Dodaj do ulubionych

zagadka - co mi sie przydarzyło dziś?

02.02.11, 14:26
Wyszłam z dziś z budynku administracji lokalnej chyba po 12.00 lub przed 13.00 (nie patrzyłam na zegarek) i co mi się przydarzyło?
Nie wyciągam kart, bo moze mi głupote pokażą, ponieważ to zdarzenie jeszcze trochę przeżywam.
smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 14:48
      przełozenie= slonce, cesarzowa, diabel

to było to = 5monet, krolowa monet
      to nie bylo to = 10kiji, 7puch
      sedno = as puch, ryc puch
      dlaczego to przezywasz to wydarzenie = cesarz, smierc, 6kiji

bylas swiadkiem jakiegos zdarzenia...5monet i krolowa monet ktos prosil o pomoc?
      sedno chodzilo o emocje , uczucia , tak działała ta osoba chciala wplynac na uczucia twoje???
      slonce i cesarzowa jakas kobieta z dzieckiem?
      kurcze trudno mi tu sie olapac ale zasugerowlam sie 5monet i krolowa monet

napisz czy karty to pokazuja wyrazne czy tez trudno sie tu domyslic
      • krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 14:52
        Przełożenie już pokazało smile
        Chodziło o mnie bezpośrednio.
        Karty ułożyły historyjkę i powiem tylko, ze 10 kij i 7 puch to nie chodzilo o moje roztrzepanie lub o bujanie w chmurach.
        Sedno tej też bardzo fajne: coś ma zwiazek z kolorem pucharów właśnie.
        • asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:01
          oj to chyba jakis adorator Cie "napadł" tuz po wyjsciu niespodziewanie
          zasugerowalm sie ta 5monet i q monet
          a tu pewnie chodzilo o cesarza asa puch i ryc puch...ktos zaproponowal ochrone???? parasol ??? czy cos takiego bys bezpieczna byla tak mi sie tez kojarzy..ze sworzeniem dobrych sprzyjajacych warunkow dla Ciebie
          • krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:04
            Nie, żaden meżczyzna.
            Moze powiem tak: tylko ja brałam udział w zdarzeniu. Coś sie stało i ma skutek dlatego myślę o tym czymś do teraz.
            • asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:05
              poslizgnełas sie ??? i upadalas na pupe?
              • krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:10
                Tak - poślizgnęłam się!
                Koło urzędu miasta jest nieposypane piaskiem ani solą (!) i schodzi sie na dodatek z górki!
                Szłam w kozakach na obcasach, noga mi sie zawinęła (myślałam że skręciłam kostkę albo złamałam) i upadłam prawie na twarz. Mam rozbite paskudnie kolano i oczywiście rajstopy podarte.
                Trochę kuleję bo boli mnie noga, ale nie mam uszkodzonej.
                • asia.33 Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:16
                  ojc ...to pokazala 5moent wrecz dosłownie a slonce to chyba w odwroconej wersji gdyz brak warunkow..szlas pewnie w miare jak to cesarzowa ale diabel byl zwodniczyy nie bylo tak jak wygladalo
                  ja tez kiedsy tak milam szlam z knajpy bo kupilam obiad i nisolam sloiki ...tak klaplam ze hej ..ale sloiki trzymalam w gorze , szlam z koeznaka i smiala sie jak nigdy bo to wygladalo naprawde kmicznie ..na zasadzie d**a nie szklanka ale obiad z knajpy trzeba uratowac..no coz mozemy sie tylko pocieszyc kazdemu zdarza sie poslizgnac
                  • krolowa.mieczy Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:27
                    Dosłownie jak Cesarzowa szłam hehe jak zawsze zresztą.
                    Tak, lód z diabłem wygrali i się przewróciłam.
                    Ten mój upadek też komicznie wyglądał zapewne z tym, że moja jedyna myśl była taka, żeby tylko okulary mi sie nie zbiły. Pal sześć z kolanem - sie zagoi, ale naprawa oprawek i nowe szkła to wydatek spory. Na szczęście mam je całe smile
          • neceg Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:33
            Witam. Spotkalas kogos z kim bylas zwiazana uczuciowo, napewno ta osoba nie byla Ci obojetna, wywarlo to na Tobie ogromnie wrazenie, odezwaly sie wspomnienia i glod uczuc?
            • neceg Re: zagadka - co mi sie przydarzyło dziś? 02.02.11, 15:35
              Spoznilam sie i do tego nie trafione. Pozdrawiam
              • krolowa.mieczy Asia zgadła 02.02.11, 15:36
                bo zapomniałam w temacie napisać, że Asia już zgadał.
                Sorry Neceg smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka