jednajezyna 13.12.10, 17:03 witam i prosze o wrozbe, chodzi mi o relacje z pewnym mezczyzna - czy kiedykolwiek miedzy nami bedzie normalnie? Czy to co on mowi ze czuje to prawda? Bo ja juz sie pogubilam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednajezyna Re: prosba o wrozbe 14.12.10, 09:18 witam wszystkich jeszcze raz i ponawiam prosbe o wrozbe. Czy mnie i R bedzie kiedys dane stworzyc normalny zwiazek czy mam dac sobie spokoj? Pogubilam sie w relacji z tym mezczyzna kompletnie i juz sama nie wiem co mam robic i jak to bedzie miedzy nami... Obiecuje nie zapomniec o podziekowaniu. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 14.12.10, 16:14 Ty On w myślach 4 pucharów \ sprawiedliwość w sercu as monet \ mag w słowach eremita \ 6 mieczy pokazuje 10 pucharów \ 5 mieczy wnosi cesarz \ 5 kijów na Waszą przyszłość 4 kije, 6 monet, 8 pucharów (słońce) - podsumowująca z WA kapłanka to powinna zrobić ona cesarzowa a wtedy on wisielec a potem on umiarkowanie, wieża, eremita Pokazuje, że czuje się nierozumiany ale to chyba jego sposób rozmowy, mag w sercu chyba oznacza, że wiele robi by wskupić się w Twoje łaski, w myślach wychodzi, że rozpatruje to na chłodno. Ciebie nie zadowala stan rzeczy (4 pucharów) i jego postawa, oczekujesz deklaracji bo marzysz o ustabilizowania się i o rodzinie ale on nie podziela Twojego entuzjazmu, Twoje postulaty (cesarz) ripostuje obietnicami (nie kłamstwami) i prezentuje gotowość i chęć podjęcia wyzwań (5 kijów). W rozmowach Ty demonstrujesz zagubienie w sytuacji i poczucie samotności a on chyba prezentuje Ci jakieś plany. Na ew. przyszłość wychodzi stabilność, związek który bazuje na zależnościach, 8 pucharów i słońce mogą oznaczać, że ktoś będzie miał dość, ale karta kapłanki w podsumowaniu oznacza, że jeszcze nie wiadomo jak się to potoczy. Jeśli chodzi o interpretację cesarzowej to wszystko wskazuje na to, że to Ty powinnaś podejmować inicjatywy i nakierowywać tego chłopa, motywować go\nakłaniać byście coś razem realizowali. Wisielec w odpowiedzi na takie działanie i następujące po nim karty wskazują na to, że on może grać na zwłokę, wahać się, i może to doprowadzić do klapy i wyobcowania. Pamiętaj że to tylko wróżba a ja się uczę, poczekaj na interpretacje innych forumowiczów. Odpowiedz Link
jednajezyna Re: 14.12.10, 16:46 dziekuje pieknie i poczekam tak jak radzisz na inne interpretacje. Zaplate wysle jeszcze dzis. Odpowiedz Link
jednajezyna Re: 14.12.10, 17:33 @Zainteresowany - zaplate wyslalam i mam nadzieje ze dojdzie, daj znac prosze i tak jak rzeklam - poczekam na inne interpretacje. Odpowiedz Link
jednajezyna Re: 15.12.10, 09:34 tak tylko szybko zapytam czy zgadzacie sie z interpretacja Zainteresowanego? Ja mysle - biorac pod uwage cala historie - ze to ma duzo sensu. Z gory dziekuje Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 15.12.10, 10:48 Wruszki leniuszki , dziewcyny, weźcie no spróbujcie to podrążyć, bo ja zdaję sobie sprawę z moich miernych kompetencji Odpowiedz Link
ag.ape Re: 15.12.10, 10:16 To ja dołożę swoje 5 groszy > Ty On > w myślach 4 pucharów \ sprawiedliwość Ty jestes niezadowolona, znudzona, chciałabyś juz czegoś innego, nie doceniasz tego co masz. > w sercu as monet \ mag Jestes gotowa na cos wiecej i chciałabys wykonac ten krok. On wie że to do niego nalezy decyzja i chyba w tym tkwi jego siła. > pokazuje 10 pucharów \ 5 mieczy Ty pokazujesz swoje uczucie, wszystko pięknie ładnie, rodzinnie. A czy on Cie nie zwodzi? Mi ta karta zawsze się pokazywała gdy ktos próbował mnie oszukac, uwieść, osiągnąc swój cel bez względu na mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: prosba o wrozbe 15.12.10, 11:37 Masz dosyć takiego związku, jesteś zmęczona, zniechęcona, martwisz się co dalej (4 puchary). Już nawet gadać Ci się nie chce, bo on tylko słucha ( 6mieczy), on albo milczy albo udaje, ze nie słyszy i zastawia się gazetą ( 6mieczy). Nie podejmuje dialogu. Coraz częściej zapada między wami milczenie…Ty jesteś mądrą kobietą, nie szarżujesz słowami, nie ranisz, próbujesz dotrzeć do przyczyn i zrozumieć gościa (Eremita) A on zamyka się w sobie, nie próbuje niczego wyjaśnić, nie otwiera się na Ciebie. Na razie podtrzymuje układ, bo jest mu to na rękę z jakichś tam powodów ( Sprawiedliwośc). Ty jesteś otwarta na rozmowy, na to co może się dobrego między Wami wydarzyć, jeszcze widzisz dla was szansę i przyszłośc ( As monet). On to wie i to on rozdaje karty ( Mag)… . 5 mieczy z magiem, to już podłośc i manipulacja. Myślę, że jedzie Ci ostro po emocjach, wpędzając w poczucie winy, wprowadzając chaos do Twojego zycia ( 5 kijów). Bardzo kłóci się Twój obraz mężczyzny stabilnego, mocno osadzonego życiowo ( cesarz) z osobą reprezentowaną przez 5 kijów (chaotyczny, małostkowy , kłótliwy, niezorganizowany). na Waszą przyszłość 4 kije, 6 monet, 8 pucharów (słońce) - podsumowująca z WA kapłanka Na razie nie widać zmian, dalej będzie się utrzymywał taki stan rzeczy . Jednak coraz bardziej widoczny brak równowagi w związku . Kurcze, wydaje mi się, ze ta 8-ka może dotyczyć jego ( Słońce) . Kto wie, może pojawic się inna kobieta… to powinna zrobić ona cesarzowa a wtedy on wisielec a potem on umiarkowanie, wieża, eremita - i krótko: powinnaś postawić sprawę jasno ( Cesarzowa), czego oczekujesz i jak ma wyglądać dalej Wasz związek. Wtedy on, spokojnie wyłuszczy Ci ( Umiar), odwróci kota ogonem ( Wisielec), niszcząc Twoje nadzieje ( wieża). No cóż, będziesz mądrzejsza o tę lekcję ( Eremita) . Niestety, wg mnie karty pokazują zakończenie tego związku, początkowo będzie to wyglądało na racjonalny bilans dokonań, ale być może wydarzy się coś nieprzewidzianego (wieża), może to będzie własnie ta kapłanka), co definitywnie spowoduje Twoje odsunięcie i zakończenie związku lub pogłębienie samotności we dwoje ( Eremita)… Trudny układ…. Jeśli potrafisz, spróbuj bardziej krytycznie przyjrzeć się panu w kontekście swoich pragnień i oczekiwań. . Czy jest o co walczyć, zadecyduj sama… (spróbuj w momencie decyzji wcielić się w Cesarzową. ) . Serdecznie pozdrawiam , życząc właściwych wyborów M Odpowiedz Link
szpilki-only Re: prosba o wrozbe 15.12.10, 12:25 Zgadzam się z ma-ewą. Wydaje mi się że on kogoś ma na boku wskazuje na to Mag w sercu, oraz połączenie 5buław+5mieczy to konkurent(ka). Odpowiedz Link
jednajezyna Re: prosba o wrozbe 15.12.10, 12:55 dziekuje, ciarki mnie przeszly bo podsumowanie bardzo dobre. I jego i sytuacji. A kobieta to chyba tez tam sie gdzies paleta w poblizu - tak mi sie wydaje. Coz - pozostanie sie dokladnie namyslec co dalej. Zyczcie mi powodzenia i trzymajcie kciuki Zaplate wysle mailem jeszcze dzis - na razie w pracy wiec z doskoku jestem. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: prosba o wrozbe 15.12.10, 13:14 Jeżynko, bardzo, bardzo mocno zaciskam kciuki za Ciebie. Wysyłam tyle mocy i ciepła , ile tylko potrafię. M Odpowiedz Link
jednajezyna Re: prosba o wrozbe 15.12.10, 23:20 wszystkim, ktorzy sie zainteresowali i pomogli - pieknie dziekuje i podarowuje obrazek Odpowiedz Link
jednajezyna Re: prosba o wrozbe 22.12.10, 21:05 ma_ewa - mialas racje dzisiaj byla smutna rozmowa. zdecydowalismy sie odlozyc nas na bok. inna kobieta - jego byla, ktora o niego walczy i wyglada na to ze nie daje za wygrana i wygrywa. ja nie mam sily walczyc i sie szarpac. ot i tyle. smutno mi. Moja sygnaturka jest dzis jak najbardziej na miejscu :\ Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: prosba o wrozbe 24.12.10, 11:17 jezynko, ja wiem, ze zadne słowa pociechy tu nie pomogą.Mnie w takich sytuacjach pomaga Persen- do nabycia w aptekach bez recepty Przytulam Cię mocno M Odpowiedz Link
jednajezyna Re: prosba o wrozbe 24.12.10, 11:40 Dzieki za dobre slowo, jakos sie trzymam. Musze sie odkochac i tyle.. Kiedys zapomne ze bolalo i bede sie usmiechac do wspomnien Odpowiedz Link