10.03.11, 21:40
niebawem moj facio obchodzi imieniny ale ..mam rozklad decyzja "zlozyc zyczenia czy nie" poniewaz on nie uzywa tego imienia pierwszego tylko urzedowo , i wkurza sie gdy ja skladam w tym dniu zyczenia ..haha i nawet karty to pokazaly
sedno = 3mieczy, 9puch no tak moze byc jakies zranienie a 9puch to on solenizant big_grin
na TAK(złozyc) 9mieczy , 5kiji, as kiji dokladnie tak jest ja glowkuje co zrobic i bede glowkowac , bo wiem ze bedzie spiecie ale zloze bo as kiji robi albo ma taka potrzebe przynajmniej lub ochote zlozyc
na NIE (nie skladac) 7puch, kapalnka, ryc puch no tu nie wiem ???
wynik kolo fortuny, 8kiji
cos mi sie wydaje ze kolo pokazalo kalendarz wlasnie i moje skladanie zyczen bo mam kilka dni tylko
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: imieniny 10.03.11, 21:44
      Życzenia życzeniami, za to koniecznie dać, dać prezent smile
      • asia.33 Re: imieniny 10.03.11, 21:47
        hihi ..tylko ze to gadzeciaz i ma wszystkie bajery..co takiemu kupic???
        Moze cos doradzisz oooooooooooo?
        • zainteresowany1977 Re: imieniny 10.03.11, 21:50
          Dać naturalnych witamin smile
          • asia.33 Re: imieniny 10.03.11, 22:33
            taaa a pozniej powie ze nic nie dostal takie "witaminki" to wiesz jak to udowodnic ze bylo cos ..a tak tadam portfelik ze skory za jedyne 170zl :p ..no bo firmowy musi byc
            szukam wlasnie czegos madrego i sprytnie niedrogiego
    • ivana Re: imieniny 10.03.11, 21:56
      Jak najbardziej zlozyc bo on ucieszy sie z tego kontaktu. Bedzie to dla niego sygnalem ze tesknisz i potrzebujesz rozmowy z nim, kontaktu..Chyba w przeszlosci byla podobna sytuacja ze zastanawialas sie do ostatniej chwili czy zlozyc czy nie a gdy juz bylo blisko jego swieta lub nawet tego samego dnia podejmowalas nagla decyzje i wysylalas wiec on jest gotowy juz na te "powtorke z rozrywki"wink
      • asia.33 Re: imieniny 10.03.11, 22:34
        bylo
        za kazdym razem jest tzw jazda ale ja nieugiecie robie swoje
    • asia.33 PREZENT 10.03.11, 23:14
      znalazlam cos extra , cos niespotykanego (piekny masiezny stary otwieracz do butelek w ksztalcie uwaga!!!! GOLEJ BABKI ale takiej egoztycznej jakbybig_grin
      no czy moze byc lepszy prezent dla gadzeciaza barmana?
      pytanie
      jakie bedzie jego zadowolenie z tego otwieracza ??
      rydwan, 5monet, 4monet

i co kupowac Waszym zdnaiem??

• selene.tussaud Re: PREZENT 10.03.11, 23:19
        Myślę, że się ucieszy i spodoba mu się ten prezent, ale do końca nie jestem pewna 4 monet...
        • selene.tussaud Re: PREZENT 10.03.11, 23:47
          selene.tussaud napisała:

> Myślę, że się ucieszy i spodoba mu się ten prezent, ale do końca nie jestem pew
          > na 4 monet...

Nie 4 tylko 5 nie byłam pewna. Teraz już widzę jednak problem finansowy przez ten prezent.
      • ivana Re: PREZENT 10.03.11, 23:24
        Nie kupowac , euforii tu nie widze, jest przyzwyczajony do roznych otwieraczy, fakt praktyczny prezent ale nie wzbudzi w nim wiekszych emocji
        • asia.33 Re: PREZENT 10.03.11, 23:35
          teraz patrze sobie jeszcze i wiecie co mi do glowy przyszlo..bo mi Tarot sam tak czesto gada
          rydwan (tak podobalby sie ) ale 5 monet (dosc drogi jak dla mnie) 4monet (zatrzymac kase dla siebie ) kurcze tak jakby te pieniazki byly mi do czegos potrzebne ..juz tak mi kiedys pokazaly 5monet jakis kryzys mi sie szykuje?? chyba a 4 monet zatrzymac przy sobie ...i tak teraz by tego nie dostal
          • ivana Re: PREZENT 10.03.11, 23:43
            Daj znac czy kupisz czy niewink
            • lukrusia Re: PREZENT 11.03.11, 01:11
              Asieńka ja bym zaproponowała nie kupowanie bo jemu się nie spodoba 5monet to taka bieda w sensie znaczenia czegoś brakuje do zadowolenia u niego .4monet to stan zamknięcia -tak jakby to położył w kącie i leżało .Nie było przydatne dla niego .

kiss
    • nielaik Re: imieniny 11.03.11, 05:55
      sedno = 3mieczy, 9puch no tak moze byc jakies zranienie a 9puch to on solenizant big_grin
      Nie będzie zadowolony, on chyba naprawdę nie lubi obchodzić tego święta. Jest poirytowany i najchętniej chciał aby go zostawić w spokoju. 9 kielichów pozycja zamknięta, przy 3 mieczy nie chce przyjąć kwiatów, jemu jest dobrze bez świętowania.
      na TAK(złozyc) 9mieczy , 5kiji, as kiji dokladnie tak jest ja glowkuje
      Niezbyt dobre karty na TAK. Walka, przełamywanie się, na końcu kwiatek (As Buław), ale czy warto?
      na NIE (nie skladac) 7puch, kapalnka, ryc puch no tu nie wiem ???
      Może chodzi o to, że uruchmaiają się w nim jakieś niemiłe skojarzenia, wspomnienia, o których nie wiesz? On do tego podchodzi emocjonalnie, jakby nie lubił całego tego szumu. Albo ma inny pomysł na spędzenie tego święta, albo prezent mu nie będzie pasować, bo marzył aby dostrać coś innego i za każdym razem jest to samo.
      No wkońcu po ciężkich bojach, przemyśleniach nie będzie źle. W każdym razie widać, że są złożone życzenia. Fortuna może tu wszystko odwrócić.

Czy będzie zadowolony z prezentu?
      rydwan, 5monet, 4monet
      Nie, dostał coś z czego nie może zrobić użytku. Szybko prezent może pójść w kąt.
      • asia.33 Re: imieniny 11.03.11, 08:14
        kurcze i mam naprawde problem z tym prezentem bo Ivanka, Lukrusia i Nielaik widza tu ze on nie bedzie zadowolony ..a z tego co wiem i znam go na tyle to razem łazilismy po takich targach straroci i widzialm co sie jemu podoba ...lubimy to samo io wybieramy to samo...ten otwieracz jest na tyle fajny zenie dosc ze jest "antyczny" to jest nietypowy a on takie bajery lubi no i uzywa otwieracza na co dzien (jest barmanem)
        sluchajcie a moze 4 moent mowi ze to bedzie dla niego cenne i bedzie trzymal przy sobie i pilnowal ta karta tez ma takie przeslanie ....rozum mi mowi ze bedzie zadowolony ale po tym , po tych karatch zglupialam w sumie ..zoabczymy bo naprawde mam teraz 9mieczy hehe
        • nielaik Re: imieniny 11.03.11, 13:19
          Nie dam sobie głowy obciąć za interpretacje. Kup jak go znasz lepiej, jak ładny ten otwieracz, co się będziesz wstrzymywać. Ale z drugiej strony piszesz, że drogi. To może coś tańszego żeby nie żałować i wydać potem resztę na siebie?
        • ivana Re: Propozycja 11.03.11, 13:22
          Wiesz co Asiu? To jest Twoja talia i Twoja z nim praca dlatego Twoje spostrzezenia beda tu najwlasciwsze bo masz juz doswiadczenie z gadaniem z Twoim kochanym tarotem..My mozemy chyba najbardziej ci pomoc rozkladajac swoje talie ktore kochamy i jestesmy z nimi zwiazane energetycznie dlatego jesli mamy dojsc do wlasciwego wniosku i nie bladzic z interpretacja niech kazda z nas rozlozy swoje karty i zobaczym wtedy cechy wspolne ktore beda odpowiedzia na Twoj dylemat?
          Jak myslicie?
          • asia.33 Re: Propozycja 11.03.11, 14:15
            byloby super gdybyscie zechcialy zapytac swoich kart..bo moje jakos mui chyba odradzaja w tym wypadku niz doradzaj
            • ivana Re: Moj rozklad "Austinowy" 11.03.11, 15:58
              Jaki bedzie odbior otwieracza przez Baranka Asi?

Sygn. 5 mieczy

9 bulaw Cesarzowa Krolowa Bulaw( As monet Sila Rycerz Mieczy)

Z Waszego nieporozumienia Asiu wynikna same fajne rzeczywink Mimo ze obawiasz sie ze baranek pokaze Tobie rozki to jednak Twoje watpliwosci zostana jak najbardziej rozwiane ,poniewaz ten otwieracz zostanie przez niego odebrany jako fajny ekskluzywny przedmiot i nawet moze miec do Ciebie pretensje o to , ze sie wykosztowalaswink Bedzie on przez niego czesto uzywany poniewaz chyba z niego jest troche taki gadzeciarz i bedzie chcial aby inni rowniez podziwiali Twoja niespodzianke..
              Ewentualne niesnaski moga wyniknac tylko z tego ze byl za drogi , ale na pewno bardzo mu sie spodobawink
              • asia.33 Re: Moj rozklad "Austinowy" 11.03.11, 17:17
                omkurcze ..moze ktos jeszcze polozy porownanmy..kupic nie kupic ??
                ale numer big_grin
                chyba kupic co ?
              • ivana Re: Moj rozklad "Austinowy" 11.03.11, 17:19
                Z moich kart wynika ze kupic a Twoj rozklad prawdopodobnie mowil o Twoich odczuciach...oczyszczalas karty przed wrozba?
                • asia.33 Re: Moj rozklad "Austinowy" 11.03.11, 17:27
                  nie, nie oczyszczałam ..ale ja nie czuje takiej potrzeby..mogly mowic ze to dla mnie drogie wiec na pewno odczuje ten zakup ale ujrzec jego mine jak to zobaczy tą goła babe co nia bedzie otwierał butelki i jak ja chwyci w reke i jego zdziwienie - BEZCENNE !
                  W DODTAKU POWIEM JEMU ..ZE MA LASKE ODE MNIE GOŁA I MOZE JA MIEC ZWSZE POD REKOM JAKBY CO ? :p alez ja jestem wyrozumiała co ?
                  • ivana Re: Moj rozklad "Austinowy" 11.03.11, 18:06
                    sia.33 napisała:

> nie, nie oczyszczałam ..ale ja nie czuje takiej potrzeby..mogly mowic ze to dla
                    > mnie drogie wiec na pewno odczuje ten zakup ale ujrzec jego mine jak to zobacz
                    > y tą goła babe co nia bedzie otwierał butelki i jak ja chwyci w reke i jego zdz
                    > iwienie - BEZCENNE !
                    > W DODTAKU POWIEM JEMU ..ZE MA LASKE ODE MNIE GOŁA I MOZE JA MIEC ZWSZE POD REKO
                    > M JAKBY CO ? :p alez ja jestem wyrozumiała co ?

To fajnie ze tak do tego podchodziszwink
                    *
                    *

*

• coill Re: imieniny 11.03.11, 13:14

Czy będzie zadowolony z prezentu?
        rydwan, 5monet, 4monet

Nie. wogole nasuwa mi sie mysl typu "sknera, tanio, bylejakie" - bo na poczatku mamy rydwan tu by moglo byc ok ale sama wiesz co moze znaczyc 5 monet(bieda)i 4(sknera). 4 to moze tez pokazywac ze wezmie prezent, taki do rąk i bedzie go sobie mieć ale 5jakos nigdy jeszcze mi zadowolenia nie pokazala z niczego. A moze bedzie trzeba ten prezent odeslac/przeslac(rydwan) lub on gdzie spojedzie z prezentem wsadzi(np w kieszen samochodu) i tam zostanie, bezuzytezny?

sedno = 3mieczy, 9puch
        nieprzyjemne swięto, zranienie jakas nie mila rzecz.
        na TAK(złozyc) 9mieczy , 5kiji, as kiji
        nieprzyjemnosci,zmartwienie i scysja, po 5ciu kijach As moze mowic ze na nowo zgoda nastaje,ale tez silna walke, zlosc.
        na NIE (nie skladac) 7puch, kapalnka, ryc puch
        mrzonko/marzenia i przyjemnie, ogolem spokoj i romantycznosc. te karty pokazuja "jak bedzie jesli nie zloze" tak? jesli o to chodzi, to tak wlasnie bedzie.

wynik, tzn ze zlozysz zyczenia mi sie wydaje(no chyba ze sie wycofasz i zmienisz zdanie - kolo) nie wiem co z kolem w sumie, albo jakas powrotka z rozrywki, albo odwrocenie sytuacji. nie wiem uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka