Dodaj do ulubionych

Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;)

12.03.11, 13:12
W pytaniu dlaczego właściwie on ciągle się do mnie odzywa choć ja nie podtrzymuję kontaktu?

trzy karty:
1. pustelnik
2. wieża
3. cesarzowa
i dobrane do cesarzowej z pytaniem dlaczego cesarzowa:
4. gwiazda
5. sąd

Zerwaliśmy bo on stwierdził że chociaż mu bardzo zależy to z jedną długo nie wytrzyma. Efekt jest taki, że zadręcza mnie smsami. Te karty wg mnie pokazują, że nagle zrobiło się pusto beze mnie i awansowałam z kapłanki na cesarzową wink Gwiazda jak już pisałam u mnie zawsze pokazuje zauroczenie, małe szczęścia, nic poważnego, ale jednak motylki, śliczne drobiazgi. Sąd czyli chłopak się jednak zastanawia. Tyle że droga już zamknięta.

(chyba że widzicie ten rozkład inaczej niż ja?)

Jak to jednak miło wyciągnąć pozytywną wieżę smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 14:15
      wieza w srodku rozkładu a nie na koncu jako wynik zawsze jest pozytywna ..mowi o checi odbudowania tego co zniszczone , wynikem jest ostatnia karta big_grin
    • niwa1 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 14:17
      No wygląda na to, że mu Ciebie brakuje, przycisnęła go samotność, no jest ta Wieża ale po niej Cesarzowa- a jak można o takiej kobiecie zapomnieć-nie da sięsmile
      Wieża jak Wieża, czy jest tu pozytywna? raczej ta Cesarzowa jest przyczyną, że Wieża nie
      da się rozsypać do końca.
      On pogadał z sobą w Pustelniku, teraz będzie chciał z tobą
    • dobema Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 14:39
      lisy napisała:

> W pytaniu dlaczego właściwie on ciągle się do mnie odzywa choć ja nie podtrzymu
      > ję kontaktu?
      >
      > trzy karty:
      > 1. pustelnik
      > 2. wieża
      > 3. cesarzowa
      > i dobrane do cesarzowej z pytaniem dlaczego cesarzowa:
      > 4. gwiazda
      > 5. sąd
      >

Tak, moim zdaniem Wieża jest pokazana w pozytywie.
      Losowałaś z całej talii czy tylko z WA?
      • asia.33 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 14:46
        dziewczyny zauwazyłam ze czesto w rozkładach na 3 karty srodkowa wskazuje problem lub jest rada a, pierwsza pokazuje jak jest terazniejszosc , druga rada/problem, 3 karta to wynik o ile zastosujemy rade , jesli karty maja numeracje mozna je zsumowac wtedy ta karta nam pokazuje czy zgodna jest z wynikiem 3 karta
      • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 13.03.11, 13:18
        Mam tylko WA
    • niwa1 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 15:22
      W sumie to faktycznie można ją tytaj traktować pozytywnie, bo jeśli by do niej nie doszło
      to nie odczułby straty ciebie i tej pustkismile
      A więc dobrze że było zerwanie, dobrze,że on tego doświadczył.smile
    • selene.tussaud Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 15:56
      Pytanie brzmiało: dlaczego się odzywa?

Myślę, że wieża dla niego nie pokazała się jako dobra karta, bo ty już mimo wszystko zdecydowałaś, że nie wrócisz do niego. Dla Ciebie na plus, bo masz obraz, że bardzo mu zależy. Ale to on cierpi, to on z tej wieży wypadł sad
      Nic pozytywnego wg mnie
      • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 15.03.11, 18:29
        Wypadł z tej wieży na własne życzenie i z uśmiechem na ustach, mówiąc mi prosto w oczy że jak najbardziej chce wypaść.
      • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 15.03.11, 18:31
        No i jeszcze jedno - skoro jego cierpienia są takie straszliwe, to istnieje ładne słówko "przepraszam" od którego może zacząć.
        • selene.tussaud Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 15.03.11, 21:52
          Nie znam sytuacji, ale masz rację, wszystko można załatwić rozmową i słowem "przepraszam", tylko czasami jest już za późno nawet na przeprosiny. Prawda?
          • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 18.03.11, 18:49
            Teraz jeszcze nie za późno ale on nie przeprosi więc dla mnie sprawa zamknięta. Swoją drogą tarot pokazuje czyjeś uczucia, nastawienie, ale konkretne czyny.. moim zdaniem już niekoniecznie.
    • niwa1 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 12.03.11, 18:59
      Czy to chodzi o tego pana co był Mag Umiar Moc? tak mi ten rozklad utkwił w pamieci, pamietam rozważania o Umiarkowaniu i kiedy ta Moc sie pojawi.
      Jeśli to ten sam to jest to chyba ten czas ujawnian odczuć? co o tym myślisz?
      a może pomyliłam z czym innym
      • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 13.03.11, 13:16
        Niwa ten mag umiarkowanie moc to ktoś inny, co ciekawe niedawno dowiedziałam się od koleżanki że podobno on uważał że nie było między nami chemii. Ciekawe, bo skoro tak, to ten rozkład z mocą nijak się sprawdzić nie może, prawda? Bo jak nie ma chemii to nie ma smile

Rozkład z "dobrą" (dla mnie) wieżą dotyczy kogoś z kim byłam niedawno związana, o którym też tutaj pisałam. Tego który zaproponował mi wolny związek, niby chciał się zmieniać ale mu nie wyszło. Dla którego byłam w każdym kolejnym rozkładzie kapłanką, czyli ukrywaną, uległą kobietą. W tym kontekście bardzo się cieszę że stałam się cesarzową a on zdał sobie sprawę z tego co stracił.
        • niwa1 Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 13.03.11, 14:37
          Wiesz, mówić może różne rzeczy, a co do kart to Mag kręci tak jak mu wygodnie,
          a to co czuje zachowuje dla siebie, to spryciarz.
          • milka.beauty Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 18.03.11, 19:39
            Pan nie może sie przyzwyczaić do samotności czterech ścianach .Lisko jesteś jego Cesarzową z któr azostał zburzony kontakt .On chciałby aby ten kontakt został wznowiony ,bo bardzo sie dla niego liczysz , jesteś osobą , która ma na niego wpływ, oczarowałaś go swoim trybem życia , sobą ale i urodą .
            • lisy Re: Chyba mam przykład "dobrej" wieży ;) 18.03.11, 21:13
              Ładnie mi mówisz, "lisko" smile
              Niestety może mnie sobie kochać skrycie i tęsknić, ja z tym nic nie mogę zrobić skoro mi tego nie mówi wprost.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka