Dodaj do ulubionych

czy przejdą do półfinału?

22.03.11, 23:33
zespol jednego kumpla był w pewnym prgramie muzycznym teraz, wiecie te nowe typu "IDOL", i ich przyjeli. i teraz chyba jeszcze raz trzeba bedzie zeby do polfinalu, potem dopiero te smsowania czy cos. Dziwnie slabo wypadli jak na nich bedac w tv i roznie moze byc z tym dalszym uczestnictwembig_grin... zaden rozkl.mi nie przychodzi do glowy, celtycki mi za dugi na takie cos hehe, wiec tylesmile:

Czy przejdą dalej - do półfinalu:
Q mieczy + 10 mieczy(5buław+7buław) + 4 monet(2 miecze)
wydaje mi sie ze nie, 10 mieczy mnie tu wstrzymuje i zmagania z tematem,widoznie beda duze..ale jednak nie byabym taka pewna, 4 monety i 2miecze moze mowic o jakiejs drobnej umowie(jak półfinał) a nie wyrzuceniu i koncu w programie..o ktorym zreszta moze mowic 10 mieczy.;/
Pmietam, kiedys kladlam tu karty na to kto zwyciezy TGZ i ku zdziwieniu wygrała para z 10tką mieczy, a nie "dobrymi" kartami..

czy wygraja jakas kase w losowaniu sobotnim:
Cesarz + 4 puch + 5 puch
mimo tego co moze "obiecywac" cesarz pozostale karty nie sa przychylne...a moze costam wygraja,ale np bardzo malo, jaki ochlap i beda rozczrowani?big_grin
potraktujmy to jako zgadke bo przeciez niedlugo bedzie odpwink
Obserwuj wątek
    • coill Re: czy przejdą do półfinału? 27.03.11, 15:35
      coill napisała:
      >
      >
      > czy wygraja jakas kase w losowaniu sobotnim:
      > Cesarz + 4 puch + 5 puch
      > mimo tego co moze "obiecywac" cesarz pozostale karty nie sa przychylne...a moze
      > costam wygraja,ale np bardzo malo, jaki ochlap i beda rozczrowani?big_grin
      > potraktujmy to jako zgadke bo przeciez niedlugo bedzie odpwink

kase dostali, najmniejsza z mozliwych do wygrania kwot wiec szału nie ma,ale zawsze cos...
    • nielaik Re: czy przejdą do półfinału? 27.03.11, 15:41
      Czy przejdą dalej - do półfinalu:
      Q mieczy + 10 mieczy(5buław+7buław) + 4 monet(2 miecze)
      Ciekawe jak finał wygladał, stawiam na to, że w komisji była zacięta dyskusja, ale ostatecznie nie przeszli dalej. A może przeszli, ale mają mieć dogrywkę? 10 mieczy, którą tłumaczą dwie pozostałe karty, to chyba wymiana zdań, obrona swojego stanowiska.
      Na marginesie, cenię Thota za to, że miecze są ładnie pokazane. Ta 10 mieczy wygląda oprymistycznie.
      • coill Re: czy przejdą do półfinału? 27.03.11, 15:52
        nielaik napisała:

> Czy przejdą dalej - do półfinalu:
        > Q mieczy + 10 mieczy(5buław+7buław) + 4 monet(2 miecze)
        > Ciekawe jak finał wygladał, stawiam na to, że w komisji była zacięta dyskusja,
        > ale ostatecznie nie przeszli dalej. A może przeszli, ale mają mieć dogrywkę? 10
        > mieczy, którą tłumaczą dwie pozostałe karty, to chyba wymiana zdań, obrona swo
        > jego stanowiska.
        > Na marginesie, cenię Thota za to, że miecze są ładnie pokazane. Ta 10 mieczy wy
        > gląda oprymistycznie.

jeszcze do polfinalu bedzie jakis etap chyba wiec poki co tego nie wiem,ale sie dowiem i wpiszebig_grin
        Miecze fajnie pokazane, 10 mieczy mi wlasnie mniej optymistycznie wyglada chociaz jest kolorowiutka hehe,ale to zalezy od odbiorcy kazdy inaczej widzi prawda. Jest pare kart w Thocie co jeszcze nie do konca zgadzam sie z nazwami wpisanymi wiec studiuję..
    • coill odp 02.04.11, 23:45
      codo kasy jak wyzej pisalam otrzymana.
      co do półfinalu - nie przeszliwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka