krolowa.mieczy 02.02.11, 14:26 Wyszłam z dziś z budynku administracji lokalnej chyba po 12.00 lub przed 13.00 (nie patrzyłam na zegarek) i co mi się przydarzyło? Nie wyciągam kart, bo moze mi głupote pokażą, ponieważ to zdarzenie jeszcze trochę przeżywam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 14:48 przełozenie= slonce, cesarzowa, diabel to było to = 5monet, krolowa monet to nie bylo to = 10kiji, 7puch sedno = as puch, ryc puch dlaczego to przezywasz to wydarzenie = cesarz, smierc, 6kiji bylas swiadkiem jakiegos zdarzenia...5monet i krolowa monet ktos prosil o pomoc? sedno chodzilo o emocje , uczucia , tak działała ta osoba chciala wplynac na uczucia twoje??? slonce i cesarzowa jakas kobieta z dzieckiem? kurcze trudno mi tu sie olapac ale zasugerowlam sie 5monet i krolowa monet napisz czy karty to pokazuja wyrazne czy tez trudno sie tu domyslic Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 14:52 Przełożenie już pokazało Chodziło o mnie bezpośrednio. Karty ułożyły historyjkę i powiem tylko, ze 10 kij i 7 puch to nie chodzilo o moje roztrzepanie lub o bujanie w chmurach. Sedno tej też bardzo fajne: coś ma zwiazek z kolorem pucharów właśnie. Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:01 oj to chyba jakis adorator Cie "napadł" tuz po wyjsciu niespodziewanie zasugerowalm sie ta 5monet i q monet a tu pewnie chodzilo o cesarza asa puch i ryc puch...ktos zaproponowal ochrone???? parasol ??? czy cos takiego bys bezpieczna byla tak mi sie tez kojarzy..ze sworzeniem dobrych sprzyjajacych warunkow dla Ciebie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:04 Nie, żaden meżczyzna. Moze powiem tak: tylko ja brałam udział w zdarzeniu. Coś sie stało i ma skutek dlatego myślę o tym czymś do teraz. Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:05 poslizgnełas sie ??? i upadalas na pupe? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:10 Tak - poślizgnęłam się! Koło urzędu miasta jest nieposypane piaskiem ani solą (!) i schodzi sie na dodatek z górki! Szłam w kozakach na obcasach, noga mi sie zawinęła (myślałam że skręciłam kostkę albo złamałam) i upadłam prawie na twarz. Mam rozbite paskudnie kolano i oczywiście rajstopy podarte. Trochę kuleję bo boli mnie noga, ale nie mam uszkodzonej. Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:16 ojc ...to pokazala 5moent wrecz dosłownie a slonce to chyba w odwroconej wersji gdyz brak warunkow..szlas pewnie w miare jak to cesarzowa ale diabel byl zwodniczyy nie bylo tak jak wygladalo ja tez kiedsy tak milam szlam z knajpy bo kupilam obiad i nisolam sloiki ...tak klaplam ze hej ..ale sloiki trzymalam w gorze , szlam z koeznaka i smiala sie jak nigdy bo to wygladalo naprawde kmicznie ..na zasadzie d**a nie szklanka ale obiad z knajpy trzeba uratowac..no coz mozemy sie tylko pocieszyc kazdemu zdarza sie poslizgnac Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:27 Dosłownie jak Cesarzowa szłam hehe jak zawsze zresztą. Tak, lód z diabłem wygrali i się przewróciłam. Ten mój upadek też komicznie wyglądał zapewne z tym, że moja jedyna myśl była taka, żeby tylko okulary mi sie nie zbiły. Pal sześć z kolanem - sie zagoi, ale naprawa oprawek i nowe szkła to wydatek spory. Na szczęście mam je całe Odpowiedz Link
neceg Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:33 Witam. Spotkalas kogos z kim bylas zwiazana uczuciowo, napewno ta osoba nie byla Ci obojetna, wywarlo to na Tobie ogromnie wrazenie, odezwaly sie wspomnienia i glod uczuc? Odpowiedz Link
neceg Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:35 Spoznilam sie i do tego nie trafione. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Asia zgadła 02.02.11, 15:36 bo zapomniałam w temacie napisać, że Asia już zgadał. Sorry Neceg Odpowiedz Link