szeltie 23.06.11, 16:11 w nocy zakonczyl nasz zwiazek....dlaczego? co bylo tego przyczyna? co robilam nie tak ? czy ma kogos innego ...? ((.....prosze o karty.....musze to wiedziec... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: dzis 25.06.11, 10:12 moge postawic karty ale moze napiszesz cos wiecej , jakes tło sytaucji, ile byliscie ze soba i dlaczego w nocy tak nagle? mieszkaliscie ze soba? moze pislalas juz o tym ale musialabym wracac do starszych watkow..napisz ogolnie Odpowiedz Link
asia.33 Re: dzis 25.06.11, 11:26 powod rozstania = 3puch, 3mi, 2mi jak sie okazuje to sie stało na imprezie ( i to potwierdzaja karty) 3puch impreza w wiekszym gronie.... 3 mi powodem byla zdrada lub jakies zranianie ...kobieta z ktora byl wczesniej dowiedzila sie o Tobie ...2 mi bedzie jakas cisza miedzy wami moze na dluzej ale powinniscie sobie to wyjasnic w szczerej rozmowie Odpowiedz Link
szeltie Re: dzis 25.06.11, 22:24 ale on nie chce rozmawiac...wlasnie o to chodzi, wiec jak ma nastapic porozumienie ? Odpowiedz Link
asia.33 Re: dzis 25.06.11, 23:20 [u][u]2mi to karta która czesto mówi o dosc dlugiej przerwie w kontaktach milczeniu i blokadzie na komunikacje po której czesto dochodzi jednak do wyjasnienia po przemysleniu wszystiego....widocznie on teraz nie chce rozamwiac a za jakis czas moze bedzie tego chcial. Odpowiedz Link
szeltie Re: dzis 27.06.11, 12:17 ja bym te trzy karty zinterpretowala tak - miejsce i czas zerwania mialy miejsce w trakcie imprezy, na ktorej nie spodobalo mu sie moje zachowanie, rozczarowal sie, a 2 mieczy pokazuje, ze nastapila w nim blokada na polu komunikacyjnym jak i uczuciowym. Karty nie byly postawione na przyszlosc relacji, tylko na okolicznosci zerwania. Dlatego 2 mieczy odbieram jako wynik sytuacji a nie tego, co bedzie. Czy mam racje ? Odpowiedz Link