wadim.zarski 18.02.14, 01:30 Zapraszam na darmowe interpretacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goslawa_c Re: Numerologiczne interpretacje 24.02.14, 15:50 Witam Można zadać pytanie? trzeba podać datę urodzenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link
byni Re: Numerologiczne interpretacje 28.02.14, 00:00 witam pWadimie czy moglby Pan poddac analizie/interpretacji zwiazek dwoch osob: on -> 29.07.1976 i ona -> 27.12.1982 ? bardzo dziekuje Panu z gory :] Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 09.03.14, 07:49 Przepraszam, że tak długo. Byłem na intensywnym szkoleniu. Jesteście państwo oboje numerologicznymi 5-kami. Oboje nie możecie usiedzieć na miejscu On poszukuje w związku kobiety która osiągnęła sukces, imponuje mu osoba, silna, niezależna, niegdy nie będzie szczęśliwy z "kurą domową" Więc przede wszystkim, unikać tej roli jak ognia. Sam jest osoba która dba o partnerkę i się o nią troszczy. Karma 13 u niego mówi o tym, że w tym życiu wyjątkowym wyzwaniem są dla niego pieniądze, jest to sfera u niego na której powinien skupiać swoja szczególną uwagę. Nie kombinować, być uczciwym i pracowitym, w przeciwnym razie fortuna może być bardzo zmienna. Natomiast systematyczną pracą, potrafi wiele osiągnąć. U pani, jeśli chodzi o związki może pojawiać się idealizacja partnera, zbyt durze przymykanie oczu na jego wady, co w konsekwencji może kończyć się, wielkimi rozczarowaniami. W pozytywnym sensie, jeżeli partner prawdziwie doceni pani troskliwość i dobroduszność, nie można wyodbrazic sobie leprzej partnerki!!!. W talentach przejawia Pani zdolności w komunikacji i podświadomej umiejętności czytania ludzi. Proszę częściej tego talentu używać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
byni Re: Numerologiczne interpretacje 10.03.14, 22:43 duzo sie zgadza, dziekuje Panu ale mam ogromne wlasnie teraz problemy zdrowotne, czy jest jakas mozliwosc o zapytanie sie o sfere zdrowotne, czy podac jakies dodatkow dane? wlasnie to mniej wiecej wiem, jako osoba o duzej urodzie lecz nieistniejacej sile przebicia i woli sukcesu, pociagam tego ,,partnera,, ewidentnie polowicznie, mam duze inklinacje do spokojnego domowego zycia a moze tylko mi sie tak wydaje / ze lubie gotowac i sie zajmowac/ , genrelnie o tym talencie intuicji czy czytania ludzi slysze 3 raz ale KOMPLETNIE nie wiem co mialabym z tym robic, ani co wogole robci w zyciu, w pewnym sensie odczuwam przytloczenie bodzcami ktore do mnie dochodza, a jako osoba dobroduszna az do przesady o duzej wyrwie w zapotrzebowaniu na bliskosc staje sie ciepla troskliwa klucha mimo ze powyzszy talent oraz zdecydowany /skyrty gleboko/ charakter i inteligencja probuja dojsc do glosu - prawie wogole sie nei zdarza, i ciagle juz od lat zahuaknie, niesmialosc, umiejetnosc komunikacji - ale to chwilami, potrafie bardzo latwo wpasc w napad paniki na skutek roznych bodzcow, co powoduje ze mysle czasem ze za duozo mysle;] za malo dzialam, a moze taka jestem juz, ta 5 numerligczna jest u mnie wrecz NIEAZUWAZALNA, moge tygodniami siedziec w domu /zdrowotnie/ , jak widac pewnie z postu wyziera kompletnie niezrozumienie siebie, zbytnie myslenie, melancholnijna natura, zero energicznosci, malo cierpliwosci dla innych i znudzenie ludzmi tez. stad pytanie, co robic?;] by sie wypelnic w tej karmie, by czuc sie lepiej, by bylo lepiej, zdrowotnie i ogolnie zyciowo? mam takie gorzkie uczucie ze ten partner doceni mnie rzeczywiscie jak cos osiagne dopiero i troche boli ze nie potrafi docenic tego co ma po prostu jako mnie, bez wygorwanych wymagan i oczekiwan do spelnienia. ale teraz widze ze on tak ,,musi, miec? troche moze za duzo popisalam, ale nie mozna Panu wyslac prwyatnie wiaodmosci, a u mnie szary okres w zyciu to jakos polecialo;] Odpowiedz Link
goslawa_c Re: Numerologiczne interpretacje 11.03.14, 22:16 Witam czy mógłby Pan zinterpretować nastawienie osoby ur 15.07.1976 r. w stosunku do mnie - data ur 23.01.1979 r. Pozdawiam Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 12.03.14, 11:03 Nastawienie... Takimi sprawami zajmują się często wróżki, natomiast czytają one zazwyczaj informacje jedynie z pani pola i nastawienia do tej osoby, co może być nie do końca obiektywne. Natomiast w numerologii, przy tak małej ilości danych potrzebny jest kontekst. Czy to jest pani partner, koleżanka, siostra? A wtedy będę mógł coś powiedzieć. Odpowiedz Link
goslawa_c Re: Numerologiczne interpretacje 12.03.14, 14:05 Witam Jest to mój brat.. dodam tylko tyle że nie żyjemy ze sobą najlepiej, a w zasadzie nie utrzymujemy w ogóle kontaktów, on ostatnio bardzo mąci... Odpowiedz Link
migotka774 Re: Numerologiczne interpretacje 15.04.14, 12:52 Witam Proszę mi podpowiedzieć jak ten związek będzie się klarował na dłuższy dystans. Ja data ur 15.07.1983 on 23.07.1978 Data pierwszego spotkania 5.10.2013 Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 12.03.14, 16:58 Pani brat jest bardzo surową osobą. Bardzo nie chce powielić roli waszego ojca. Ma problemy z utrzymaniem stabilnej sytuacji finansowej. Relacja z nadopiekuńczą matką spowodowała, że może mieć podświadome poczucie, że wiele mu się należy od kobiet. Może jest synkiem mamusi? Pani bardzo zależy na tym aby związki rodzinne były harmonijne, on natomiast nauczył się też od ojca manipulacji emocjami... Pani obraz matki jest zupełnie inny od jego, pani nauczyła się od niej siły, samodzielności (w pozytywny lub negatywny sposób) a dla niego silna kobieta nie mieści się za bardzo w głowie. Odpowiedz Link
goslawa_c Re: Numerologiczne interpretacje 14.03.14, 12:47 Witam Ma Pan rację mama była nadopiekuńcza głównie w stosunku do brata ( był jej oczkiem w głowie). On jest okrutny w swych działaniach i lubi knuć za plecami. Nic nie powie wprost.. Ja osobiście czuje się zagrożona z jego strony.. Nie wiem skąd ta nienawiść do ojca.. Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 15.03.14, 08:18 Ma Pani jego nienawiść na myśli? Czy w czymś jeszcze mógł bym pomóc? Jeśli ma Pani więcej pytań proszę pisać na maila. Chyba że woli Pani otwarte forum. Odpowiedz Link
goslawa_c Re: Numerologiczne interpretacje 18.03.14, 10:00 Nie wiem czy nienawiść do mnie. Generalnie zawsze dawał odczuć że nie chce utrzymywać kontaktów z nami.. Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 12.03.14, 10:54 Zapraszam do prywatnej konwersacji. Można do mnie pisać prywatne wiadomości, na maila gazety: wadim.zarski@gazeta.pl. Dużo odwagi przejawiłaś pisząc tę wiadomość. Napisz do mnie prywatnie i z chęcią przekaże Ci kilka wskazówek co można zrobić w takiej sytuacji, jak również skąd mogą się brać te wszystkie problemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
adrzej2 Re: Numerologiczne interpretacje 15.03.14, 03:00 Witam PANIOM MOJA DATA UROCZENIA 24.07.1992 Mamy Data uroczenia 19.04.1963 Taty Data Urodzenia 16.05.1962 Z GÓRY DZIĘKUJE. Odpowiedz Link
wadim.zarski Re: Numerologiczne interpretacje 15.03.14, 08:20 Akurat Panu, ale rozumiem I co byś chciał się dowiedzieć Andrzeju a propos rodziców i ciebie? Odpowiedz Link
adrzej2 Re: Numerologiczne interpretacje 21.03.14, 16:30 WSZYSTKO NA TEMAT NUMEROGICZNY????????? Odpowiedz Link
owieczka_3891 Re: Numerologiczne interpretacje 15.05.14, 13:22 Witam serdecznie, to może ja poproszę : 30.10.1983 , jestem od bardzo długiego czasu samotna, czy jest to zaznaczone w mojej numerologii?jaka jest szansa, że to się zmieni? pozdrawiam Odpowiedz Link
konwalia1982 Re: Numerologiczne interpretacje 13.08.14, 00:23 Witam! Natrafiłam na ten wątek chętnie poddałabym się ocenie. Czy można zadać pytanie? Tu na forum czy można rownież na e-maile?z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link