Dodaj do ulubionych

Czy zdam jutrzejszy teoretyczn?

17.02.11, 21:12
Jutro wewnętrzny egzamin na prawo jazdysmile
Czy zdam?
Za: Świat
Przeciw: Rydwan
Wynik: Sąd Ostateczny
ALe kartysmile. Za-chęć wyruszenia w Świat samochodemsmile, przeciw za szybko rozwiązuje testy, mogę się pomylić. Pozatym jak to Rydwan: Za duzo informacji jak go prowadzićsmile
Czy zdam: A tutaj na dwoje babka wróżyła jak dla mnie
Nie umiem interpretować kart dla siebiewink
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Czy zdam jutrzejszy teoretyczn? 17.02.11, 21:33
      Mnie się wydaje, ze powinnaś zdać. smile
      Szkoda, ze masz tylko WA. Zawsze to mówię ;P
    • 2bieguny Re: Czy zdam jutrzejszy teoretyczn? 17.02.11, 21:33
      Powiedziałabym, ze zdasz, ale jest to tak jakbyś miała zdac, jesli sie do tego przyłozyła, jak się nie przyłozyłaś bedzie sporo nerw smile
      • czu-jka Re: Czy zdam jutrzejszy teoretyczn? 17.02.11, 21:41
        Będzie pewnie i tak sporo nerwówsmileDuzo materiału.
        Okaze sie jutrosmile.
    • czu-jka Zdałam:) 18.02.11, 16:56
      Zdałam, choć szybko przebrnelam przez pytania, cofnelam sie i poprawilam na zla odpowiedz
      Ten Rydwan pokazuje moje usposobienie: szybko, szybko, raz w tę, raz we wtęsmile
      Grunt, ze do przodusmile
      • coill Re: Zdałam:) 18.02.11, 18:30
        o, gratkismile
      • krolowa.mieczy Re: Zdałam:) 18.02.11, 19:15
        Gratulacje!!! smile
        Sąd czyli zdałąś smile
        • czu-jka Re: Zdałam:) 18.02.11, 20:22
          Tak, ale ten Sąd zawsze dwojako rozumiem. Czasami nie są to tylko pozytywne zdarzeniasmile
          • misboaa Re: Zdałam:) 18.02.11, 21:34
            Gratulacje smile
            Nie wiem jak teraz, ale kiedyś to był jeden z najcięższych egazminów tongue_out
            • czu-jka Re: Zdałam:) 18.02.11, 21:50
              Narazie to tylko egzamin wewnętrzny, który uprawnia mnie do rozpoczęcia nauki jazdy na mieście. Narazie wiem tylko gdzie jest kierownica, nie wiem gdzie hamulec, gdzie sprzęgłosmile. Jakoś jednak trzeba pokierować tym Rydwanemsmile.
              Taka wymagająca ta moja szkoła jazdysmile
              • 2bieguny Re: Zdałam:) 19.02.11, 08:05
                smilesmilesmile rozczulił mnie ten wątek i... jaka ja stra jestem prawojazdy ma juz.......hohoho lat wink
                • czu-jka Re: Zdałam:) 19.02.11, 09:24
                  Oj staruszkosmileMogłabym mieć prawko już kilkanaście lat, ale podobno Panie na emeryturze również chętnie robią prawo jazdy. Każdy wiek jest dobry, Zauważyłam u siebie zależność, że im jestem starsza tym trudniej przychodzą mi takie nauki
                  A muszę Ci powiedzieć, że na basenie ćwiczyliśmy ostatnio pływanie strzałką i nie zatrzymując się zmieniać pozycję na plecy. Niemal cyrkowe akrobacje, ale frajda niesamowitasmile.
                  • 2bieguny Re: Zdałam:) 19.02.11, 09:54
                    oj, a ja takie małe robie postepy w moim odczuciu na tym basenie sad
                    ale stram sie byc uparta, ale jeszcze w moim mniemamiu nie pływam sad
                    • czu-jka Re: Zdałam:) 19.02.11, 10:20
                      Moim największym sukcesem w pływaniu jest utrzymywanie sie na wodzie i już nie boje się pływać z daleka od barierkismile
                      Szykuje sie na wesele, ale jak na złość wszystko mi ginie, nie mogę dopiąć ramiączek do sukienkismile, a mus bo na ostatnim weselu świeciłam biustemsmile.Ale towarzysz był Ochsmile.
                      • 2bieguny Re: Zdałam:) 19.02.11, 11:20
                        No to ja się cały czas boję z daleka od barierki sad
                        O to dobrej zabawy smilesmilesmile
                        To z tym znajomym o którego pytałas smile Fajnie Ci smile
                        • czu-jka Re: Zdałam:) 20.02.11, 18:56
                          Tak, byłam z kolegąsmile Właśnie wróciłam. Nie czuję nóg.Uwielbiam tańczyć i jak grają choćby ostatkiem sił zawsze tańczęsmile.
                          Kolega okazał się słabym tancerzem i po 2 tańcach ze mną musiał robić godzinną przerwę, ale świetnie sobie poradziłam (jego koledzy tańczyli zdecydowanie lepiejsmile).
                          • 2bieguny Super :) 20.02.11, 21:32
                            a jakiegos fajnego kolegi tam nie znalazłaś wink
                            • czu-jka Re: Super :) 21.02.11, 08:50
                              Coś Ty, Najfajniejsi faceci koło 40- mieli już żonysmile, ale było chociaż na kim oko zawiesić.
                              A jeden kolega w moim wieku, trochę młodszy zasnął przy stole -taka to i kawalerkasmile.
                              • 2bieguny Re: Super :) 21.02.11, 13:04
                                No to masakra big_grin wink
                                • czu-jka Re: Super :) 21.02.11, 13:56
                                  To tylko taki jeden rodzynek. Szkoda, ze tak skończył mu się wieczór, bo to normalnie parkietowa bestiasmile. Podrzucał mnie we wszystkie strony, latałam jak dziecko nad parkietemsmile.
                                  Także do tańców jak najbardziej, ale na jakieś bliższe relacje - NIE, NIEsmile.
    • czu-jka Pierwsza jazda za mną:) 03.03.11, 20:47
      Dzisiaj przeżyłam swój pierwszy raz za kierownicąsmile.Cięzko wyczuć mi kiedy zmienić biegi, ale jak na zupełnego laika w dziedzinie motoryzacji ,mogę śmiało powiedzieć dziś Jestem Z Siebie Dumnasmile.
      • 2bieguny Braw0 :) 03.03.11, 21:04
        Wiesz Czujko, ja jezdze pół swojego zycia, no nawet ciut więcej i dzisiaj uwazam, ze łatwiej nauczyc się jezdzic samochodem niz nauczyc pływac big_grin
        • czu-jka Re: Braw0 :) 03.03.11, 21:13
          A wiesz, że chyba masz racjęsmile. Wsiadłam dziś i zaraz jechałamsmile. A na pływanie chodzę już kilka miesięcy i mimo tego, ze pływam - to nad techniką muszę sporo poćwiczyć. Żabką ciągle nie potrafię, instruktor mówi, że płynę pionowosmile. Nogami zarzucam właściwie, ale po plywaniu z deska mam takie zakwasy na udach, że mam problem z chodzeniem. I tak co poniedziałek-zakwasysmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka