czu-jka 26.03.11, 14:37 Czy zdaża Wam się snić na temat Tarota? Sytuacji, kiedy stawiacie karty i podobnych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: Tarotowe sny 26.03.11, 15:15 Nie, ale innym tak Miewam jednak sny prorocze. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Tarotowe sny 26.03.11, 20:37 Ja miewam symboliczne sny, proroczych raczej nie, Kilka dni temu śniło mi się, że było forumowe spotkanie. Pamiętam dojrzałe kobiety Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Tarotowe sny 26.03.11, 20:49 Pewnie! Cykliczne to u mnie: link1 link2 link3 I miałam jeszcze jeden, o którym pisałam tu kiedyś, ale nie mogę znaleźć linka. Było spotkanie tarotowe w jakiejś kawiarni, sporo babek siedziało przy stole, a ja przy sąsiednim przed komputerem. One kładły równocześnie karty, takie warsztaty sobie zrobiły. A ja podeszłam do nich i zapytałam czy mogę dołączyć. A jedna z nich na to, ze nie mogę, bo ja stawiam karty internetowe (takie losowania są na stronach czasem) i nie jestem godna siedzieć z nimi. Odpowiedz Link