17.11.10, 12:21
Pytałam tarota o temat, który obecnie mnie interesuje i potrzebowałam zidentyfikować jakoś osobę. Właściwie to wystarczy mi wiedzieć: kobieta czy mężczyzna. Pytanie dotyczyło płci - jaka płeć.
Wylosowałam wisielca.
Nic dodać nić ujać, prawda? smile
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 17.11.10, 12:32
      Boy, o słonnościach sadomaso smile
      • krolowa.mieczy Re: 17.11.10, 12:57
        Zauważyłam, że balansujesz na cienkiej linii ostatnio.
        Na granicy dopuszczalności że tak powiem.
        I wiedz, że wiem.
        I'm watching you
        • zainteresowany1977 Re: 17.11.10, 13:27
          Czy to było gorszące?, obraźliwe?
    • misboaa Re: płeć 17.11.10, 12:46
      trans
      hemafrodyta to chyba byli by kochankowie
      • krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 12:58
        a Świat?
        równie dobrze może być też...
        • misboaa Re: płeć 17.11.10, 13:15
          Świat też, ale ja bym go rozumiała jako kartę "przed", pokazującą co będzie po zabiegu. Jako wróżbę dla tej osoby. To nowe życie, pełną odmianę itd. lub w jakimś podobnym kontekście. Widząc osobę na ulicy, której nie znam to mogły by się pojawić pewne niejasności np: extra laska, z super figurą ma płeć Świat heeee tu już bym się zastanawiała o co chodzi big_grin
    • ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 19:42
      taroteca.multiply.com/photos/album/438/Timeless_Truth#photo=13
      ...jeszcze nie określona. Być może ow człowiek identyfikuje sie z obiema, albo dokona świadomego wyboru, mając inklinacje do obydwu
      Msmile
      • krolewna.nie.sniezka Re: płeć 17.11.10, 19:54
        Przepraszam, że tak nagle wtrącam nie na temat ale jestem zauroczona i muszę o to zapytać - co to za piękna talia kart dostępna pod tym linkiem? Można ją gdzieś zakupić czy to tylko komputerowe obrazki?
        • ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 20:23
          Oto link do całej talii
          taroteca.multiply.com/photos/album/438/Timeless_Truth#
          a jej nazwa to Timeless Truth.
          Talia faktycznie piękna, tylko papier nie najlepszej jakości. Ale podobno talie autorskie , małonakładowe często tak mają...
          Pozdrawiam i cieszę sie, ze nas odwiedzasz, Królewnosmile
          Msmile
          • krolewna.nie.sniezka Re: płeć 17.11.10, 22:51
            Dzięki za informacje smile Talia jest zaiste przepiękna i wyrazista - jestem na poważnie zainteresowana jej kupnem - cena nie gra roli smile To pierwsza talia, która tak "dogłębnie do mnie przemawia" i rozumiem znaczenie prawie każdej karty już od samego patrzenia na obrazki na niej zawarte ... Tylko coś czuję, że ciężko będzie ją zdobyć uncertain
            > Pozdrawiam i cieszę sie, ze nas odwiedzasz, Królewnosmile
            Również pozdrawiam i ślicznie dziękuję za miłe słowo smile
      • krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:12
        Tak, w tej talii jeszcze jest czas na dowiedzenie się któż to będzie.
        smile
    • ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 19:45
      Może -Wisielcem -karty chciały powiedzieć, że nie ma to istotnego znaczenia dla sprawy...
      Msmile
      • krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:11
        Akurat płeć ma znaczenie w tym wypadku. Dlatego się zapytałam.
    • dobema Re: płeć 17.11.10, 20:03
      krolowa.mieczy napisała:

> Pytałam tarota o temat, który obecnie mnie interesuje i potrzebowałam zidentyfi
      > kować jakoś osobę. Właściwie to wystarczy mi wiedzieć: kobieta czy mężczyzna. P
      > ytanie dotyczyło płci - jaka płeć.
      > Wylosowałam wisielca.
      > Nic dodać nić ujać, prawda? smile

Królowo, ja nie widzę dobrze tego obrazka! Długie włosy, biust prawie jak u kobiety, talia wcięta jak u osy! ale ma "ptaszka" jak facet!!!

To w końcu męska czy żeńska karta??
      • krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:10
        To jest na 100% mężczyzna.
        Klatę ma szeroką ale piersi damskich nie smile
        • asia.33 Re: płeć 17.11.10, 22:42
          hm ..na karcie ma-ewy jeszcze plec nie okrslona..ale na karcie Krolowej,mieczy mezczyzna.
          Mozna b eszcze znajac znacznie karty - tylko na tej podst powiedziec ze to osba ktora chwilowo zmienia plec na krotki czas na chwilke- typu transs lub cross ..bo jak wiemy wisislec sobie chwilowo wisi i wraca do tzw normy.
    • coill Re: płeć 18.11.10, 00:54
      facet napewno ale cos tu nie takbig_grin.. moze gej albo transwestyt? ALbo facet kt porposru z meskoscia ma jakis problem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka