07.04.11, 13:08
rozklad...
1. na co moge liczyc w uczuciach - as monet - hm, narazie na cos niewielkiego
2. czy powinnam mu zaufac ( wyszly naraz 2 karty ) - kochankowie + 4 kije - tutaj nie wiem
3. czego moge od niego oczekiwac - 6 mieczy - kontaktu
4. jak uloza sie relacje miedzy nami - 4 monety - lekka stabilizacja
5. czy powinnam planowac z nim przyszlosc - 4 miecze - nie
6. czy darzy mnie szczerym uczuciem - 3 miecze - ma do mnie zal, czuje rozczarowanie
7. czego oczekuje ode mnie - 5 pucharow - mojego mniejszego zaangazowania ???
8. co mnie z nim czeka w przyszlosci - sad - nie mam pojecia...

jak to widzicie ?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: inny 07.04.11, 13:26
      Wydaje mi się, ze w uczuciach mozesz liczyc na wiele. Alle.. nie z tym Panemsmile.
      On jest wycofany. Mozesz oczekiwac zerwania kontaktu? Szczerym uczuciem raczej nie daży, A 5 puch w oczekiwaniach-wydaje mi się, ze oczekuje odejscia, rozluznienia kontaktów. Sąd na końcu to jakieś odrodzenie, zmiana. Mi pokazała takie odrodzenie, ale bez partnera już.
      Ale wiesz ja narazie uczę się MA, więc traktuj moja interpretacje z przymrozeniem oka.
    • mrgodot Re: inny 07.04.11, 14:47
      szeltie napisała:

> 1. na co moge liczyc w uczuciach - as monet
      > 2. czy powinnam mu zaufac ( wyszly naraz 2 karty ) - kochankowie + 4 kije
      > 3. czego moge od niego oczekiwac - 6 mieczy
      > 4. jak uloza sie relacje miedzy nami - 4 monety
      > 5. czy powinnam planowac z nim przyszlosc - 4 miecze
      > 6. czy darzy mnie szczerym uczuciem - 3 miecze
      > 7. czego oczekuje ode mnie - 5 pucharow
      > 8. co mnie z nim czeka w przyszlosci - sad

Raczej bym na wiele nie liczyła z tym Panem. Po pierwsze to on prawdopodobnie z kimś jest albo przynajmniej ma "na oku". O tym świadczy 3 Mieczy, 4 Mieczy i Kochankowie przy 4 Buław. Może się okazać, że Pan cię traktuje jako kogoś w zanadrzu bo mu się nie udał związek lub chwilowo coś jest nie tak. 5 Pucharów to może być na otarcie jego łez. 4 Monet to zastój i niechęć do wchodzenia w poważne relacje z jego strony. Sąd w tej sytuacji widziałabym raczej jako uwolnienie od niego. 6 Mieczy, samo w sobie przy tych kartach, to raczej kontakty na dystans, na odległość i w końcu on sobie gdzieś odpłynie.
      As Monet mówi o szansach i nowym początku, ale raczej nie z tym facetem. Bardziej masz tę szansę daną od losu do wprowadzenia w życie, niż otrzymanego gotowca.
      Czy to ten sam gość z innych rozkładów? Bo przyjrzałam się poprzednim i tam też mi się kojarzy, że facet jest zajęty również kimś innym.
      • szeltie Re: inny 07.04.11, 17:25
        Dziekuje dziewczyny. Godotka masz wiele racji. Poznalam go na portalu randkowym ;]. Mowil mi, ze kogos innego "na oku", ze sa jakby inne dwie panie, ktore bierze pod uwage. Ale ostatnio spedzal ze mna sporo czasu. Pomyslalam, ze moze cos z tego bedzie, bo przeciez nie ma nikogo na stale. Od dwoch dni jakby jest inaczej, jakby sie wycofal, dlatego postawilam karty. Tez pomyslalam, ze ma kogos teraz na uwadze, ze innej moze poswiecac czas, ze tam sie wyklarowalo... Ech, a ja zaczelam sie juz angazowac sad. Tak mrgodot, te rozklady sa na tego samego mezczyzne...Nie wiem, w sumie, co teraz powinnam z ta relacja zrobic ...
        • czu-jka Re: inny 07.04.11, 17:29
          Zachować ostrożność, żeby nie narobić sobie krzywdy. I nie angażować się, bo faceci zwłaszcza którzy długo buszują po randkowych portalach podchodzą do tego raczej z dystansem. Wiem co mówięsmile.
          • szeltie Re: inny 07.04.11, 17:41
            na nieangazowanie z mej strony jest juz za pozno. On dlugo tam nie siedzial, juz nawet konta nie ma. Bo podobno skasowal dla innej wlasnie...ale potem wciaz spedzal ze mna czas, dlatego tak teraz sie dziwnie czuje, i ciezko mi jest zrozumiec to wszystko. Nie mam doswiadczenia z takimi portalami i znajomosciami z tamtad - to moj pierwszy raz ;].
            • czu-jka Re: inny 07.04.11, 18:09
              Ja mialam krótki epizod. Skasowałam konto dla faceta. Ale on miał konta na conajmniej 3 portalachsmile. I twierdził, że ma duze wymagania, więc selekcjonuje. Zaangazowalam sie, ale on ciagle nie mogl wyjsc z pewnego etap, tak "po przyjacielsku". I ciagle gonil za kroliczkami. Zrazilam sie do portali randkowych poki co. A jak probowalam 2 raz zaczac znow mnie zaczepil, bo bylam pod innym nickiem. Sieć to nie realne życie, mnóstwo jest kobiec spragnionych uczucia, a faceci lubią się bawićsmile.
              • mrgodot Re: inny 08.04.11, 10:54
                Szeltie, obawiam się, że z tą znajomością to już nic nie zrobisz. W tamtych rozkładach też były trójki po jego stronie a przy takim nagromadzeniu to już śmiało można mówić o tym, że facet sobie sprawdza możliwości, gdzie się uda a co zostawić na zapas.
                A poza tym nie warto. Masz Asa Monet w dwóch rozkładach - coś się pojawi na horyzoncie na pewno. Może ten Król Mieczy. Aktualny mężczyzna jest w karcie wycofania się i 6 Mieczy tu pokazuje, że on do innego brzegu popłynął. As Monet namawia raczej do tego żebyś to ty "rozdawała karty" a nie dawała tak sobą rozporządzać. A co ty jesteś jakaś wybrakowana? Z drugiej półki?
                A tak przy okazji i off-tarotowo - nie warto w ogóle rozmawiać (nie wspominając o angażowaniu się) z mężczyznami, którzy sami się przyznają, że jest jeszcze ktoś inny. Od razu załóż z góry, że skoro to mówią to i tak jest dopiero pół prawdy.
                • szeltie Re: inny 08.04.11, 18:39
                  No i stalo sie ;]. Wczoraj wieczorem sie poklocilismy, jesli tak to mozna nazwac. Facet sie ewidentnie wycofuje i ma juz dosc ( mego wahania sie ), z reszta nie dziwie mu sie. Z drugiej str ciezko od razu zaufac. Jutro mamy sie spotkac, i mam nadzieje, ze cos sie wyjasni. Chcialabym. Dziekuje za pomoc.
                  • szeltie Re: inny 08.04.11, 18:40
                    Caly czas zaprzecza, ze kogos ma innego na oku ;]...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka