Dalej piszemy z Tomkiem, ponieważ wydaje mi się wart poznania, wiec zadałam pytanie: Jak powinnam postepować, zeby znajomośc z Tomkiem rozwijała sie w pozytywnym kierunku.
1. Ogólny oglad sytuacji- 4 puch. - rzczywiscie "znalazłam' go niespodziewanie, kiedy juz wystawiac się na jakiekolwiek poszukiwania przestałam, dostałam kolejna szansę, poznania kogoś.
2. jak działam swiadomie- 10 kielichow - szukam kogos do udanego zwiazku.
3. jak działam podswiadomie, emocjonalnie- Q buław- pokazuje sie jako kobieta samodzielne, dązaca do celu, aktywna.
4. Jak pokazuję się na zewnatrz- Ryc. buław- jako osoba aktywna, działająca.
7. Jak powinnam działac świadomie- Giermek monet- bardziej pokazywac sie jak taka współczesna bisness woomen?
6.Jak powinnam działąc na poziomie podswiadmosci - 5 mieczy- powinnam byc mniej wylewna, bardziej tajemnicza, trzymac jakies asy w rekawie na póznij.
5. Jak pokazywac sie na zewnatatrz- 8 monet
Jako pracowita, solidna, przywiazujaca wage do rzeczy realnych.
Z przełozenia wyszły: 8 mieczy, 4 denary, kolo fortuny.
jakas znajomosc jest, pozwoli mi wyjsc z dotychczasowych mysli ktore pochloneły sporo pracy nad sobą, facet wydaje się byc bardziej materialny niz uczuciowy, z rad które dostycza mojego postepowania wynika, ze mam sie bardziej zachowywac jak dr przedsiębiorstwa niz kobieta pragnaca miłosci. Nic tu nie ma o pokazywaniu uczyc, milosci, mam pokazywac sie jako konkretna, silna konieta, bardziej pracus niz cwaniaczek

))))
a wy co na to?