Dodaj do ulubionych

sfera uczuc na 5 mc

15.09.10, 23:34
moje życie uczuciowe do końca stycznia.

ogólnie-siła
radość zycia, witalnosc-okielznanie emocji-bede sie podobac i bede z tego korzytac;P

charakterystyka mezczyzny-6 denarow
brak rozwnowagi w dawaniu i braniu, bktos o wysokiej pozycji zyciowej,, ma kase

co mi da ta znajomosc-krolowa pcuharow
dam sie omamic, bede łatwowierna lub.. pomysle o zalozeniu rodziny

czas 5 mc . co mi przyniesie w sferze uczuc?
10 mieczy-krol pucharow-kolo fortuny ( dobieram -dokad sie potoczy) 5 kielichow
to kiepsko to widze,zranione uczucia
Obserwuj wątek
    • cytrynowa_valeri Re: sfera uczuc na 5 mc 17.09.10, 11:18
      rzuci ktoś łaskawym okiem?smile

> moje życie uczuciowe do końca stycznia.
      >
      > ogólnie-siła
      > radość zycia, witalnosc-okielznanie emocji-bede sie podobac i bede z tego korzy
      > tac;P
      >
      > charakterystyka mezczyzny-6 denarow
      > brak rozwnowagi w dawaniu i braniu, bktos o wysokiej pozycji zyciowej,, ma kase
      >
      > co mi da ta znajomosc-krolowa pcuharow
      > dam sie omamic, bede łatwowierna lub.. pomysle o zalozeniu rodziny
      >
      > czas 5 mc . co mi przyniesie w sferze uczuc?
      > 10 mieczy-krol pucharow-kolo fortuny ( dobieram -dokad sie potoczy) 5 kielichow
      > to kiepsko to widze,zranione uczucia
      • cytrynowa_valeri Re: sfera uczuc na 5 mc 18.09.10, 22:16
        pomze ktos?smile
    • nielaik Re: sfera uczuc na 5 mc 23.09.10, 18:19
      cytrynowa_valeri napisała:

> moje życie uczuciowe do końca styczn
      >
      > ogólnie-siła
      > radość zycia, witalnosc-okielznanie emocji-bede sie podobac i bede z tego korzy
      > tac;P
      W coś się mocno zaangażujesz, ale czy to bedzie zadowolenie? Raczej wątpię. Nie podobają mi się trzy karty na okres 5 miesięcy. Jest tam rozczarowanie. Siła się z kimś mocuje, próbuje wpłynąć na lwa.
      > charakterystyka mezczyzny-6 denarow
      > brak rozwnowagi w dawaniu i braniu, bktos o wysokiej pozycji zyciowej,, ma kase
      Lubi czerpać korszyści, umie się przymilać aby dostać to czego chce, sam może nie chcieć się rewanżować. Włożysz, zainwestujesz w niego więcej niż dostaniesz.
      > co mi da ta znajomosc-krolowa pcuharow
      > dam sie omamic, bede łatwowierna lub.. pomysle o zalozeniu rodziny
      Romantyczną atmosferę, powiew romansu, chęć przeżycia czegoś miłego.
      > czas 5 mc . co mi przyniesie w sferze uczuc?
      > 10 mieczy-krol pucharow-kolo fortuny ( dobieram -dokad sie potoczy) 5 kielichow
      > to kiepsko to widze,zranione uczucia
      Nie w tego mężczyznę powinnaś celować. Stwierdzisz, że znajomośc nie ma sensu i bedziesz chciała ją definitywnie zakończyć.
      • cytrynowa_valeri Re: sfera uczuc na 5 mc 23.09.10, 19:29
        nielaik, prosze powiedz, jak mozna los odwrocic jak mzona zmienic bieg zdarzen by spotkac odpowiednia osobe, lub by uniknac rozczarowan....
        nie rozumiem troche tego..czy to musze pzrerobic...musze go zpotac? czy nie musze....dlaczego jakis mily pan sie nie pojawi tylko cos zgola innego....no dlaczego???
        zna ktos odpowiedz?

czy to kwestia afirmacji? czy to wystarczy by przyspieszyc bieg zdarzen i znalezdz w koncu milosc zycia?smile
        • nielaik Re: sfera uczuc na 5 mc 25.09.10, 11:07
          Większość osób na tym forum uczy się czytać karty, w tym ja. Weź więc interpretację w nawias smile
          Ale odpowiedź na twoje pytanie brzmi TAK. Można kreować rzeczywistoś, zmieniać scenariusze zdarzeń. Niektórzy moga się z tym nie zgodzić, twierdząc, że na los można wpłynąć a na przeznaczenie nie. W tym jest szkopuł, że wszystko zależy od tego co w kto wierzy, jakie ma doświadczenia. Wierzysz w karmę, uwarzasz, że musisz ją przerobić, sprawdza ci się, twoim klientom też, to tak masz. Czytasz wszystko swoim systemem wierzeń. W hunie nie ma podobno czegoś takiego jak przepowiadanie przyszłości. Oni uwarzają, że dzisiaj tak masz wyrzeźbione, pokukładane w głowie, że przyciągasz samych facetów, którzy cię zdradzają. Wystarczy czasem obejrzeć jeden film, przeczytać książkę, wyjechać na wycieczkę, która poprzestawia w światopoglądzie, wewnętrzym świecie i już skręcasz w innym kieunku. Wchodzisz na ścieżkę, gdzie jesteś zupełnie inną kobietą, przyciągasz inne zdarzenia, osoby.

Może i masz coś przerobić, zrozumieć, ale według mnie można przerabiać na różne sposoby. Niekoniecznie tłukąc tyłek o twarde kamienie, tracąc cały majątek, tylko po to aby zrozumieć jak ważne są pieniądze. Przerabisza coś na poziomie mentalnym, a nie materialnym. A może nie musisz nic przerabiać? Już włączasz katastroficzne myślenie. Nie przyciągaj tego. W życiu jest naprawdę dużo ważniejszych rzeczy do zrobienia, niż zdrady, powodzie.

Ja się dopiero tego uczę. Ale takie myślenie do mnie trafia, powoli zaczynam rozumieć o co w tym chodzi. Jestem jescze nie do końca przekonana, właściwie to tak na 50%. Jeszcze niedawno jak czytałam The Secret myślałam, co za oszołom to napisał?
          Ale dla takiego niedowiarka jak ja okazało się, że CoŚ w tym jest. Naprawdę jest Prawo Przyciągania. Przynajmniej ja to sobie sprawdziałm empirycznie. A to zrozumiałam dopiero czytając i kupując karty Doreen Virtue. Trzeba bardzo uważać na słowa, nawet kłamstawa mogą się zmaterializować. Jak pozytywne to dobrze, ale gorzej z negatywnymi.

Jak ci się karty nie podobają, to wyciągasz z talii kolejne(chcę zmiany na lepsze) i kładziesz na tych niedobrych. Ludzie palą świeczki, odprawiają nowenny, robią mapy podświadomości (skarbów), a to wszystko dla odwrócenia biegu zdarzeń, albo przyciągnięcia czegoś. Sama mam z tym jeszcze problem. Nie wiem z czego to wynika. Niektóre sposoby uważam za głupie.
          • cytrynowa_valeri Re: sfera uczuc na 5 mc 25.09.10, 16:50
            rozumiem.
            czyli wniosek nasuwa mi sie jeden...mimo wszytko porbowac zmienic los...myslami czy rytuaami...

Pozdrawiamwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka