Dodaj do ulubionych

5 pucharów

04.05.11, 20:24
Jakie macie doświadczenia z ta kartą? Wyszła mi na atmosferę miesiąca maj i zupełnie nie wiem jak ją ugryźć w dodatku śniła mi się dzisiaj i była wielka jak jakiś obraz. Nie wiem co mam o tym sądzić przyznam, że nie lubię tej karty jest ponura i z niczym dobry mi się nie kojarzy. Czy może mieć ona jakiś pozytywny wydźwięk? Zupełnie nie wiem co ona chce mi powiedzieć... W zeszłym miesiącu była 9 mieczy i wydawało mi się, że negatywy zostawiłam już w kwietniu a tu nagle wyskakuje mi 5 pucharów a myślałam, że teraz może być już tylko lepiej. A i jeszcze jedno jako rada wyszła mi 10 denarów? Czy ona oznacza żebym przyjrzała się swojemu życiu i skoncentrowała na sobie i na ludziach wokół mnie. Coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 5 pucharów 04.05.11, 22:48
      Jaką masz talię?
      • mar.tis Re: 5 pucharów 05.05.11, 07:50
        zainteresowany1977 napisał:

> Jaką masz talię?

R.W (rider waite)
        • asia.33 Re: 5 pucharów 05.05.11, 09:18
          dla mnie ta karta znaczy tyle co narzekanie na cos...uzalanie sie , wysłuchiwanie czyis zali i pretensji nawet, o czyms co sie nie udalo..pokazuje tez płacz
          • mar.tis Re: 5 pucharów 15.05.11, 20:29
            no i po raz kolejny przekonałam się, że ta 5 pucharów nie oznacza nic dobrego wyszła mi na atmosferę miesiąca i jest tragicznie... najgorsze jest to, że już 3 miesiąc kiedy atmosfera miesiąca nie jest dobra marzec-królowa kielichów w negatywie, kwiecień-9 mieczy, i teraz 5 pucharów zastanawiam się czy jest szansa, że coś zacznie się zmieniać bo mam już dosyć.
            • czu-jka Re: 5 pucharów 16.05.11, 17:58
              Napewno taksmile. Oby powoli do 9-10 pucharówsmile.
              • mar.tis Re: 5 pucharów 16.05.11, 20:18
                czu-jka napisała:

> Napewno taksmile. Oby powoli do 9-10 pucharówsmile

Dzięki czujka za pocieszenie smile bo ja już naprawdę mam dość jakaś ciężka aura mnie dopadła i nie chce odejść... eh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka