Dodaj do ulubionych

szukam talii

27.02.11, 22:21
Słuchajcie szukam talii
Szperam właśnie i widzę, że niektóre talie mają po 32, niektóre 52 karty, a nie 78. Skąd taka rozbierzność?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: szukam talii 27.02.11, 22:21
      rozbieżność przez ż z kropkasmile
    • ma_ewa01 Re: szukam talii 27.02.11, 22:45
      Jeśli szukasz kart Tarota najlepiej zaopatrzyć się w pełną talię 78 kart.
      Msmile
      • czu-jka Re: szukam talii 27.02.11, 23:00
        To zrozumiałesmile.Szukam pelnej talii, bo moja, same WA jest naprawdę trudna do rozgryzieniasmile.
        • ma_ewa01 Re: szukam talii 27.02.11, 23:05
          No to musi mieć 78 kart.
          Msmile
    • dobema Re: szukam talii 28.02.11, 17:23
      Coś ciekawego znalazła już?

Nad jakimi się zastanawiasz?
      • czu-jka Re: szukam talii 28.02.11, 18:28
        Jestem estetką, lubię sztukę i podobają mi się pięknie ilustrownane. Te artystyczne, mam kilka typów:
        Talię Tarot Hieronymus Bosh-Bosha i Boticelli (piękne,ale droga)
        Jestem pod wrażeniem ilości, rodzajów talii. Gay Tarot i całe mnóstwo.
        Ps, Zastanawiam się też nad Casanovą, ale wtedy tylko o seks będę chyba pytałasmile hihi
        • coill Re: szukam talii 28.02.11, 19:12
          czu-jka napisała:

> Jestem estetką, lubię sztukę i podobają mi się pięknie ilustrownane. Te artysty
          > czne, mam kilka typów:
          > Talię Tarot Hieronymus Bosh-Bosha i Boticelli (piękne,ale droga)
          > Jestem pod wrażeniem ilości, rodzajów talii. Gay Tarot i całe mnóstwo.
          > Ps, Zastanawiam się też nad Casanovą, ale wtedy tylko o seks będę chyba pytała:
          > ) hihi

mowisz ze dopiero zaczynasz, wiec nie kupuj sobie zbyt "udziownionej" talii,najlepiej dosc uniwersalną w przekazie. Skoro masz Ridera AW to kup sobie ridera za 30zl pelnego gdzies i juzwink drozsza i upiekszona zawsze mozesz kupic jak juz bedziesz pewna ktorawink
          Mi sie bardzo podoba ten..goolden renesans tarot czy jakos, ten pozłacanybig_grin heh ale teraz pieniazkow nimo, poza tym jestem natchniona swoimi krołlejkamismile
          • czu-jka Re: szukam talii 28.02.11, 19:22
            Mówisz, żeby Casanovy nie kupowaćsmile.
            Zastanawiam się i oglądamsmile.
            • coill Re: szukam talii 28.02.11, 21:50
              nie zeby nigdy nie kupic, ale dla kogos kto mowi ze dopiero zaczal to sie moze troche pominac z celem i zagmatwac
    • 2bieguny Re: szukam talii 28.02.11, 20:02
      Kup talię, która Ci się najbardziej podoba, oglądaj takze MA, ja mam jedna talię z MA bez ilustracji, nie umiem posługiwac się ta talią. Od razu kupuj talie z która chcesz pracowac, moim zdaniem nie warto kupowac pierwszej lepszej, nie traktuj jej jako przejsciowej, ale własnie tej jedynej. Jeśli Ci nie przypadnie do gustu, to trudno, ale od razu nastaw się na tę jedyną. Tak ja mysle smile Raz wydatek.
      • czu-jka Re: szukam talii 28.02.11, 20:48
        Chciałabym tak trafic. Jednak aby poczuć, że to ta lepiej obejrzeć i wybrać w normalnym sklepie, a nie przez internet.
        • coill Re: szukam talii 28.02.11, 21:47
          czu-jka napisała:

> Chciałabym tak trafic. Jednak aby poczuć, że to ta lepiej obejrzeć i wybrać w n
          > ormalnym sklepie, a nie przez internet.

no to fakt lepiej jak sie trzyma w raczkach i poprzebierawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka