Dodaj do ulubionych

praca, praca, praca

25.09.10, 15:18
i znow temat pracy....zgadzacie sie z moja intepretacja?smile

dlaczego nie mam pracy- myslec optymistycznie, nie dolowac sie, znalezdz rownowage
8 pucharow

co zrobic by szybko ja miec- zmienic myslenie, pzreprogramowac sie
ksiezyc

afirmacje -jaki dadza efekt-dobry fekt, pzreplyne na drugi brzeg odetne sie od zcarnych mysli
6 mieczy

efekt staran o prace w M-as denarow
duze szanse, bedzie rpaca

efekt staran o prace w P- rydwan(dobralam dokad on pedzi)-krol denarow
szane sa, bedzie praca

efekt starn w firmie sam-6 bułąw
jest mozliwosc, sukces...
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: praca, praca, praca 25.09.10, 16:28
      the_sunny napisała:

> i znow temat pracy....zgadzacie sie z moja intepretacja?smile
      >
      > dlaczego nie mam pracy- myslec optymistycznie, nie dolowac sie, znalezdz rownow
      > age
      > 8 pucharow
      >
      8 pucharów to po prostu najzwyczajniej w swiecie odejście z poprzedniej pracy; koniec kontraktu ale dość bolesny; u mnie czasem jeszcze tez pojawia się ta karta bo nie pogodziłąm się z tym (za świeże)

> co zrobic by szybko ja miec- zmienic myslenie, pzreprogramowac sie
      > ksiezyc
      wyjdź z tego ksieżyca; nie wiem jak na co dzień funkcjonujesz ale księżyc mówi o tym, że sama siebie mozesz oszukiwać, mamić czymś czego nie ma w rzeczywistosci; jakbyś weszła w mgłę i nie potrafiłą czy nie chciałą z niej wyjść

>
      > afirmacje -jaki dadza efekt-dobry fekt, pzreplyne na drugi brzeg odetne sie od
      > zcarnych mysli
      > 6 mieczy
      6 mieczy pokazuje mi dystans i odległość więc sądzę że afirmacje pozwolą ci na złapanie tego dystansu, spojrzenie z perspektywy innej niz do tej pory; ale muszą one trwać nieprzerwanie bez słomianego zapału; 6 mieczy nie daje nadziei, dokad popłyniesz z afirmacjami to nie wiadomo

>
      > efekt staran o prace w M-as denarow
      > duze szanse, bedzie rpaca
      >
      > efekt staran o prace w P- rydwan(dobralam dokad on pedzi)-krol denarow
      > szane sa, bedzie praca
      >
      wiadomo, że starania zawsze dają jakieś szanse i tak ci tarot odpowiedział - szanse masz zawsze smile

> efekt starn w firmie sam-6 bułąw
      > jest mozliwosc, sukces...

nie wiem; osttnio myślałam o 6 kijów w kontekście zwycięstwa włąśnie; wg mnie ta karta jest dyskusyjna pod tym kątem, bo przecież po niej następuje 7 kij i dalej trzeba walczyć; 6 kijów dla mnie to szukanie dróg wyjścia, aktywne szukanie tych dróg do zwycięstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka