Dodaj do ulubionych

jak sie potoczy znajomosc

17.11.10, 14:53
jak potoczy sie znajomosci z panem w ciagu 3 mc?
as meiczy- krol denarow- 4 denary
bedziemy wobec siebie szczerzy- racjonalnie bez emocji bedzie sie toczyc az zacznie uwierac 4 denary

co on chce uzyskac odemnie?
9 bulaw- 10 kielichow- paz bulaw
chce sexu, zby bylo milo, radoścnie,
Obserwuj wątek
    • cytrynowa_valeri Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 18:47
      moi drodzy, nikt nie chce choc zdaniem skomentowac mojej interpretacj? zgadzacie sie czy cos jeszcze wam do glowy przyszlo?
      Pozdrawiam smile
    • milka.beauty Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 18:55
      No w ciągu 3miesiecy to wiele nie ruszy między wami b.On uważa się za nieco wyżej .Krol monet to ma i kase i wyważoną o ocenę o sobie .Trochę noskie kręci ale ostatnia karta 4monet mówi , ż eani ty ani on nie wyjdziecie ze swoich pancerzyków bezpieczeństwa.Ni ezrobicie takiego kroku , który by umozliwił wam rozwiniecie na dobre znajomoasci.

2)
      No coś mu jakis związeczek chodzi po głowie ale jak narazie to stoi i nic nie robi .Jeśli jeste od niego młodsza to ty wyszła byś wtedy w paziu kijów a wiec on moż emieć trochę obawy , czy taki tryb życia jaki prowadzisz luzny , rozrywkowy nie przywiązujesz sie do stałości ógłby przy nim wytrwać .
      • cytrynowa_valeri Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 19:05
        ciekawe ze mnie bardzo tak rozrywkowo postrzega i jako osobe ktorej brak stalosci ...
        ale moze tak jest. no ten pancerzyk to cos w tym moze byc ze zadne nie zrobi wiekszego kroku. ja bym wolala by to on cos ruszyl do przodu w koncy jest starszy ;P
    • niwa1 Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 19:06
      Pan ma wyrażnie sprecyzowane swoje zamiary wobec ciebie i nie zamierza ich zmieniać.
      Zamiarem tym będzie moim zdaniem zabawa bez zobowiązań/może on ju,z jest z kimś związany/
      • cytrynowa_valeri Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 19:11
        on daje mi ejdnoznaczne znaki o co mu chodzi....ehhh czyli i tak nic stalego z tego nie wyniknie, a szkoda, bo ja przygody nie szukam
        • cytrynowa_valeri Re: jak sie potoczy znajomosc 20.11.10, 19:41
          chcialam dodac ze wasze interpretacje sie troche ykluczaja i milki i niwy wink
          mzoe ktos tzreci sie jeszcze wypowie? bedzie mi latwiej wink
    • nielaik Re: jak sie potoczy znajomosc 22.11.10, 16:24
      cytrynowa_valeri napisała:

> jak potoczy sie znajomosci z panem w ciagu 3 mc?
      > as meiczy- krol denarow- 4 denary
      > bedziemy wobec siebie szczerzy- racjonalnie bez emocji bedzie sie toczyc az zac
      > znie uwierac 4 denary

Nie przekroczycie bariery rozmów, będzie sztywno, troche oficjalnie. Tak się zastanawiam czy to nie jest przypadkiem jego blokada. Król Denarów i 4 denarów to mało ruchliwe karty. Sam pierwszy nie podejdzie, nie zagada. Przygląda się wszystkiemu z dystanu, tak przez myśl mi przeszło, że chce mieć wszystko podane na tacy. Z jego strony chyba nie możesz liczyć na miłe gesty tj. bliety do kina, pójście do kanjpki. Wszystko chciałby mieć dla siebie, ale wzamian niewiele daje. Czy coś z tego co napisałam zgadza się?

> co on chce uzyskac odemnie?
      > 9 bulaw- 10 kielichow- paz bulaw
      > chce sexu, zby bylo milo, radoścnie,

W związku chce przestrzeni, zachowania własnej niezależności. Nie chce na razie podejmować zobowiązań, brać na siebie odpowiedzialności. Ale jednocześnie liczy na coś z górnej półki, ma być i romantycznie i wesoło, na luzie. Od ciebie oczekuje inicjatywy. Patrz co masz wyżej, KD i 4D. Albo on jest za leniwy na podryw, albo tak ostrożny i zblokowany, że to jego trzeba zaprosić do kina, coś zorganizować.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka