Dodaj do ulubionych

sprawa z pieniędzmi

18.02.11, 00:23
Sprawa dotyczy pieniędzy , które zostały wysłane listem z zagranicy do Polski .Kobieta zgłosiła zaginiecie pieniędzy .Kontrola przyjechała do Poczty gdzie pracuje mój brat bo akurat wypadła mu zmiana wtedy gdy został dostarczony list.
Dziwię sie , ze dzisiaj ktoś przesyła pieniądze przez pocztę skoro banki oferują taką usługę w ten sam dzień .Brat nie wziął tych pieniędzy -podejrzewam byłego chłopaka, który pracuje na poczcie ,z , którym zerwałam w tamtym roku o tą zaistniałą sytuację .
Może ta cała sprawa jest umówiona aby brata pogrążyć może nikt pieniędzy do tej kobiety nie wysyłał.

O co chodzi konkretnie chodzi kobiecie 4miecze
Działanie tej kobiety co innego pokazuje niż Tarot. Kobieta wezwała kontrole do UP względem zaginięcia pieniędzy .Tarotowy jezyk mówi o osobie , która leży czeka na atak przed burzą.
Tak się zastanawiam czy rzeczywiście były jakieś tak naprawdę wysłane pieniądze do tej kobiety z zagranicy .
czy ta sprawa ma podtekst ? 10 mieczy
4mieczy -człowiek leży , 10 mieczy człowiek leży ale już przybity mieczami .Nie wątpię , ze musi boleć .Możliwość jest taka iż chodzi o brata aby go pogrążyć w tej sprawie.W , której bardzo możliwe iż nic nie zgineło.

czy te pieniądze zagineły (jeśli rzeczywiście były) 8kijów
czy tutat w UP brata ktoś je wziął rycerz mieczy

W obecnym UP panuje rygor rycerza mieczy -reguł ,które wyznacza rozum .To raczej panowanie nad umysłem i pracą niż branie cudzych pieniędzy.
8Kijów jeśi rzeczywiście były to mogły zaginąc jeszcze za granicą (bo przesyłka była z zagranicy -wiec zanim doszła tutaj to przeszła długą droge )

Jak ta sprawa naprawdę wygląda diabeł (as kielichów , paz monet)
Tam gdzie Diabeł tam i kłopoty .Z Diabłem jest różnie z dołożonych kart wywnioskowała bym , że mogły zostać zabrane na innym Urzedzie Pocztowym przez kogoś młodego pazia monet.

kim jest ta osoba rycerz kijów
Ta osoba , któa wrabia lub wzieła jest mężcyzną młodym , który mógł to zrobić pod wpływem impulsu.
dlaczego to zrobiła 7kijów
Może chciała aby kontrola była na mojego brata .

jakie korzyści chciała osiągnąc 3monety
Korzysci materialne wzbogacić się
Mieć nowe stanowisko pracy
Wszystko sprowadza sie do pieniędzy .

Może powinnam inny rozkład rozłożyć , który by jasno pokazał o co tutaj naprawdę chodzi.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: sprawa z pieniędzmi 18.02.11, 01:17
      Myślę, że tarot gubi się przy tak sformułowanych pytaniach. Radziła bym je przemyśleć, ułożyć i dobrze dobrać bo tak to jest plątanina. Trudno zrozumieć.
    • nielaik Re: sprawa z pieniędzmi 06.03.11, 14:31
      O co chodzi konkretnie chodzi kobiecie 4miecze
      Chce mieć sprawę wyjaśnioną, rozwiązaną, zamkniętą.
      czy ta sprawa ma podtekst ? 10 mieczy
      Bałagan w dokumentach, poczucie dużej straty, niemożność zrealziowania tego co by się chciało za te pieniądze kupić.
      czy te pieniądze zagineły (jeśli rzeczywiście były) 8kijów
      Chyba zostały wysłane, ale nie dotarły do celu.
      czy tutat w UP brata ktoś je wziął rycerz mieczy
      Przez UP przeleciały, nie było to miejsce, w którym ktoś je sobie przywłaszczył.
      Jak ta sprawa naprawdę wygląda diabeł (as kielichów , paz monet) Ktoś zauważył pieniądze w kopercie? Paź Monet wnikliwie przygląda się denarowi. A może być też tak, że kobieta chce wyłudzić odszkodowanie od poczty? Diabeł ucieszył kogoś, tłumaczą go As Kielichó, super okazja i Paź Denarów, cieszył się przeogromnie. Może chodzi tu o jakąś młodą osobę?
      kim jest ta osoba rycerz kijów
      Pasuje do Pazia Denarów i Asa Kielichów, jest okazaj to wzięła i się nad tym nie zastanwiała.
      dlaczego to zrobiła 7kijów
      Nie wiem
      jakie korzyści chciała osiągnąc 3monety
      Mogła sobie coś za to kupić, dzięki tym pieniądzą, może być za coś podziwiana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka