Witajcie podchodzę do tych życzeń po raz kolejny nie mogę ich wysłać szwankuje mi coś ale sie nie poddam!!!!!!!!!!!!!!
Znowu mamy święta !
Z tej okazji, jak co roku, chciałabym powiedzieć Wam, że myślę o Was (najczęściej ciepło

)i chociaż nie zawsze jest czas, miejsce czy okazja chciałabym żebyście wiedzieli, że pamiętam o Was
I cóż w związku z tym ? W związku z tym … muszę stwierdzić, że czasami lepiej za wiele nie analizować…
Żyć każdym dniem, brać z niego jak najwięcej wszystkiego co dobre, skupiać się na tych najlepszych elementach dnia ,........................................................... bo przecież w życiu piękne są tylko chwile Pielęgnować w sobie wszystkie dobre wspomnienia a złe… potraktować jak lekcję i wyciągnąć wnioski ( czasami muszę po kilka razy jedną odrabiać zanim wnioski wyciągnę to maja wada )
A teraz życzenia (proszę zakreślić właściwą opcję, wykreślić niepotrzebne )
- wielkiej , pięknej miłości do grobowej deski, zasypiać i budzić się w objęciach ukochanej osoby lub szybkiego i bezbolesnego rozwodu, zakończenia toksycznego związku, wreszcie całego łóżka tylko dla siebie!!!
- zdrowia, zdrowia, zdrowa… tu żadna inna opcja nie wchodzi w grę
- długiej i śnieżnej zimy z pięknymi bałwanami i dłuuuuuugimi ośnieżonymi stokami lub szybkiego zakończenia zimy i kropka !
- dalekich podróży pełnych fascynujących przychód lub nowego TV z poręcznym , funkcjonalnym pilotem i zapasem zimnego piwa w lodówce
- własnych 4 ścian (najlepiej z dachem ) lub bilet dookoła świata + maksyma „dom jest wszędzie tam gdzie stanie moja stopa „
- zwiększenia limitu urlopu do co najmniej 90 dni w roku lub pracy od świtu do nocy pod warunkiem, że w pobliżu zawsze działa expres do kawy
- nowych , pięknych porcelanowych durszlaków w błękitne kwiaty lub tekturowych tacek i widelczyków jednorazowego użytku
- czerwonego ferrari lub hulajnogi
- tłustego konta w banku lub kreatywności w kontaktach z komornikiem
- natomiast w tym miejscu należy wpisać przynajmniej 5 zdań z użyciem słów : szczęście, miłość, dobre zdrowie, przyjaźń, radość, zaufanie, spokój, słońce, błękitne niebo…., np.
W Nowym Roku zadbam lepiej o moje relacje z przyjaciółmi
lub
Na moim niebie zawsze będzie świeciło piękne słońce
lub
W Nowym roku znajdę miłość życia
A żeby było Tarotowo postawiłam karty Czego powinnam Wam życzyć Wyszło
AS Mieczy, Koło Fortuny, Królowa Mieczy
Niech kazdy odczyta karty dla siebie no i wierzę w Wasza inwencję twórczą
Buziaki INDI