krolowa.mieczy 17.11.10, 12:21 Pytałam tarota o temat, który obecnie mnie interesuje i potrzebowałam zidentyfikować jakoś osobę. Właściwie to wystarczy mi wiedzieć: kobieta czy mężczyzna. Pytanie dotyczyło płci - jaka płeć. Wylosowałam wisielca. Nic dodać nić ujać, prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: 17.11.10, 12:57 Zauważyłam, że balansujesz na cienkiej linii ostatnio. Na granicy dopuszczalności że tak powiem. I wiedz, że wiem. I'm watching you Odpowiedz Link
misboaa Re: płeć 17.11.10, 13:15 Świat też, ale ja bym go rozumiała jako kartę "przed", pokazującą co będzie po zabiegu. Jako wróżbę dla tej osoby. To nowe życie, pełną odmianę itd. lub w jakimś podobnym kontekście. Widząc osobę na ulicy, której nie znam to mogły by się pojawić pewne niejasności np: extra laska, z super figurą ma płeć Świat heeee tu już bym się zastanawiała o co chodzi Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 19:42 taroteca.multiply.com/photos/album/438/Timeless_Truth#photo=13 ...jeszcze nie określona. Być może ow człowiek identyfikuje sie z obiema, albo dokona świadomego wyboru, mając inklinacje do obydwu M Odpowiedz Link
krolewna.nie.sniezka Re: płeć 17.11.10, 19:54 Przepraszam, że tak nagle wtrącam nie na temat ale jestem zauroczona i muszę o to zapytać - co to za piękna talia kart dostępna pod tym linkiem? Można ją gdzieś zakupić czy to tylko komputerowe obrazki? Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 20:23 Oto link do całej talii taroteca.multiply.com/photos/album/438/Timeless_Truth# a jej nazwa to Timeless Truth. Talia faktycznie piękna, tylko papier nie najlepszej jakości. Ale podobno talie autorskie , małonakładowe często tak mają... Pozdrawiam i cieszę sie, ze nas odwiedzasz, Królewno M Odpowiedz Link
krolewna.nie.sniezka Re: płeć 17.11.10, 22:51 Dzięki za informacje Talia jest zaiste przepiękna i wyrazista - jestem na poważnie zainteresowana jej kupnem - cena nie gra roli To pierwsza talia, która tak "dogłębnie do mnie przemawia" i rozumiem znaczenie prawie każdej karty już od samego patrzenia na obrazki na niej zawarte ... Tylko coś czuję, że ciężko będzie ją zdobyć > Pozdrawiam i cieszę sie, ze nas odwiedzasz, Królewno Również pozdrawiam i ślicznie dziękuję za miłe słowo Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:12 Tak, w tej talii jeszcze jest czas na dowiedzenie się któż to będzie. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: płeć 17.11.10, 19:45 Może -Wisielcem -karty chciały powiedzieć, że nie ma to istotnego znaczenia dla sprawy... M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:11 Akurat płeć ma znaczenie w tym wypadku. Dlatego się zapytałam. Odpowiedz Link
dobema Re: płeć 17.11.10, 20:03 krolowa.mieczy napisała: > Pytałam tarota o temat, który obecnie mnie interesuje i potrzebowałam zidentyfi > kować jakoś osobę. Właściwie to wystarczy mi wiedzieć: kobieta czy mężczyzna. P > ytanie dotyczyło płci - jaka płeć. > Wylosowałam wisielca. > Nic dodać nić ujać, prawda? Królowo, ja nie widzę dobrze tego obrazka! Długie włosy, biust prawie jak u kobiety, talia wcięta jak u osy! ale ma "ptaszka" jak facet!!! To w końcu męska czy żeńska karta?? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: płeć 17.11.10, 20:10 To jest na 100% mężczyzna. Klatę ma szeroką ale piersi damskich nie Odpowiedz Link
asia.33 Re: płeć 17.11.10, 22:42 hm ..na karcie ma-ewy jeszcze plec nie okrslona..ale na karcie Krolowej,mieczy mezczyzna. Mozna b eszcze znajac znacznie karty - tylko na tej podst powiedziec ze to osba ktora chwilowo zmienia plec na krotki czas na chwilke- typu transs lub cross ..bo jak wiemy wisislec sobie chwilowo wisi i wraca do tzw normy. Odpowiedz Link
coill Re: płeć 18.11.10, 00:54 facet napewno ale cos tu nie tak.. moze gej albo transwestyt? ALbo facet kt porposru z meskoscia ma jakis problem? Odpowiedz Link