie.... pomozciewink moim zdaniem to lipa...7 denarow- zadnego szalu nie bedzie, 8 denarow bede musiala oszczedzac,kasa mala, stamosfera-cesarz sztywna beda mi rzadzic, a przyszlosc...naj;pierw slonce pozniej stagnacja a na koniec bede chciala wiac?smile

zadowolenia w diable nie widze...raczej jakies leki i frustracje
przyjazni tez niue bedzie-4 bulawy, odgrodzenie sie od tych ludzi

jaki rozwoj mnie czeka w tej pracy 7 denarow
finanse 8 denarow
atmosfera cesarz
przyszlosc moja w tej firmie slonce wisielec paz kielichow
co ta praca mi da temperance
awana i mozliwosci as mieczy 7 bulaw
zdowolenie diabel
przyjaznie 4 bulawy
brac czy nie? 2 miefze
Obserwuj wątek
    • the_sunny Re: uklad na prace 09.09.10, 20:02
      pliis neich ktos szepnie choc slowko jaka przyszlosc, bo jutro musze dac odpowedziedz
    • nielaik Re: uklad na prace 11.09.10, 18:01
      the_sunny napisała:
      > jaki rozwoj mnie czeka w tej pracy 7 denarow
      > finanse 8 denarow
      > atmosfera cesarz
      > przyszlosc moja w tej firmie slonce wisielec paz kielichow
      > co ta praca mi da temperance
      > awana i mozliwosci as mieczy 7 bulaw
      > zdowolenie diabel
      > przyjaznie 4 bulawy
      > brac czy nie? 2 miefze

W tej pracy nie będziesz miała zbytniego pola do popisu. Nie ma ciekawych zdań do wykonania, rozwoju i kariery, awansu nie widać. 7 denarów i Temperance. Czasem pojawić się może mały zryw, jakaś obietnica, ale to i tak nie jest to w stosunku do twoich oczekiwań. Przykładowo szefostwo może uważać, że wielkim wyróżnieniem dla pracownika jest nagroda w postaci zegarka, raz na rok. Dla ciebie to jest zbyt mało. I jeszcze bedą mówić, że masz za duże wymagania.

Finanse według mnie nie powinnaś narzekać. Dlaczego 8 deanrów to oszczędzanie? Na karcie widać tworzenie pieniędzy. Źródło dochodów masz stabline. Ale może ktoś się jeszcze tutaj wypowie, bo pewności nie mam.
      Atmosfera. Cesarz jest formalny, nie wylewny, trochę sztywny, ale czy to źle? Nie plotkuje, zajmuje się ważnymi sprawami, tutaj każdy jakby wiedział co ma robić. Może jedynie ludzie się tam nie wychylają a wykonują polecenia? Ktoś tu rządzi i od jego łaski nie łaski zależy przyszłość.
      Na pierwszy rzut oka ludzie moga być spięci. Ale wchodząc głębiej znajdujesz życzliwe osoby, z którymi można pogadać.

Awans i możliwości. As mieczy i 7 buław. Trzeba bedzie mocno powalczyć, bardzo się wysilić. Musisz być przebojowa, z pazurem, wykorzystać wszystkie swoje atuty, zwłasza intelektulane.
      Zadowolenie diabeł. Nie bardzo mi się tu widzi zadowloenie. Raczej zmęczenie pracą. Zwłaszcza w połaczeniu z poprzednmi kartami. 8 denarów finanse uzyskane z pracy ciężkiej, ale nudnej (7 denarów)?
      • the_sunny Re: uklad na prace 12.09.10, 11:37
        nielaik napisała:
        > W tej pracy nie będziesz miała zbytniego pola do popisu. Nie ma ciekawych zdań
        > do wykonania, rozwoju i kariery, awansu nie widać.

tego sie bardzo boje nie chce utkwic w czyms co mnie ebdzie wkurzac, szukam pracy rozwojowej chocby za male pienaidze ale takiej ktora bede lubic.dziekuje za pomoc w intrpretacjiwink
        sprobowalam zrobic karty na decyzje, co bedzie jak przyjme ta prace i co bedzei jak nie.

7 - to karta wyjściowa, o co chodzi? Tło pytania.Czy łatwe czy trudne będzie podjęcie decyzji? paz denarow -czyli decyzje bede musiala podjac teraz, opisuje chyba moija osobe-osobe ktora chce sie uczyc i rozpoczac nowy etap w zyciu zawodowym...

3-1-5 To karty mówiące, co będzie się działo, jeśli pytający zrealizuje swój zamiar czyli przyjmie te prace 5 kielichow-kolo fortuny-krolowa pucharow
        hmm smutek, neispelnienie5 kielichow- kolo fortuny -szanse mozliwosci wtedy bede krolowa pucharow czyli zadowolenie
        4-2-3 To karty mówiące, co będzie, jeśli nie zrealizuje swojego zamiaru.czyli nie przyjmie pracy
        papiez-diabel-5 kielichow tutaj totoalnie nie wiem bo umiemt ych kart zinterpr-z jednej strony surowy z zasadami papiez z drugiej ktos bez zasad......czyli jak tej pracy nie przyjme to bede sie motac, wkjurzac, szukac i na koniec 5 pucharow czyli bede zdolowana brakiem pracy...
        • the_sunny Re: uklad na prace 13.09.10, 19:41
          4-2-3 To karty mówiące, co będzie, jeśli nie zrealizuje swojego zamiaru.czyli nie przyjmie pracy
          papiez-diabel-5 kielichow tutaj totoalnie nie wiem bo umiemt ych kart zinterpr-z jednej strony surowy z zasadami papiez z drugiej ktos bez zasad......czyli jak tej pracy nie przyjme to bede sie motac, wkjurzac, szukac i na koniec 5 pucharow czyli bede zdolowana brakiem pracy...

Prosze zerknie ktos? nie rozumiem tych kart...sa bardzo sprzeczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka