nielaik 31.05.11, 18:17 Uczucia-chodziło mi o poznanie kogoś, jak to będzie wygladać w Czerwcu: 5 buław jest w pozycji odwróconej. Finanse: As Denarów pozycjaodwócona. Praca: Król Buław pozycja odwrócona. Podróż: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielaik Re: Karty na Czerwiec 31.05.11, 18:29 Finanse: widać jakieś przepychanki, niezadowolenie z tego co jest, Rycerz Mieczy. Jednak karta jest w pozycji prostej więc może oznaczać, że to co zamierza się osiągnać w materii pieniędzy jest możliwe do wykonania. As Denarów pozycja odwrócona, wielkich pieniędzy w miesiącu Czerwcu nie będzie. Łącząc z kartą Rycerza Mieczy można powiedzieć, że coś tam może więcej skapnie ale na żadna rewlelacja. Świat, odkrycie nowego źródła dochodów? Praca: Królowa Buław i 10 mieczy, coś będzie wymagało kreatyności i precyzji w wykonaniu. Nie podoba mi się Król Buław w negatywie na końcu, tak jakby nic z tego nie wyszło. Podróż: Pod koniec miesiąca może gdzieś się uda wyjechać, 7 denarów wypuszczająca ptaka. Ale przedemrm tak jakby nie bardzo się chciało ruszyć z miejsca. Uczucia: Jest sznasa na poznanie kogoś, porozmawianie, wypatrzenie kogoś z tłumu, ale 5 buław w negatywie mówi chyba, że może szybko się znajomość skończyć? Odpowiedz Link
justillo Re: Karty na Czerwiec 31.05.11, 22:08 patrzac na to co jest na kartach nie na nazwy uczucia bedzie dosyc ciekawie duzo mezczyzn a ty masz serce otwarte i gotowe na nowe znajomosci i przyjemnosci podroze na pewno duchowe i marzenia o nich moze tez byc jakis wyjazd to tylko moje takie niewinne przemyslenia Odpowiedz Link
mar.tis Re: Karty na Czerwiec 01.06.11, 08:31 nielaik napisała: > Uczucia-chodziło mi o poznanie kogoś, jak to będzie wygladać w Czerwcu: > > 5 buław jest w pozycji odwróconej. > > Finanse: > > As Denarów pozycjaodwócona. > > Praca: > > Król Buław pozycja odwrócona. ja myślę, że finansowo będzie bez rewelacji chociaż mimo wszystko nie wielkie jakieś będą, coś na plus. Natomiast w uczuciach powinno się sporo dziać chociaż ten wynik może być zastanawiający. Nielaik piękna talia kart I dziękuje ci za interpretacje progu życiowego kobiety daje mi to do myślenia i próbuje wyciągać odpowiednie dla siebie wnioski. Mam nadzieję,że uda mi się stanąć w pozycji 9 pucharów Odpowiedz Link
coill Re: Karty na Czerwiec 01.06.11, 23:13 wiesz co? koleny dzien patrzy i trudnoi mi interept. Twoje karty sa strasznie fajne te obrazki ale nie moge sie przelamac chyba prosciej jakbym nie patzyla na nie hehe narazie wiem co do 1 - ze mozesz poznac kogos ,ale moze nie kontkretna jedna osobe - moze bedzie zdarzenie gdzie bedzie grupa znajomuch jakas i tam bedzie szansa by ktos wdarł sie do wnetrza? Odpowiedz Link