krolowa.mieczy 19.10.10, 13:03 coś dziś robiłam, co karty określiły Królową Monet. Powiem tylko, że nieistotne jakiej talii używałam, bo obrazek się nie liczy Więc co robiłam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:05 stroilas się, robilas cudny makijarz, wybeiralas bizuterie przegladalas przed lustrem zakypu wybór ubran(co by tu kupic za sukienke?) poszlas do banku lub liczylas kase? Odpowiedz Link
coill Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:06 albo moze przed aparatem fotograficznym pokazywalas swoje pieknosci? Odpowiedz Link
ivana Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:08 Robiłaś cos co ma związek z pieniędzmi..może zakupy? Odpowiedz Link
algaria Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:29 wydałaś na siebie majątek - farbowałaś włosy, dbałas o swoja urodę Odpowiedz Link
ivana Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:39 Poleciało Ci oczko w pończoszce, coś sie rozpruło i zawstydziłaś się Odpowiedz Link
coill Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:36 zgubilas pieniadze, zabraklo ci na cos? poszas kupic i bylo ZA DROGIE albo za wszelka cene chciaas dobrze wygladac az przedobzylas i nei wyszlo? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:41 nic z tego, co napisaliście może dla ułatwienia dodam, ze od rana nigdzie nie wychodziłam - zimno. to cos robiłam w domu Odpowiedz Link
coill Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:48 ciasto okrągle? lub cos typu murzynek albo orzech? hmm co tu jeszcze moze byc..wyrabianie bizuterii i innych rekodziel?(hafty decoupage) pisalas jakis dokument do urzedu? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy ALGARIA! 19.10.10, 13:52 zgadła! sprzątałam kurze, kaloryfery, listwy podłogowe, szorowałam kabinę prysznicową - scianki, zakamarki, kran, odpływ wyczysciłam; muszlę. Nawet nie zapomniałam o drzwiach wejściowych! Nie myłam tylko podłóg bo już mi się nie chciało. Miałam w planie okna ale też się odechciało ;D Odpowiedz Link
ivana Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 13:59 A używałaś Cif-a czy Mr Propera? A moze Sidoluxem pachnie mieszkanie? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 14:05 nie myłam podłóg. a do czyszczenia kabiny tego lub tego Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 20:01 Też mi kiedyś pokazała sprzątanie... A może chodzi o to jak sie będzie czuło potem, gdy wszystko aż lśni...poukładane i czyściutkie M Odpowiedz Link
algaria Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 20:33 a mi się skojarzyło z pucowaniem lustra w którym się przegląda - tzn królowa się przegląda w monecie jak w lustrze Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 20:38 a mi z cieniem czy odwróconą( nie wiem czy można to tak ujać) - kurą domową hehe Odpowiedz Link
ivana Re: ZAGADKA :D 19.10.10, 21:03 Porżadkowanie w szafkach to tez jednak jakies sprzatanie, specjalnie nie uogolnilam bo myslalam ze zagadka wskazuje na konkret, wiec wypalilam z ta szafką Odpowiedz Link