29.01.11, 17:52
taka sprawa. Otoz, w kregu moich znajomych jest kolega, ktory wciaz robi mi "kolo piora". Tzn, mowi o mnie zle rzeczy innym, nie majac ku temu zadnych podstaw. Trwa to juz bardzo dlugo, a takie kwiatki wciaz dochodza do mych uszu od osoby trzeciej, ktorej moge w tej kwestii ufac. Nie udalo sie, ani mnie, ani tej osobie dotrzec do owego kolegi, gdyz tamten nie chce ujawnic, co nim kieruje. Ciazy mi to bardzo i boli mnie to. Nieraz wyciagalam do niego reke, chcialam naprawic nasze stosunki, tamten jednak wciaz robi swoje. Ostatnio taka sytuacja miala miejsce wczoraj. Ja juz nie mam sily i szlag mnie trafia, doslownie. Jesli ktos zechcialby postawic mi karty na te sprawe - bylabym wdzieczna. Jesli jednak nie, to jaki rozklad bylby tutaj najlepszy, najpelniej pokazalby mi to, dlaczego tak z jego strony jest ?
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: jest 29.01.11, 18:47
      możesz zrobić taki uproszczony partnerski, bez kart na wspólna przyszłosc, ale dowiesz się co mysli, jakie sa jego emocje, możesz dodac jakies pytanie.
      • szeltie Re: jest 29.01.11, 21:23
        partnerski chyba nie bardzo. Mialam na mysli cos bardziej rozwinietego. Malo znam rozkladow, stap prosba o pomoc.
    • pacha.mama Re: jest 29.01.11, 21:30
      Tajna kieszeń na niego, zapytałabym osobno o radę jak postępować.
      • szeltie Re: jest 29.01.11, 22:19
        Zrobilam tajna, ale powiem szczerze, ze nie potrafie tego zinterpretowac...Z przelozenia -
        10 kijow + umiarkowanie + krol kijow - nie wiem.
        1. jego cel wobec mnie - 3 puchary - wspolna zabawa ? to sie kloci, gdyz on unika mnie wlasnie
        2. jak mnie postrzega - 9 kijow + 3 kije - jako osobe pelna energii, dzialajaca zabawowa
        3. co do mnie czuje - 10 kijow + kolo fortuny - nie rozumiem tego polaczenia
        4. jak sie zachowuje wobec mnie - wisielec + walet pucharow + sprawiedliwosc - brak kontaktu, obserwuje raczej...gdy juz sie zobaczymy, to stara sie byc mily, ale to na pokaz jest w dodatku rzadko, no i ocenia mnie surowo - to wiem napewno.
        5. jak zamierza sie zachowywac - as pucharow + walet kijow + krol kijow - to sa jakies absurdy. Ten as absolutnie tutaj nie pasuje, zreszta kije tez..nie rozumiem tego
        6. co ukrywa - 8 kijow - ukrywa to, ze wlasnie dziala, i to intensywnie na moja niekorzysc
        7. dlaczego to ukrywa - bo o mnie marzy ?

Nie no, masakra jakas...poza tym strasznie duzo kijow.
        Oddzielnie padlo pytanie - jak postepowac ?
        slonce + 8 mieczy + krol kijow - narazie nie powinnam sie wychylac z negatywami, czyli postepowac ostroznie i przyjaznie...generalnie izolowac sie od niego, by potem moc cos z tym zrobic.
        Dziewczyny..caly uklad jest dla mnie malo jasny, bo jak dla mnie sa jakies sprzecznosci. Co sadzicie ?

• szeltie Re: jest 29.01.11, 22:19
          Na pozycji 7 - 7 kielichow
          • szeltie Re: jest 30.01.11, 14:33
            Nikt nie ma pomyslu ani ochoty na podpowiedz ? sad
            • szeltie Re: jest 31.01.11, 17:20
              Jednak nikt nie chce ? Moze nie jest mi dane aby sie z tym uporac. Ech...
              • niepokornazonka Re: jest 02.02.11, 06:24
                moim zdaniem to jakas zabawa z jego strony,albo tzw.konskie zaloty i nie powinnas traktowac go negatywnie,zeby go nie odstraszyc. ale to taka moja szybka interpetacja z samego rana. za kilka godzin zinterpetuje Ci to dokladniej.
                • lukiera interpretacja 02.02.11, 09:54
                  W pytaniu jak postąpić wyszło Słońce -8 mieczy K.buław
                  Wydaje mi się ,że 8 mieczy raczej zachęca do przerwania tego kontaktu,są to sytuacje takiego uwikłania nas w coś ,i ciężko podjąć decyzję,ale jak tego nie zrobisz będziesz się ciągle zadręczać ,i może obwiniać. Słońce-to zobaczenie sytuacji dość jasno ,czyli moment na zrozumienie ,że np.ktoś postępuje nie fair.
                  K.buław-w tej sytuacji to dodanie ci odwagi,siły i pewności siebie ,w zamierzonym postępowaniu ,bez oglądania się na sentymenty.

To oczywiście tylko moje spostrzeżenia odnośnie tych kart razem.
                  a skoro to ma być taka rada ,to ja to widzę tak.
        • misboaa Re: jest 02.02.11, 11:52
          Końskie zaloty to najlepsze określenie big_grin Czasami trafia się taki baran i rób sobie z nim babo co chcesz... Facet nie wie jak do ciebie podejść, droczy się, chce sobie o tobie z kimś pogadać to nawiązuje temat bez sensu. Ukrywa to, że wpadłaś mu w oko (nie mylić z zakochaniem) i wyobraża sobie sam nie wie co.
          Traktuj go przyjacielsko (na ile to możliwe), bagatelizuj i nie daj się wkręcać w te jego gierki. Olej je, ale jak nadarzy się okazaja to porozmawiaj z nim jeszcze raz, konkretnie zapytaj o co mu chodzi bo nie wiesz co masz o mnim myśleć. Jeśli ma coś do ciebie to niech to wyjaśni. Po tym nie okazuj mu niechęc, ignoruj. To dzieciak jest.
          • szeltie Re: jest 03.02.11, 19:23
            Dziekuje za spojrzenie. To nie sa zaloty, naprawde, Dlatego wlasnie nie rozumiem dlaczego to tak karty pokazaly. Facet ma 39 lat i tak sie zachowuje ? No plis...poza tym, znamy sie 20 lat a on tak postepuje....Wczoraj znow nagadal komus na moj temat, skonczylo sie tym, ze ta osoba dzis rano wyrzucila mnie z listy kontaktow na fb. Mam juz tego serdecznie dosc. Chyba musze zrobic cos radykalnego, bo dalej tak byc nie moze..sad
            • niepokornazonka Re: jest 06.02.11, 14:39
              pamietam,ze facet dorasta do lat 12.Potem juz tylko rosnie. A wiec moze zachowywac sie jak dziecko. poza tym kryzys wieku sredniego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka