Dodaj do ulubionych

Gwiazda+Rydwan

20.12.10, 14:58
Witam serdecznie.
Kilka razy podczas wróżb wychodziła mi ta kombinacja kart (Gwiazda a za nią Rydwan) podczas pytania czy zostanę na stałe w pewnej pracy. Szczerze mówiąc nie potrafię tego obiektywnie odczytać, może ktoś napisze swoją wersję tych dwóch kart razem?
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Gwiazda+Rydwan 20.12.10, 15:08
      euzebiuszka napisała:

> Witam serdecznie.
      > Kilka razy podczas wróżb wychodziła mi ta kombinacja kart (Gwiazda a za nią Ryd
      > wan) podczas pytania czy zostanę na stałe w pewnej pracy. Szczerze mówiąc nie p
      > otrafię tego obiektywnie odczytać, może ktoś napisze swoją wersję tych dwóch ka
      > rt razem?
      Dla mnie ta kombinacja mówi, że właściwa, przyszłościowa droga leży w rozwoju. I tu nie ma odpowiedzi na pytanie, czy ty zostaniesz. To zależy od dwóch czynników - czy ty chcesz tam zostać i czy pracodawca chce żebyś została. A rozwiązaniem jest rozwój. Gwiazda wyznacza kierunek rozwoju. Mói zaufaj swojej gwieździe i daj się prowadzić, ale nie trać rónowagi.
      • lilka107 Re: Gwiazda+Rydwan 20.12.10, 17:30
        nie zostaniesz, pójdziesz do innej pracy
        • euzebiuszka Re: Gwiazda+Rydwan 29.12.10, 15:54
          Bardzo dziękuję za interpretację wróżby, przesłałam podziękowaniasmile
          Mam prośbę, może ktoś zechciałby mi postawić karty na tą pracę? Mną kierują emocje i zauważyłam że często wychodzą mi karty których myślę
    • asia.33 Re: Gwiazda+Rydwan 29.12.10, 16:02
      gwiazda to obietnica ale tego co bedzie za jakis czas nie teraz ..moze karty powiedzialy ze teaz jeszcze tak , ale za jakis czas czeka Cie zina zwiazna z wyjazdem, prowadzeniem wlasnej dzialanosci lub stanowiskiem kierowniczym
    • niwa1 Re: Gwiazda+Rydwan 29.12.10, 16:46
      Czy zostanę na stałe w pracy Gwiazda + Rydwan
      Ja bym tu Gwiazdę potraktowała jako takie wsparcie, pociechę, żebyś się nie martwiła na zapas bo masz opiekę i krzywda ci się nie stanie mimo,że w pracy na stałe nie zostaniesz, zmienisz ją lub ulegnie zmianie jej forma, coś się mapewno zmieni.
      • magia.zmyslow Re: Gwiazda+Rydwan 29.12.10, 17:16
        a w moich kartach oznacza to spelnienie marzen
        • euzebiuszka Re: Gwiazda+Rydwan 04.02.11, 12:25
          Witam ponowniesmile
          Niestety nie dostałam tej pracy o której pisałam w temacie...Mam wielką prośbę, czy ktoś mógłby mi postawić karty czy czeka mnie w tym roku jakaś w miarę stała praca? I jeszcze bardzo chciałabym wiedzieć czy powinnam zostać w kraju czy raczej jechać z chłopakiem za granicę w celach zarobkowych (już kiedyś byliśmy), co będzie lepsze?
          Będę naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiamsmile
          • ma_ewa01 Re: Gwiazda+Rydwan 04.02.11, 12:32
            Patrząc na wylosowaną kombinację kart bez zastanowienia powiedziałabym- jedź...
            Msmile
            • euzebiuszka Re: Gwiazda+Rydwan 04.02.11, 12:48
              Te karty faktycznie sugerują wyjazd, ale to już dość stary rozkład i bardzo chciałabym żeby ktoś mi postawił nowy. Bardzo proszę, bo się trochę miotam z tym wszystkimsmile
              • euzebiuszka Re: Gwiazda+Rydwan 07.02.11, 10:54
                Jak ktoś znajdzie dla mnie chwilkę czasu to będę bardzo wdzięcznasmile Bardzo zależy mi na tej wróżbie odnośnie pracy, jestem w dość krytycznej sytuacji
                • euzebiuszka Re: Gwiazda+Rydwan 08.02.11, 12:06
                  Bardzo Was proszę o pomocsmile Moje własne wróżby są dla mnie niewiarygodne i raczej mi się nie sprawdzają, prawdopodobnie wyciągam karty "życzeniowo" i naginam interpretację.
                  Przepraszam że jestem taka nachalna. Naprawdę mam spore problemy ze znalezieniem pracy i chciałabym wiedzieć czy są jakiekolwiek nadzieje na nią w ciągu tego roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka