16.09.12, 20:23
Szanowni Państwo

Wykonuje rytuały miłosne. Nie zajmuje się tym jednak w celu zysków. Więc jeżeli są Panstwo zainteresowani to pobieram oplate jedynie za produkty, których uzywam do rytualow (można jednak te produkty przyslac mi poczta, wtedy oczywiscie nie pobieram na nie oplaty)

Podaję cennik produktów, które kupuje w stałym miejscu (jest to cennik odnośnie rytuału dotyczącego dwóch osób, jeżeli chodzi o ogólny rytuał miłosny należy wykreślić świece różową).

Dwie różowe świece wykonane z wosku naturalnego: 6 zł x 2 = 12 zł

Jedna czerwona świeca wykonana z wosku naturalnego: 6 zł

Biała świeca pomocnicza wykonana z wosku naturalnego: 4,5 zł

Świeża mięta: 5 zł

Dodatkowo używam także kadzideł: w pierwszej fazie rytuału jest to kadzidło cynamonowe, w drugiej fazie, kiedy zapalam czerwoną świecę jest to kadzidło wiśniowe. Przy rytuale używam także olejku różanego: za te składniki oczywiście nie pobieram opłaty, gdyż starczają mi na kilka rytuałów.

Rytualy milosne wykonuje jedynie w piatki.

Zajmuje się także wykonywaniem innych rytualow, w ich przypadku również pobieram oplate jedynie za skladniki. W przypadku oczyszczania: wykonuje je darmowo, tzn bez oplaty za skladniki.

Jeśli ktos bylby zainteresowany to zapraszam na maila: kartyklasyczne@t.pl

Kazdy rytual poprzedzam postawieniem kart na dany problem (analiza jest darmowa), wroze z kart klasycznych. Rzadziej posluguje się wahadelkiem.

Z szacunkiem
Aleksandra K.
Obserwuj wątek
    • aleksandrakol Uwaga, zmiana maila! 18.09.12, 13:18
      Witam

Zmienilam maila, poniewaz mi szwankowal. Obecnie prosze pisac na kartyklasyczne@vp.pl
      Jesli ktos wyslal maila na poprzedni adres i nie otrzymal odpowiedzi, prosze o powtorzenie sie na nowego maila.

Pozdrawiam
      Aleksandra
    • Gość: gosc Re: Rytuały IP: *.1and1.es 20.09.12, 20:16
      Pani Aleksandro slicznie dziekuje za pomoc. Jest Pani niesamowita. Zycze samych sukcesow i duzo zdrowia!!!
    • Gość: podziekowania!!! Re: Rytuały IP: 109.169.37.* 22.09.12, 17:54
      Pani Aleksandro dziekuje za cala bezinteresownosc i wielka pomoc z Pani strony. Jest Pani niesamowita osoba. Dziekuje po stokroc. Zycze wszystkiego co najlepsze.
    • aleksandrakol Re: Rytuały 24.09.12, 21:47
      Dziękuję za miłe słowa. :) Jeżeli ktoś nie dostaje długo odpowiedzi to proszę bardzo się przypominać, ponieważ dostaje tyle maili, że już troszkę sama się gubie komu odpisałam, a komu nie, szczególnie jeżeli chodzi o odpowiedzi na maile, które nie dotyczą analizy z kartami. Jeżeli komuś nie odpowiem do 3-4 dni na pytanie związane z postawieniem kart to proszę się przypominać, natomiast jeżeli nie odpowiem na zwykłego maila do 2 dni - także proszę pisać. :)
      • monia8134 Re: Rytuały 14.08.18, 20:13
        Witam chciałabym aby mi Pani powrozyla pisałam e-maila ale niestety nie chce dojść nie wiem czemu
    • Gość: gosc pani Olu jest pani najcudowniejsza :) IP: *.ip-176-31-165.eu 26.09.12, 16:27
      dziekuje bardzo za pomoc, za oczyszczanie i za przyszly rytual
    • gremlinka321 rytual chyba zaczal dzialac!!! 28.09.12, 15:37
      w sumie to nie wiem czy to mozliwe tak szybko ale tydzien temu pani Aleksandra wykonywala mi rytual na mojego eks, nie mialam z nim kontaktu od 3 miesiecy zadnego, nie odpowiadal na moje wiadomosci a dzisiaj sam napisal smsa z pytaniem co u mnie slychac!!!
    • Gość: Mag Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 13:26
      Z całym szacunkiem dla Pani- jak to ma zadziałać? To są jakieś jaja.
      Pani wyrządza więcej szkody tym ludziom niż pomocy.Miesza Pani energie!- nie robi się takich rzeczy,świeca jest dla jednej osoby,dla jednego rytuału,po skończeniu palenia ją i resztki kadzidła zakopuje się inaczej rytuał nie ma szans zadziałania.Oprócz tego brak tu innych rzeczy o których zapewne Pani nie ma nawet pojęcia.
      Później człowiek dziwi się skąd tyle niechęci na forach dla nas rytualistów. Droga Pani proszę zaopatrzyć się w odpowiednią literaturę np. -J.H.Brennan Magia dopiero później proponować pomoc której de facto nikt nie otrzyma.
      • aleksandrakol Do Pana Maga :) 10.10.12, 17:39
        Z całym szacunkiem dla Pana, ale proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. To są jakieś jaja. ;)

Po pierwsze – nigdzie nie napisałam, iż używam jednej świecy na kilka osób. Do jednego rytuału na miłość, skierowanego na drugą osobę, używam 3 świec + 1 pomocniczej. Nigdzie też nie napisałam, że tego nie zakopuje czy, że cokolwiek innego z tym robie. Nie wspomniałam o tym ani słowem, więc proszę nie dorabiać swojej ideologii.

Po drugie – pisząc o tym, iż nie pobieram opłaty za kadzidła i olejek miałam na myśli to, iż kadzideł w opakowaniu jest kilka/kilkanaście, więc nie zaopatruje się w nowe opakowanie do każdego rytuału – podobnie z olejkiem.

Mniemam, wnioskując po nicku, iż jest Pan jedną z tych osób, które biorą za rytuał kolosalne kwoty, choć tak naprawdę, produkty, które są potrzebne do jego wykonania kosztują 10 razy mniej.

Po trzecie – nigdy, nikomu nie napisałam, że mój rytuał na 100% zadziała. Dlatego też, produkty można wysłać mi pocztą, a wtedy nie pobieram żadnej opłaty. Nie miałabym sumienia pobierania nawet złotówki za coś, co może nie zadziałać tak jak klient by chciał.
    • Gość: gość Re: Uwaga, zmiana maila! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 08:06
      Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobraźni nikt nie kontroluje? ktoś coś wie? Takie pytanie można zadać do stosowania wszelkiej magi tzw. białej i czarnej.Dlaczego takich nielegalnych wytworów wyobrażni nikt nie kontroluje i nie ściga prawo?Narzucanie własnej woli przez magię w postaci klątw,uroków,uwikłań i innych wpływów na drugiego człowieka winno być ostro karane.Kara winna wyć wymierzona na osobę,która rzuca uroki jak też zlecającą.Mam nadzieje,że KTOŚ wreszcie zareaguje na te nielegalne czyny i napisze odpowiedni akt prawny.Ten czyn jest równie niegodny jak kradzież,morderstwo,nielegalny handel.To nie jest tylko rozrywka,to jest ubezwłasnowolnienie drugiego człowieka.Niech zastanowią się mocno nad tym osoby które to czynią.Wejście w pakt z diabłem to jest obrzydliwe przestępstwo.Dlatego ukrywają swoje wstrętne maski pod pseudonimami,boją się ujawnić swoje oblicze.Żyją w tym uwikłanym przez siebie świecie nigdy nie zaznając szczęścia.A efekty,które uzyskują są bardzo mierne i chwilowe,pozorne szczęście.
    • Gość: GOSC polecam IP: 128.127.109.* 16.11.12, 14:11
      POLECAM WSZYSTKIM PANIA OLE :) URATOWALA MI PANI ZYCIE I NIGDY PANI TEGO NIE ZAPOMNE. PO STOKROC DZIEKUJE :)
    • Gość: Paula Dzięki Pani Aleksandrze odzyskałam faceta IP: *.proxnetwork.com 19.11.12, 15:23
      dziękuję :)
      • Gość: Jana Dzięki Oli jestem spokojniejsza.. IP: 37.159.114.* 19.11.12, 17:16
        Ola jest wyjątkowym człowiekiem,pełna życzliwości i wyrozumiałości, dla nas z pokręconymi losami i źle ulokowanymi uczuciami.Dzięki Oli jestem spokojniejsza,oczyściła mnie skutecznie.Niezależnie od tego czy rytuał zadziała/sytuacja trudna i małe widoki/jestem jej ogromnie wdzięczna. Dziękuję Olu.Jana
    • Gość: gosc Re: Rytuały IP: *.cm-5-2b.dynamic.ziggo.nl 23.11.12, 13:07
      A inne rytuały? Ile kosztują?
    • Gość: Róża Re: Rytuały IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 00:31
      Dziewczyny, które robiły ryt u Pani Oli proszę o kontakt na gg 45447680.

POZDRAWIAM
      • gremlinka321 pisalam wczesniej ze rytual chyba zaczal dzialac 09.12.12, 16:22
        i zadzialal wrocilam do swojego bylego dzieki pani Aleksandrze polecam wszystkim :):)
    • gazeta_mi_placi Re: Rytuały 10.12.12, 18:37
      Ceny świec są sporo zawyżone, może i Pani nie bierze za "rytuał" za to swoje sobie odbija na cenach świec i wychodzi na jedno.
      • Gość: frajer Re: Rytuały IP: *.tktelekom.pl 11.12.12, 14:03
        świeca zwykła koszt ok 1zl, z wosku pszczelego to coś koło 4zl, nawet na allegro sobie popatrz ile z wosku pszczelego kosztuje
        • aleksandrakol Re: Rytuały 11.12.12, 17:11
          W swiecie zaopatruję się w sklepie czarymary, można sprawdzić cennik świec z wosku naturalnego. Do rytuałów używam świec minimum 10 cm długości. Pomocnicza jest nieco krótsza. Na życzenie skanuje wszystkie rachunki za produkty. Żadnej ceny nie zawyzyłam, czasami miętę kupię taniej, np. za 4,5, niemniej "ze swojej kieszeni" płacę za kadzidła i olejek, więc i tak zysku finansowego nie mam żadnego.

Ponadto, tak jak wspomniałam, można mi wysłać produkty. Jednak używam swiec koniecznie barwionych w całości, z naturalnego wosku.

Pozdrawiam,
          Ola
          • ir83 Re: Rytuały 24.05.14, 20:33
            Pani Olu,
            Czy wykonuje Pani jeszcze rytuały? Proszę o kontakt. Bardzo potrzebuję Pani pomocy.
            • wrozka_astarot Re: Rytuały 24.05.14, 22:01
              Wpisz w google urok miłosny i szukaj najtańszego, bo tu chyba o cenę chodzi.
              • kozeszq Re: Rytuały 25.05.14, 10:57
                wrozka_astarot napisała:

> Wpisz w google urok miłosny i szukaj najtańszego, bo tu chyba o cenę chodzi.

To Pani zdecydowanie się myli. Mają być skuteczne. Tak jakby ktoś kupował rower w markecie za NA PRZYKŁAD 30 zł a oczekiwał jakości jak od roweru markowego za np 100 zł. Liczy się najpierw opinia a potem cena.
                • nowe-zyciee Re: Rytuały 25.05.14, 11:59
                  To nie tak do końca, czy drogo to skutecznie?
      • Gość: Kate Re: Rytuały IP: *.biznes.mm.pl 22.08.13, 11:10
        To jest własnie nasz kraj i Polacy w nim mieszkający. Jak nie zachamęcą to nie przezyją. W tym kraju tylko dobrze jest takim jak Tusk. Wyjezdzam z niego jak najdalej, bo mentalnosci ludzi sie nie zmieni. Tu kazdy tylko czycha na czyjąs naiwnosc . SZok!!!
    • lllliliana mysle, w cos w tym jest ... 19.12.12, 20:54
      Mnie około 5 lat temu pomogła pewna Pani -było bardzo źle, on wrócił i jesteśmy teraz razem;) pomogła za darmo. Nie jestem jedyna osobą - ta Pani pomogła też mojej bliskiej przyjaciólce, która też jest teraz z tą osobą;) Wierzcie i ufajcie osobie która chce pomoc. Zapewniam, ze u mnie było bardzooo źle i dosłownie bez zdnych szans a jednak po pewnym czasie zaczeło sie normować i dziac tak jak to sobie wyobrazałam;) Dziewczyny trzymajcie się i mam andzieje, ze niebawem - tak jak ja - nie bedzie sledzic tych watków i bedziecie szczęsliwe;) pozdrawiam;)
      • Gość: sasha0409099 Re: mysle, w cos w tym jest ... IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 20.12.12, 01:11
        Domyslam sie ze korzystalas z uroku..jezeli to nie jest problem to daj znac bo mam kilka pytan ale wole na priv..pozdrawiam
      • Gość: J Re: mysle, w cos w tym jest ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 16:21
        Podaj namiar do tej osoby na email jjohzie@gmial.com
    • Gość: Magdalenna Pani Aleksandro jest Pani fenomenalna :):) IP: *.iq.pl 02.03.13, 17:03
      Polecam wszystkim pomoc Pani Aleksandry, dzieki niej wrocil do mnie moj partner!!
      • Gość: igon Re: Pani Aleksandro jest Pani fenomenalna :):) IP: *.tktelekom.pl 02.03.13, 17:59
        To się ciesz.
        • Gość: ciekaw Re: Pani Aleksandro jest Pani fenomenalna :):) IP: *.tktelekom.pl 19.03.13, 16:46
          Odpisuje Pani Ola wszystkim ?
          • Gość: I Re: Pani Aleksandro jest Pani fenomenalna :):) IP: *.net.zeork.com.pl 19.03.13, 21:28
            co do odpisywania to istnieje tu jakiś problem...? od dwóch miesięcy brak odpowiedzi, pomimo kilkukrotnym przypomnieniu o sobie Pani Aleksandrze...
            • Gość: klientka Re: Pani Aleksandro jest Pani fenomenalna :):) IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.13, 11:44
              trzeba pisac pisać i pisac jeszcze raz do niej, najlepiej co drugi dzień wysyłać tego samego @:P
              może sie gdzieś gubią te emaile;)
    • Gość: ada Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 17:34
      Witam Pani Olu czy sprawa z rytuałem na miłość jest nadal aktualna ,jeśli tak bardzo proszę o odpowiedz
      • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 17:46
        Napisz maila. Pani Ola napewno odpowie. Nadal robi rytuały.
        • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 19:00
          chyba nie wszystkim odpisuje:(( ja czekam na odp od miesiaca prawie, ponowne wysyłania wiad. nie pomaga :(:(
          • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 19:17
            Ja do Pani Oli napisałam na początku marca, odpowiedź dostałam następnego dnia. Do tej pory jesteśmy w kontakcie bez żadnych problemów. A na którego maila piszesz? Zauważyłaś, że były 2?
            • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 20:01
              pisze na tego na którego zawsze mi odpowiadała..
              • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 20:02
                Joanno- a jestes po rytuale czy czekałaś na rozkład?
                • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 20:09
                  Miałam rytuał w piątek więc za szybko by cokolwiek powiedzieć. Zresztą Pani Ola nie dawała mi wielkich szans. A jak u ciebie Klientko?
                  • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 20:31
                    ja tak samo- nei mam dużych szans :( i mija prawie 3ci miesiąc i raczej brak zmian:((
          • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 23:23
            Czy do kogoś się odezwała Pani Aleksandra ostatnio? Poprzednio kontakt był bardzo szybki a teraz nie odpowiada na maila.
            • Gość: Grażyna Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 07:51
              Czy znacie jakąś wróżkę, która za rytuały nie wyznacza ceny, a robi to z czystej intencji serca by pomagać potrzebującym ?Robi to za przysłowiowe dziękuję lub co łaska ?po tym jak zadziała ryt?Proszę o wskazania takiej jestem potrzebująca bez możliwości finansowych na te cele.
            • Gość: Fakty Akcja charytatywna się skończyła. IP: *.play-internet.pl 07.04.13, 10:08
              Chętni na datki byli. Sądząc z ilości postów zgarnęłą z jakieś 1500 zł
              • Gość: Joanna Re: Akcja charytatywna się skończyła. IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 10:41
                A czytałeś/łaś w ogóle ten wątek? Widzę, ze nie to bardzo proszę nie wypowiadaj się.
            • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.13, 10:12
              Mnie niestety też nie odpowiada od trzech tygodni:-( odpowiada tylko tym którzy maja jakś szanse uważam
              • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 20:38
                Klientko. Wczoraj Pani Ola odpisała mi na maila. Zajęta ostatnio więc ma mniej czasu. Może przypomnij się? Moja sytuacja wcale nie jest różowa więc nie myśl, że jak się nie odzywa to nie masz żadnej szansy
                • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.13, 21:11
                  do mnei niestety pani ola nie odzywa sie od ponad miesiąca. chyba stwierdziła że nie da sie mi pomóc i nie odpisuje :(
                  trudno, widocznie nie ma tyle mocy
                  • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 23:43
                    Do mnie odezwała się 2 tygodnie temu po 2 tygodniach od maila. Napisała mi, że jest zajeta swoimi osobistymi sprawami (napisała mi co ale nie chcę pisac tu na forum). Postawiła również karty. Od tej pory pisałam do niej dwukrotnie (ależ mi się nazbierało 2 :)) i nie odpisała. Pozostaje chyba czekać aż załatwi wszystko co zaplanowała. Żałuję bardzo bo tez z niecierpliwością czekam na odpowiedź
    • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 20:41
      magii chyba nie ma :((
      • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 20:47
        Jest tylko trzeba w nią wierzyć :)
        • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 20:52
          Ja wierzę ale to nie działa. Gdyby była byłyby jakieś znaki efekty a tu nic:-(
          • Gość: inna klientka Re: Rytuały IP: *.net 19.03.13, 20:56
            Uu mnie podziałało... Pani Ola pomogła mi pół roku temu. Do tej pory jestem szczęśliwa z partnerem.
            • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 21:09
              Widocznie to są sporadyczne przypadki albo przeznaczenie.:-( ciekawe u ilu sie udało i ile szans dawała:-(
              • Gość: inna klientka Re: Rytuały IP: *.net 19.03.13, 21:17
                No nie wiem czy takie sporadyczne bo mam kontakt az z 5 dziewczynami od Pani Oli i wszystkim im wyszło no i tutaj po komentarzach widac, że sporo osób jest zadowolonych. Bądź co bądź polecam Panią Ole bo bardzo mi pomogła...
            • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 21:17
              A jakie dawała Ci szanse? Ile czekałaś na efekt?
              • Gość: inna klientka Re: Rytuały IP: *.net 19.03.13, 21:19
                Szanse średnie, zreszta moj przypadek byl bardzo zawiły i trudny i musiałysmy wykonac az 3 rytualy odnosnie tej sprawy, jeden na oczyszczenie relacji ze zlych emocji, drugi na odsuniecie niezyczliwych osob a trzeci milosny i wszystkie podzialaly, a ludzie o dziwo juz nie wtracaja sie tak w nasz zwiazek...
                • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 21:23
                  Ja mam niewielkie szanse zresztą to świeża znajomośc:-( i w ogóle już mijaja trzy miesiące i nic:-( takie to bez sensu czekanie na nic
                • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 21:25
                  To życzę Ci szczęścia :)
                  • Gość: misia Re: Rytuały IP: *.ghnet.pl 20.03.13, 13:29
                    Skorzystałam bardzo niedawno i.. zobaczę co się wydarzy.
                    Jak coś z tego wyniknie to wyślę konkretny komentarz.
                    • Gość: klientka Re: Rytuały IP: *.centertel.pl 20.03.13, 15:37
                      A ile wam ola dawała szans na sukces?
                      • Gość: misia Re: Rytuały IP: *.ghnet.pl 20.03.13, 16:25
                        mnie nie interesuje konkretna osoba
    • Gość: gość Czy Pani Ola jeszcze odpowiada na maile? IP: *.primeoptic.net 21.04.13, 19:41
      W listopadzie robilam u niej rytual na powrot faceta i podzialalo, w grudniu sie zeszlismy po prawie rocznej rozlace. Teraz chcialabym wykonac rytual na finanse, ale Pani Ola nie odpowiada na mojego maila juz ponad 4 dni. Czy ktos ma z nia kontakt??
    • Gość: Arek Polecam szczerze Aleksandre IP: 95.154.230.* 23.04.13, 19:09
      Dzieki niej odzyskalem swoja kobiete, ktora nie chciala ze mna rozmawiac wczesniej.
      • Gość: klientka Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.13, 20:57
        A u mnie 4 miesiące i nic
        • Gość: on Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.sin.nokia.net 24.04.13, 10:03
          najwidoczniej ta pani "pomaga" tylko wtedy kiedy widzi że w kartach do siebie wrocicie a jak tak nie jest to albo naciagnie na kasę albo powie że nie ma sensu że jest gdzieś inna docelowa partnerka...
          • Gość: klientka Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.13, 14:37
            Pewnie tak, i dlatego nie wychodzi u innych tez
    • Gość: gość Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.13, 20:39
      A ile Wam Pani Aleksandra dawała szans na spełnienie rytuału?
      • Gość: gość Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 07:34
        1200lat i>:):):)
      • Gość: klientka Re: Polecam szczerze Aleksandre IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.13, 15:51
        do 3-4 mcy max
    • Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: 92.251.147.* 15.05.13, 23:34
      Pani Ola jest bardzo konkretną osobą.
      przed rytuałem stawia karty i za pomoca wahadełka ocenia ile szansy pomimo rytuału ma związek na spełnienie ... poza tym podczas rytuału klijent bierze w nim równiez udział a około 2 godzin po rytuale Pani Ola pisze jak on przebiegł u niej , poza tym cały czas utrzymuje kontakt i bierze za ryty grosze...kiedy pytałam ją o sytuacje finansową u mnie karty powiedziały jej ,ze wszystko idzie w dobrym kierunku i ,ze nie trzeba robić rytu na finanse mimo ,ze ja byłam bardzo za tym aby go zrobić ... czyli nie naciąga ludzi na pieniądze , same rytuały kosztują góra 50 zł ...
      • Gość: Magdalena To prawda IP: 109.75.161.* 16.05.13, 13:34
        Przed tym jak zdecydowalam sie na rytual zastanawialam sie nad kilkoma osobami ale nikt nie wzbudzil we mnie takiego respektu jak Pani Ola. Dodam ze rytual wykonywalam w grudniu i do mojego zejscia sie z partnerem minelo od rytualu 4 miesiace. Dziwia mnie tutaj opinie ze Pani Ola nie pomaga czy nie odpisuje. Ja czasami czekalam na odpowiedz 10 dni ale zawsze ja dostawalam a przeciez wiadomo ze kobieta ma tez swoje zycie i nie bedzie wiecznie na wylacznosc. Po drugie dziwi mnie tez to ze ktos ma za zle ze nie wyszlo kiedy Pani Ola nigdy niczego nie obiecuje. Stara sie ocenic sprawe trzezwo i pomoc jak najbardziej potrafi ale nigdy nie obiecuje nikomu gruszek na wierzbie i mowi jak sprawa wyglada. Tak jak poprzedniczna prosilam takze o drugi rytual mianowicie na trudny egzamin na studiach i Pani Ola powiedziala ze zdam na pewno jezeli tylko sie troche uspokoje i zdystansuje i tak bylo wiec tez uwazam ze absolutnie nie chce nikogo naciagnac a jedynie pomoc. Ja jak najbardziej polecam Pania Ole bo to chyba jedyna kompetentna, prawdziwa osoba.
        • Gość: ghonsi Re: To prawda IP: *.dynamic.mm.pl 16.05.13, 13:56
          Po 4 miesiącach dopiero zadziałał rytuał?
          • Gość: Magdalena Re: To prawda IP: 109.75.161.* 16.05.13, 14:02
            Tak ale po okolo 2,5 miesiacach byly juz wzmianki ze rytual zaczyna dzialac czyli pojawil sie kontakt i pozniej byl coraz czestszy doszlo do spotkan i w koncu do zejscia sie. Dodam ze bylismy po rozstaniu ponad rok i od pol roku nie mielismy wcale kontaktu a on po 2,5 miesiacach sam zaczal zabiegac o ten kontakt.
            • Gość: noviembre79 Re: To prawda IP: *.167.156.57.threembb.ie 16.05.13, 14:07
              Magdalena
              a ile procent miałas na zejscie sie z byłym? czy to była trudna sytuacja itp ?
              • Gość: Joanna Re: To prawda IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 14:20
                Potwierdzam wszystko co napisali przedmówcy. Pani Ola wykonuje rytuały z dobroci serca a nie dla pieniędzy. Oczyszcza za darmo. za darmo tez robi powtórkę rytuału jeżeli ktoś sobie tego życzy. Z całą pewnością jest to uczciwa osoba. faktycznie czasem trzeba trochę poczekać na odpowiedź ale tak jak ktoś napisał przecież kobieta ma swoje życie.
                Od mojego pierwszego rytuału minęło właśnie 2 miesiące. Poprosiłam o powtórkę od której minęło 3 tygodnie. Nie zeszliśmy się (zresztą Pani Ola nie dawała mi dużych szans). Wiem jednak, że zaraz po 2 rytuale mój były rozstał się z moja następczynią.
                Chętnie też bym się dowiedziała jakie szanse na powrót mieli Ci, którym rytuał zadziałał.

pozdrawiam wszystkich u których zadziałał rytuał, tych u których nie zadziałał tez pozdrawiam :)
        • Gość: noviembre79 Re: To prawda IP: *.167.156.57.threembb.ie 16.05.13, 14:04
          no ja juz miałam doczynienia z kilkoma osobami ze świata ezoteryki i bez kitu mam wrażenie , ze niektórzy przesadzają z cenami i gadaniem o tym ,ze inaczej zablokuje się energie itp.jakiś czas temu przesyałałam jeden z takich osób pieniądze paypalem i pay pal pobiera opłate w wysokości 4 czy 5 zł , nie pamiętam ...a płaciłam 200 zł za rozmowe nie za ryt ... po rozmowie dostałam na maila prośbe o dopłacenie tych 5 zł bo energie się mogą obrazic na mnie itp ... ta osoba bierze od 800 zł w góre nawet 3000 zł .... fakt ,że robi ryty ale ludzie bez przesady .... mam od razu wrażenie ,ze ta osoba troszke sie pogubiła ...a pieniądze mają moc ,że ludzie wariują jak ich zasmakują ...
          w kazdym bądż razie naprawde Pani Ola jest pod tym względem inna i mało tego , traktuje klijenta z szacunkiem , odpowiada na pytania i wyjasnia wszystko przed i po dostaniu pieniędzy

mam bardzo dużo szacunku dla niej z tego tytułu
          • Gość: Magdalena Re: To prawda IP: 109.75.161.* 16.05.13, 14:14
            O tak ja tez mam do niej wiele szacunku. Zadawalam jej wiele nawet durnych pytan i zawsze dostawalam odpowiedz i wyjasnienia. Co do wrozby to ja tez bralam platna u niej zaplacilam 10 zl i dostalam odpowiedz na prawie 3 strony a4 spakowane w pliku i bylam pod wrazeniem poniewaz nie bylo to jakies lanie wody i powtarzanie co kilka zdan tego samego tylko naprawde fakty z przeszlosci terazniejszosci prognoza na przyszlosc i spojrzenie na ta przyszlosc z roznych perspektyw czyli co bedzie jak wybiore droge a co jak droge b itp. Naprawde ciesze sie ze bylo mi dane trafic na Pania Ole bo przed tym korzystalam z kilku wrozek ale ich odpowiedzi nawet nie dorastaly do piet temu co powiedziala mi Pani Ola no i przede wszystkim temu jak mnie potraktowala czyli tak jak piszesz z wielkim szacunkiem.

Jesli chodzi o to ile procent dawala mi na zejscie sie z partnerem to bylo to 65-70% ale sprawa byla u nas trudna bo rozstalismy sie w wielkiej zlosci no i tak jak pisalam przez pol roku nie mielismy wcale kontaktu. Mysle ze jest tak jak Pani Ola mowi ze rytual dziala na mysli tej osoby w naszym kierunku a nie na to zeby kogos do nas przywiazac bo widocznie moj byly (juz niebyly) myslal o mnie intensywnie skoro mimo wszystko sie do mnie odezwal po takim czasie. Choc nawet gdyby sie nie udalo to i tak nie psioczylabym na Pania Ole tutaj bo wiem ze wlozyla cale serce w to zeby mi pomoc.
            • Gość: Magdalena Re: To prawda IP: 109.75.161.* 16.05.13, 14:17
              Jeszcze jedno podoba mi sie w Pani Oli czyli to ze ona nie wyrokuje tzn nie mowi ze bedzie tak na pewno ze ona ma racje tylko stara sie doradzic pokazac najprawdopodobniejsze drogi przyszlosci. Kiedys pisalam do jednej wrozki i ona przedstawila mi moja przyszlosc nie po mojej mysli i spytalam ja co zrobic zeby to zmienic i dostalam odpowiedz ze nic bo ona ma racje i tak bedzie. I co? Wcale tak nie bylo. Zrobilam wszystko zeby to zmienic i sie udalo.
              • Gość: noviembre79 Re: To prawda IP: *.167.156.57.threembb.ie 16.05.13, 14:44
                dzieki za odpowiedz Magda ....
                życzę CI powodzenia , miłosci i szacunku w Twoim nowym-starym związku i fajnie , że napisałas o tym tutaj bo ogólnie ludzie nie lubią sie przyznawać do sukcesów w rytuałach bo boją sie ,że zapeszą ....
                pozddrawiam
                • Gość: Magdalena Re: To prawda IP: 109.75.161.* 16.05.13, 14:54
                  Ja Tobie rowniez zycze powodzenia. A napisalam bo uwazam ze niektore opinie tutaj sa krzywdzace i chociaz w taki sposob moge sie odzwiedzyc Pani Oli za to ile czasu mi poswiecila i za to co dla mnie zrobila.
                  • Gość: G do Magdalena IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 14:45
                    Magdaleno, jeśli możesz, napisz do mnie na priv na gurugrzes@wp.pl, chciałem zapytać o kilka rzeczy dotyczących rytuału itp. Dzięki, Grzesiek
            • kopciuszek32 Re: To prawda 02.08.14, 13:20
              Witaj.Chciałabym się dowiedzieć odnośnie tego rytuału,czy on rzeczywiście działa..czy trzeba mocno w niego wierzyć..i jak to naprawdę z nim jest..proszę o szczerą odpowiedź na maila;karinka-nowak@wp.pl
              • wiara-i-przeznaczenie Re: To prawda 02.08.14, 19:15
                Ja korzystałam u rytualisty. Nie będę trzeci raz z rzędu pisała u kogo. Dzisiaj już wiem że wszystko się ułożyło dobrze. Więc można spokojnie coś osiągnąć, tylko ta cena....
                • kopciuszek32 Re: To prawda 02.08.14, 19:45
                  No ale możesz podpowiedzieć u kogo? chciałabym się dowiedzieć,czy to naprawdę działa,bo różne są opinie w tym temacie..
                  • wiara-i-przeznaczenie Re: To prawda 02.08.14, 20:07
                    Przeglądnij kilka wątków wstecz. Zapraszam
        • Gość: ug Re: To prawda IP: *.centertel.pl 26.08.13, 11:52
          Podajcie proszę kontakt do Pani Oli ( tel. lub adres mailowy) . Z góry bardzo dziekuję
          • Gość: do G Re: To prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 21:10
            tak cięzko poszukać w tym wątku ? ???
      • Gość: gość Re: Rytuały IP: *.biznes-host.pl 18.05.13, 13:22
        Ja także polecam Panią Aleksandre. Tylko u mnie sprawa była inna. Zamówiłam rytuał na tzw podgrzanie związku i oczyszczenie go z napięć i podziałało, wcześniej myślałam że zbliża się koniec, a po rytuale wszystko zaczeło sie układać.
    • Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: 31.200.144.* 18.05.13, 14:43
      jezu
      jaka jestem zakochana
      niech ten rytuał już działa bo mi serce pęknie z tęsknoty i zapłacze sie na śmierć
      • Gość: gośći5 do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 09:49
        ile pani ola wam dawała szans w %, że się spełni?
        • Gość: noviembre79 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.167.133.110.threembb.ie 24.05.13, 12:12
          mi Pani Ola dawała 60 % szansy i powiedziała ,ze wybór nalezy do mnie , zdecydowałam sie i teraz czekam
          • Gość: gośći5 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 13:55
            A dawno robiłaś?
            • Gość: noviembre79 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.167.133.110.threembb.ie 24.05.13, 15:22
              14 dni temu u pani oli
              • Gość: gośći5 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 15:26
                a wcześniej u kogoś innego robiłaś?
                14 dni to krótko. już byś chciała efekty? :D :)
                • Gość: noviembre79 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.167.133.110.threembb.ie 24.05.13, 15:31
                  wczesniej robiłam u lilith .
                  no pewnie ,ze bym chciała .... tak mi żle i smutno ,ze już bym chciała żeby to się zmieniło .....
              • Gość: gośći5 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 15:41
                a dawno robiłaś u lilith? i co, nie podziałało?
                a ile w ogóle się czeka na efekty takiego rytuału?
                • Gość: noviembre79 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.167.133.110.threembb.ie 24.05.13, 15:55
                  u lilith robiłam 5 tygodni temu ale ponieważ nie odzywała się do mnie po rycie to zwątpiłam ,ze go w ogóle zrobiła i dlatego wsparlam sie pomocą Pani Oli ,która okazała sie być osobą bardzo konkretną i dbającą o sowich klijentów.
                  od lilith do dzisiaj nie dostała wang ,które robi podczas rytuałów .
                  na rezultaty takich rytuałów czeka sie kilka miesięcy , masz racje ,że 2 tygodnie to za krótko i ja sobie z tego zdaje sprawe , mi jest poprostu smutno ,że nie mam z miom lubym teraz żadnego kontaktu , poprostu bardzo tęsknie za nim
                  • Gość: gośći5 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.13, 15:58
                    rozumiem i to jest normalne, taka tęsknota.
                    to u lilith się nie opłaca? bo ja się zastanawiałam.
                    to powodzenia życzę :) i cierpliwości.
                    p.s a jakieś malutkie efekty już czujesz czy nie? bo np. słyszałam że niektórzy chodzą przygnębieni, inni zadowoleni i nie wiem, czy to przez rytuał czy co albo np. w czasie rytuału jedna dziewczyna (jak jej pewien pan robił) to czuła takie ciepło.
                    • Gość: noviembre79 Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.167.133.110.threembb.ie 24.05.13, 16:09
                      mam skoki nastrojów, bardzo intensywne sny i dziwne zbiegi okoliczności , co do lilith no nie nie chce jej odstraszać ani pomagać w zdobyciu klijentów bo pewnie już ma ich i tak wielu , ja tak zdecydowałam , że dla spokoju poprosze panią Ole o pomoc i teraz przynajmniej wiem ,ze pani Ola wykonała rytuał .
                      • Gość: monika Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: 62.244.137.* 05.06.13, 16:28
                        a moge poprosic o namiary na tę Pania ole?z góry dzieki
                        • Gość: liki Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.31.113.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 14:16
                          powiedzcie mi proszę po jakim czasie moge spodziewać się odpowiedzi od Pani Oli , napisała do mnie raz z prośbą o pewne dane i teraz kompletna cisza :-((
                      • Gość: migotka Re: do osób, u których rytuał nie zadziałał IP: *.net.pl 13.07.13, 23:43
                        Kochana i korzystalas z uroku u pani Oli? Są jakieś efekty i jakie mialas szanse?
    • Gość: kokoroko Re: Rytuały IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 14:08
      Jestem ciekawa jakie szanse dawała Pani Ola osobom, u których rytuał się powiódł. Tak więc jeśli któraś z tych osób tu zajrzy proszę o odpowiedź.
      • Gość: tahabs Re: Rytuały IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.13, 19:55
        z tego co czytałam to 65%, 70%
        • Gość: noviemre79 Re: Rytuały IP: 31.200.130.* 29.05.13, 01:43
          wszystko co jest powyżej 50% jest bliżej tak niż nie ... wszystko co jest ponizej 50% skłania się bardziej ku odpowiedzi " nie wyjdzie " ......
          to chyba logiczne prawda ????
          • Gość: tahabs Re: Rytuały IP: *.dynamic.mm.pl 29.05.13, 12:09
            noviemre, a Tobie ile Pani Ola dawała procent, że ryt się uda?
            • Gość: noviembe79 Re: Rytuały IP: 31.200.173.* 29.05.13, 12:21
              już pisałam o tym ... 60%
              a Tobie ?
              • Gość: tahabs Re: Rytuały IP: *.dynamic.mm.pl 29.05.13, 13:06
                ja się zastanawiam nad zrobieniem
                • Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: 31.200.173.* 29.05.13, 13:24
                  widzisz ..mężczyzna ,ktorego ja chce rozkochać w sobie jest moim ideałem ... i to w każdej dziedzinie życia ... uwielbiam go jako kumpla,przyjaciela,kochanka,mężczyzne ,kucharza,sportowca,biznesmena itp .... jest cudowny ....... miałam go zawsze w głowie i on mi się zmaterializował ..tylko ,że on nie ma mnie w głowie ...dlatego zdecydowałam się na uroki bo jeżeli on mi "ucieknie" to nigdy sobie nie wybacze ,ze nie spróbowałam wszystkiego ...to nie jest chwilowy kaprys ...ja poprostu go pragne jak nikogo nigdy wcxzesniej ...jest doskonały według mnie ....
                  jeżeli nie bezem to juz do końca zycia bede sie zastanawiała co by było gdybyśmy byli para, co by było gdybym wtedy zareagowała inaczej , gdybym przeprowadziła się blizej niego ...gdybym potoczyła życie inaczej ...ja go nigdy nie odżałuje i dlatego wykonałam te rytuały
                  • Gość: anna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.13, 14:41
                    a jest wolny?
                    • Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: 31.200.173.* 29.05.13, 15:00
                      tak ..jest wolny , nie ma ani kobiety , ani kochanki , ani dzieci , które mogły by ucierpiec na tym
                      • Gość: kokoroko Re: Rytuały IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.13, 19:38
                        A ma ktoś ostatnio kontakt z Panią Olą? bo od dłuższego czasu czekam na odpowiedź (tzn około dwa tygodnie)
                        • Gość: xxx Re: Rytuały IP: *.play-internet.pl 01.06.13, 21:40
                          ma powrócić na początku czerwca (nie wiem dokładnie kiedy)
                          • Gość: kokoroko Re: Rytuały IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.13, 22:01
                            dzięki za odpowiedz, w takim razie nie ma się czym martwić
                            • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 22:42
                              Dobrze wiedzieć bo 2 tygodnie temu miała postawić mi karty i od tego czasu cisza. No to teraz czekam spokojnie bo już oczywiście sobie wyobrażałam, że coś złego w nich wyszło :)
                              • Gość: 74219470921 Re: Rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 23:28
                                osoba jest niemiła nie polecam
                                • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 00:10
                                  chyba zwariowałaś/łeś, niemiła?! do tej pory nie było tu żadnego negatywnego komentarza. Osoba ciepła, pomocna i bezinteresowna i na pewno miła. Chyba masz na myśli kogoś zupełnie innego
                                  • Gość: noviembre79 Re: Rytuały IP: *.167.252.72.threembb.ie 02.06.13, 01:02
                                    chyba kogoś poniosło
                                    Pani Ola jest mila, kuturalna i potrafi się zachować ....ma szacunek do klijenta i w ogole jest najfajniejszą osobą ze świata ezoteryki z jakią mam kontakt
                                    zawsze musi znależć się ktoś kto mausi mieszać widze ......
                                    • Gość: liki Re: Rytuały IP: *.204.72.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.06.13, 12:00
                                      dzięki temu wątkowi dowiedziałam się o Pani Oli i też do niej napisałam, na razie tylko odpisała i z prosbą o pewne dane i teraz czekam co odpisze , w sumie domyślam się że chyba sprawdzi na ile taki rytuał mógłby mi pomóc , mam nadzieję ze mi pomoże , bo naprawdę miałam na swojej drodze samych szarlatanów jak do tej pory
                                      • Gość: Joanna do Liki IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 20:06
                                        a dawno się do Ciebie odezwała?
                                      • huskerq Re: Rytuały 05.06.13, 02:28
                                        Gość portalu: liki napisał(a):

> dzięki temu wątkowi dowiedziałam się o Pani Oli i też do niej napisałam, na raz
                                        > ie tylko odpisała i z prosbą o pewne dane i teraz czekam co odpisze , w sumie d
                                        > omyślam się że chyba sprawdzi na ile taki rytuał mógłby mi pomóc , mam nadzieję
                                        > ze mi pomoże , bo naprawdę miałam na swojej drodze samych szarlatanów jak do t
                                        > ej pory

Mozesz napisac o tych szarlatanach? Przed kim bys ostrzegla?
                                        • Gość: liki Re: Rytuały IP: *.30.26.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 10:59
                                          wolałabym nie wypowiadać się na ten temat publicznie , a pisała do mnie chyba 2 czerwca , na rzie od tej pory jest cisza ale mam nadzieję że nie stanowię beznadziejnego przypadku
                                          • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 15:26
                                            Dostałam wczoraj maila. To mnie ucieszyło. Niestety ja jestem beznadziejnym przypadkiem :( w kartach nie widać zmiany. W życiu też nie. Od rytuału miną niedługo 3 miesiące.
                                            • Gość: liki Re: Rytuały IP: *.205.41.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 16:09
                                              Joanna trzymaj się może życie przygotowało Ci coś bardziej satysfakcjonującego , w koncu nie na jednym chłopie kończy się życie , mnie jeszcze nie odpisała ale tak jak pisałam wcześniej - myślę że robi to po kolei żeby mieć porządek
                                              • Gość: liki Re: Rytuały IP: *.205.41.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 16:09
                                                miało być NIE KOŃCZY A NIE KOŃCZY ;-))
                                            • Gość: monika Re: Rytuały IP: 62.244.137.* 06.06.13, 14:35
                                              Poprosze o namiary na Pania Ole
                                              m.cielenska@wp.pl
                                              • Gość: Joanna Re: Rytuały IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 14:41
                                                Do tych wszystkich, którzy proszą o namiary. Mail do pani Oli jest w 1 lub w 2 poście tego wątku.

Do Liki
                                                Na początku odpowiadała prawie od razu. Teraz zdarza się nawet 2 tygodniowa przerwa. Z tego co wiem ma wiele spraw osobistych a że nie robi tego zarobkowo to nie traktuje tego jak priorytetu. Tak czy inaczej jest osoba, która całkowicie bezinteresownie pomaga ludzi bo chyba lubi to co robi. Myślę, że warto spróbować bo to tylko koszt świec a przedłuża nadzieje a potem pozwala się pogodzić z rzeczywistością
                  • rybka-23 Re: Rytuały 25.08.13, 09:35
                    Rozpisz o tym szerzej. Jak to rozumiesz i odbierasz skoro piszesz ma to w głowie?

Gość portalu: noviembre79 napisał(a):

> widzisz ..mężczyzna ,ktorego ja chce rozkochać w sobie jest moim ideałem ... i
                    > to w każdej dziedzinie życia ... uwielbiam go jako kumpla,przyjaciela,kochanka,
                    > mężczyzne ,kucharza,sportowca,biznesmena itp .... jest cudowny ....... miałam g
                    > o zawsze w głowie i on mi się zmaterializował ..tylko ,że on nie ma mnie w głow
                    > ie ...dlatego zdecydowałam się na uroki bo jeżeli on mi "ucieknie" to nigdy sob
                    > ie nie wybacze ,ze nie spróbowałam wszystkiego ...to nie jest chwilowy kaprys .
                    > ..ja poprostu go pragne jak nikogo nigdy wcxzesniej ...jest doskonały według mn
                    > ie ....
                    > jeżeli nie bezem to juz do końca zycia bede sie zastanawiała co by było gdybyśm
                    > y byli para, co by było gdybym wtedy zareagowała inaczej , gdybym przeprowadził
                    > a się blizej niego ...gdybym potoczyła życie inaczej ...ja go nigdy nie odżałuj
                    > e i dlatego wykonałam te rytuały
    • Gość: gosciowa Czekalam trzy tygodnie!!! IP: 142.4.212.* 08.06.13, 20:17
      I Pani Ola w koncu mi odpisala i jestem pod wielkim wrazeniem tego co napisala, sama prawda bez zadnego nakreslenia sytuacji z mojej strony :) Nie wiem czy zdecyduje sie na rytual ale polecam wszystkim naprawde
      • Gość: Ania Re: Czekalam trzy tygodnie!!! IP: *.167.158.229.threembb.ie 09.06.13, 20:17
        no a tym osobom co się udal rytuał to ile dawała szans ?
        jak narazie na tym forum są wszyscy ,którzy mimo ,ze mają małe szanse to próbują .tak zwane przypadki beznadziejne a co z tymi ,którym to wyszło ? czy ktos taki jeszcze tu zagląda od czasu do czasu ?
        • Gość: gość Re: Czekalam trzy tygodnie!!! IP: *.euro-net.pl 09.06.13, 21:57
          przeciez w temacie wypowiadalo sie wiele osob ktore pisaly, ze im wyszlo ;)
          • Gość: Ania Re: Czekalam trzy tygodnie!!! IP: *.167.158.229.threembb.ie 09.06.13, 22:07
            żle się wyraziłam...jak zwykle skróty myślowe , chodziło mi o to aby osoby ,którym wyszło napisaly na ile procent im Pani Ola dawała szanse bo tu w tym watku o procentach na wyjście lub tez nie wyjście rytuału tzn udany rytuał ,podają osoby ,którym nie wychodzi tak zwane przypadki beznadziejne , a ile szansy Pani Ola dala tym co powychodziło ?
            • Gość: gość Re: Czekalam trzy tygodnie!!! IP: *.euro-net.pl 09.06.13, 22:48
              Z tego co kojarze bo nie chce mi sie szukac watkow to tutaj dwie dziewczyny pisaly ze 65% i 70% i jedna na kafeterii pisala ze 70 tez chyba
              • Gość: Ania Re: Czekalam trzy tygodnie!!! IP: *.167.158.229.threembb.ie 09.06.13, 23:01
                czyli z tego wynika , że poniżej 65% nie wychodza .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka