16.09.10, 13:37
temat pracy jak widac jest bardzo trandy osttaniowink

W jakim sektorze szukac dobrej dla mnie pracy, gdzie ta praca sie znajduje?
mag-9 pucharów-smierc duza firma, rodiznny interes, rozidznna atmosfera, samodzielne stanowisko?

dlaczego jej jeszcze nie mam?
7 pucharow mam zbyt duze marzenia...mysle ze ktos lub cos mi te prace porpstu da... smaa nie wime...moze wierze w pzreznaczenie ze co ma byc to i tak bedzie?

czemu ma sluzyc ten czas bez pracy, czego mam sie pzrez to nauczyc?
paz mieczy hartu ducha, nie ulegania zalamaniu, dostrzegania dobrych stron

kiedy bedzie praca-odpowiednia i rozwojowa dla mnie
pazdz-5 denarow-nedza,nie ma pracy
listopad-krolowa denarow-szansa na prace
grudzien-krol denarow-szana a razcej pewnosc, bedzie rpaca?
styczen-6 mieczy- nie wiem...odplyne ale dokad do innje pracy czy wrecz strace prace

jak zlamac ta kiepska passe?
ksiezyc przelamac negatywne myslenie

Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: job 16.09.10, 20:07
      listopad-krolowa denarow-szansa na prace

W listopadzie pojawi sie szansa na otrzymanie pracy .

> W jakim sektorze szukac dobrej dla mnie pracy, gdzie ta praca sie znajduje?
      > mag-9 pucharów-smierc

Zmien swoje oczekiwania i to na co teraz jestes nastwiona (7kielichów) zrób zwrot .Spróbuj od nowa ale teraz już pewnoscią stąpaj (mag).Szukaj równiez u kobiet (szefowej) gdyż tam możesz otrzymac zatrudnienie .

Ksiezyc - wyjdz z marzeń i z ciemnej sytuacji.Nie napełniaj sie żalem że nie masz pracy .Opuśc tą karte stapaj pewno a znajdziesz smile
      Daj znać smile
      • mocca_aa Re: job 17.09.10, 11:04
        > > mag-9 pucharów-smierc
        >
        > Zmien swoje oczekiwania i to na co teraz jestes nastwiona (7kielichów) zrób zwr
        > ot .Spróbuj od nowa ale teraz już pewnoscią stąpaj (mag).Szukaj równiez u kobie
        > t (szefowej) gdyż tam możesz otrzymac zatrudnienie .

generalnie muszę nabrać pewności siebie i z optymizmem patrzeć w przyszłość, jednak nie rozumiem tego ze mam zrobić zwrot.. zwrot ku czemu... mam obniżyć pułap oczekiwań?

.Szukaj równiez u kobie
        > t (szefowej) gdyż tam możesz otrzymac zatrudnienie

no właśnie kobiet szefowych wolałabym uniknać wink)

• lukrusia Re: job 17.09.10, 19:11
          No włąsnie dlatego mówię o tym zwrocie bno ty jesteś jak odczuwam nastawiona tylko na prace u mężczyzn a śmierć przeciez konkretnie mówi o zmianie odejściu starego na nowe .Poszukaj u kobiet 9kielichów to mogą być również koleżanki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka