blue_kwiatuszek
18.02.11, 00:23
Sprawa dotyczy pieniędzy , które zostały wysłane listem z zagranicy do Polski .Kobieta zgłosiła zaginiecie pieniędzy .Kontrola przyjechała do Poczty gdzie pracuje mój brat bo akurat wypadła mu zmiana wtedy gdy został dostarczony list.
Dziwię sie , ze dzisiaj ktoś przesyła pieniądze przez pocztę skoro banki oferują taką usługę w ten sam dzień .Brat nie wziął tych pieniędzy -podejrzewam byłego chłopaka, który pracuje na poczcie ,z , którym zerwałam w tamtym roku o tą zaistniałą sytuację .
Może ta cała sprawa jest umówiona aby brata pogrążyć może nikt pieniędzy do tej kobiety nie wysyłał.
O co chodzi konkretnie chodzi kobiecie 4miecze
Działanie tej kobiety co innego pokazuje niż Tarot. Kobieta wezwała kontrole do UP względem zaginięcia pieniędzy .Tarotowy jezyk mówi o osobie , która leży czeka na atak przed burzą.
Tak się zastanawiam czy rzeczywiście były jakieś tak naprawdę wysłane pieniądze do tej kobiety z zagranicy .
czy ta sprawa ma podtekst ? 10 mieczy
4mieczy -człowiek leży , 10 mieczy człowiek leży ale już przybity mieczami .Nie wątpię , ze musi boleć .Możliwość jest taka iż chodzi o brata aby go pogrążyć w tej sprawie.W , której bardzo możliwe iż nic nie zgineło.
czy te pieniądze zagineły (jeśli rzeczywiście były) 8kijów
czy tutat w UP brata ktoś je wziął rycerz mieczy
W obecnym UP panuje rygor rycerza mieczy -reguł ,które wyznacza rozum .To raczej panowanie nad umysłem i pracą niż branie cudzych pieniędzy.
8Kijów jeśi rzeczywiście były to mogły zaginąc jeszcze za granicą (bo przesyłka była z zagranicy -wiec zanim doszła tutaj to przeszła długą droge )
Jak ta sprawa naprawdę wygląda diabeł (as kielichów , paz monet)
Tam gdzie Diabeł tam i kłopoty .Z Diabłem jest różnie z dołożonych kart wywnioskowała bym , że mogły zostać zabrane na innym Urzedzie Pocztowym przez kogoś młodego pazia monet.
kim jest ta osoba rycerz kijów
Ta osoba , któa wrabia lub wzieła jest mężcyzną młodym , który mógł to zrobić pod wpływem impulsu.
dlaczego to zrobiła 7kijów
Może chciała aby kontrola była na mojego brata .
jakie korzyści chciała osiągnąc 3monety
Korzysci materialne wzbogacić się
Mieć nowe stanowisko pracy
Wszystko sprowadza sie do pieniędzy .
Może powinnam inny rozkład rozłożyć , który by jasno pokazał o co tutaj naprawdę chodzi.