04.11.10, 22:24
Czy będę zadowolona jesli zapisze sie na ten kurs?
rycerz pucharow-wieża-sprawiedliwosc(as buław+rydwan)

Dojdzie do glebokiej zmiany w postrzeganiu ,nie bede polegac tylko na intuicji , legna w gruzach stare wzorce a pojawi sie rzetelna wiedza ktora nabierze tempa..
Sama nie wiem czy bede zadowolona...Trudno mi sie jakos do tego odniesc
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: kurs 04.11.10, 23:19
      myślę że tak
    • ma_ewa01 Re: kurs 05.11.10, 10:03
      Pytania zaczynające sie na czy są niełatwe do zinterpretowania.
      Niewątpliwie będzie on dla Ciebie ważny( 2 mocne AW). To fakt, zmienisz podejście do kart. Stanie się ono poważniejsze , bardziej profesjonalne ...
      Może liczysz na lekką, przyjemną " rozrywkę" a czeka Cię poważna "robota", kupa nauki, koniecznośc dogłębnego poznania tematu, dobrych i złych stron? Zdasz sobie sprawe z ogromu nauki . Kurs niewątpliwie będzie dawał solidną wiedzę. Nie b.ędzie jakiś odjechany i nawiedzony. Bardzo rzetelny. Co do zadowolenia, to tu nie widać odp, raczej ocena przyjdzie później i będzie bardzo obiektywna.W każdym razie to poważna sprawa...
      Buziaki
      Msmile
      • ivana Re: kurs 05.11.10, 11:02
        Domyslam sie ze to bedzie kurs ktory zmieni diametralnie moj sposob myslenia tylko dlaczego w nich nie widac radosci? Zmartwilo mnie to.. nie ukrywam.. Wiem ze to powazna sprawa i nie nastawiam sie na nic lekkiego.. teraz raczej mam watpliwosci czy w ogole podolam;-(
    • krolowa.mieczy Re: kurs 05.11.10, 11:08
      a mnie ta sprawiedliwość po wieży jakoś znacząca sie wydaje, bo... hmmm... na pewno jesteś na liscie? zapisana? wszystkie dokumenty doniosłaś? albo firma oragnizujaca kurs coś pomieszała w papierach... Na wszelki wypadek sprawdź. Dołożyłaś asa kijów i rydwan to mi wyglada jakbyś coś musiała donieść i to szybko...
      • mrgodot Re: kurs 05.11.10, 11:23
        rycerz pucharow-wieża-sprawiedliwosc(as buław+rydwan)

Mi się ta Wieża przy Sprawiedliwości nie podoba. Jakieś formalne przeszkody, tak jakbyś w tym radosnym nastroju Rycerza Pucharów walnęła nagle głową w mur.
        Zgodziłabym się z interpretacja Królowej, że może chodzić o jakieś brakujące dokumenty albo czegoś nie dopełniłaś. Wszystkie karty proste więc nie wiem, której się przyczepić ale skombinowane z Rycerzem rodzą wątpliwości.
    • zainteresowany1977 Re: kurs 05.11.10, 11:46
      W sumie to co napiszę będzie w dużej mierze sumą wniosków dziewczyn, wygląda że będziesz zadowolona, mimo tego że kurs będzie Cię kosztował bardzo wiele pracy i że nie spodziewasz się jak wiele. Kurs zweryfikuje Twoje poglądy, zmusi Cię do zmiany sposobu postrzegania i działania, ale as buław i rydwan chyba oznaczają, że podołasz, że przyniesie Ci wiele inspiracji i że w trakcie nauki nie będzie Cię opuszczał entuzjazm zatem dasz radę i masz zielone światło smile
    • ma_ewa01 Re: kurs 05.11.10, 12:04
      Oj nie doczytałam tego Asa i Rydwanu. Zdecydowanie, jak napisał Zet- inspiracja i milowy skok do przodu. jestem zdecydowanie na tak.
      Msmile
    • dobema Re: kurs 05.11.10, 12:07
      ivana napisała:

> Czy będę zadowolona jesli zapisze sie na ten kurs?
      > rycerz pucharow-wieża-sprawiedliwosc(as buław+rydwan)
      >
      I ja spróbuję smile
      Choć dla mnie jest to za skomplikwowane i za mało czytelne!
      Jestem zwolenniczką rozkładania tak kart, aby otrzymać jasną odpowiedź.
      A tutaj aż 5 kart na jedno pytanie (w tym 2 dołożone?! nie wiem czy do sprawiedliwości?! czy ogólnie do trzech kart?) i pytanie zaczęte od "Czy" więc już w ogóle nie czuję!
      Ale skoro obiecałam to ... zobaczymy co z tego wyjdzie smile

Podejdę do tego w ten sposób, że 3 karty to rozkład.
      Rycerz pucharów, Wieża, Sprawiedliwość.
      Jeżeli zapiszesz sie na ten kurs, bo Rycerz mówi, że działasz w tym kierunku, ale targa Tobą ciągle wiele emocji i tak naprawdę do końca nie jesteś pewna czy chcesz to zrobić.
      Ale jeśli tak, to moim zdaniem będziesz bardzo chętna do nauki i zaczniesz odkrywać nowe strony czy oblicza tej dziedziny z której ma być kurs.
      Wieża może pokazywać, że część posiadanej przez Ciebie wiedzy ugruntuje się, znajdzie sobie miejsce w głowie, a część obróci się w proch. Ale ze zdobytego nowego doświadczenia zbudujesz i poukładasz sobie od nowa swoją wiedzę.
      Więc znajdzie się miejsce na nowe wiadomości i na stare.
      A Sprawiedliwość widzę, jako jakiś papierek potwierdzający ukończenie tego kursu. Otrzymasz oficjalny dokument.
      As buław plus Rydwan - w tym przypadku jako dojazdy na ten kurs.

Iwano, zaznaczam, że to jest tylko mój pogląd na karty. J
      a się cały czas uczę, a poza tym to co pisałam wcześniej nie stosuję kart tak zestawionych... stąd tak mało udzielam się na forum sad
      pozdr
      • ivana Re: dzieki;-) 05.11.10, 13:42
        As buław plus Rydwan - w tym przypadku jako dojazdy na ten kurs.
        Dobema tak napisala i rzeczywiscie ma racje bo kurs ma sie odbywac w Warszawie
        Bardzo Wam wszystkim dziekuje. Bardzo mi pomogliscie.
        Sciskam Was bardzo serdecznie
        Bellucci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka