Dodaj do ulubionych

zachęcona

04.12.10, 12:22
rozkładem, który zrobiła 2bieguny, postanowiłam postawić taki sam na siebie smile. Ponieważ mam marne pojęcie na temat kart, proszę o wgląd i poprawki smile.
Karty z przełożenia - wisielec + 2 monety + as monet
hmm...w tej chwili faktycznie nic sie konkretnego nie dzieje, zastanawiam się nad tym, co i jak musze zrobic, aby moje sprawy ruszyły z miejsca, bo tak dalej być nie może. @ monety dobrze to ukazują, że musze wreszcie coś zdecydowac i wtedy będzie szansa - as monet, na to, aby coś sie zaczeło dziać.

Rozkład ogólny:
1. zdrowie - sąd - czyżby nareszcie jakieś odrodzenie, polepszenie w tej kwestii ? W tej chwili jest tak, że latam po lekarzach, robie badania...ogólnie, jestem w trakcie leczenia...
2. uczucia - królowa mieczy - uh, powiało chłodem wink...nie wiem, czy karta oznacza ogólny klimat w tej sprawiem czy też mnie, że jestem zbyt chłodna w tej kwestii ( co by sie trochę kłóciło ), a może to, że pojawi się jakaś inna kobieta ? ( ja jestem wolna, ale mam kogoś na oku )
3. finanse - słońce - jakaś szansa na polepszenie się mojej sytuacji tutaj, ale muszę ja dostrzec
4. praca - śmierć - teraz jej nie mam, fakt
5. rodzina - świat - tutaj nie mam pojecia, mam dwojke dzieci, ale żadne z nich nie wybiera się jeszcze z domu ; )
6. ostrzeżenie - as kijów - tutaj zdebialam
7. niespodzianka - 7 pucharów - moje dobre samopoczucie ? ze mimo problemow bede nastawiona optymistycznie ? hmm

Dociagnełam po jednej karcie na każdy miesiac ( okres pół roku ) na uczucia-
grudzień- walet monet
styczeń - król pucharów
luty - umiarkowanie
marzec - 7 mieczy
kwiecień - 9 mieczy
maj - 9 monet
Nie wyglada to ogólnie optymistycznie ;/...teraz jest wlasnie takie w sumie nic...potem pojawi sie ktos, ale bedzie bierny, co widac w umierkowaniu, nic sie nie bedzie działo. 7 mieczy, to jakies podejrzenia, 9 mieczy, to zbyt wiele myslenia na ten temat, mysli malo optymistyczne, lekka załamka...w maju 9 monet, czyli cos ruszy, ale jednak nie do końca bedzie fajnie to wygladac...Chyba bede musiala jeszcze poczekac, na tego kogos sad

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: zachęcona 04.12.10, 13:17
      1. zdrowie - sąd - to karta odrodzenia wiec na pewno bedzie co raz lepiej, jakby z dnia n dzien poczujesz ze wracaja sily witalne
      2. uczucia - królowa mieczy -[b] coz nie wiem jak jest Twoja ytuacja..ponizej piszesz o dzieciach ze je masz ale nic o mezczyznie...a krolowa mieczy czesto pokazuje kobiete wlasnie samotna po przejsciach
      3. finanse - słońce - moim zdaniem masz odpowiednie warunki, slonce to bzpieczenstwo..wiec na to by spokojnie funkcjonowac i wychowywac dzieci pewnie masz ..jesli nie to bedzie lepiej
      4. praca - śmierć - nie ma ale moze sie to zmienic ..jakas transformacja potrzebna
      5. rodzina - świat ciezko tu mi okreslic..czy rodzine i bliskich masz zagranica?
      6. ostrzeżenie - as kijów - jesli ostrzezenie to przed jakims dzilaniem , planami nowymi zanim czegos dokonasz zastanow sie
      7. niespodzianka - 7 pucharów spelnia sie jakies Twoje marzenia smile
      trudno mi sie wypowiedziec na temt poszczegolnych miesiecy gdyz to jest tak ze moga one to sugerowac swoim znaczenie ogolnym ale tez konkretnie pokazywac jkas sceneke bedaca na obrazku karty
      pozdrawiam asia
      • szeltie Re: zachęcona 04.12.10, 13:47
        Dziękuję asiu smile. Też zastanawia mnie ten Świat, bo nie mam nikogo za granicą ani nikt sie tam nie wybiera. Tak, wiem, że muszę wiecej myśleć zanim coś zrobię. To chyba właśnie pokazay karty z przełożenia ?
        Jeśli chodzi o patrzenie na obrazki kart...Nie robie tego, z prostego powodu. Moj tarot, to tarot gotycki, czyli wampiry itp sprawy. Na razie nie mam mozlwisoci zakupic talii bardziej nadającej się do wróżenia, dlatego korzystam z tej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka