13.07.11, 16:16
Zrobiłam aż 2 rozkłady smile
co dalej zrobić ze znajomością z B? z przełożenia as monet, papież (wiara), 9 mieczy powinnam wziąć sprawy w swoje ręce działać według swoich przekonań ale bardzo to przemyśleć i nie dać się więcej ranić
sedno eremita - ruszyć własną drogą po przemyśleniach
Tego nie robić ryc mieczy - nie kłócić się
To zrobić 2 monet - tu wyszło moje wahanie
wynik król pucharów, paź monet, głupiec - król jest słaby w podejmowaniu decyzji jemu jest dobrze jak jest paź to on a głupiec mówi idź dziewczyno swoją drogą

Decyzja z przełożenia - zawieszony, 3 kielichów, król monet zawiesiłam i dogłębnie myślę nad sytuacją
to się zdarzy jeśli będę kontynuować znajomość z B 6 kielichów, 6 mieczy, wieża - powrót do przeszłości odejście i ruina czyli i tak znajomość nie ma szans
To się zdarzy jeśli nie będę kontynuować znajomości z B 8 monet, 5 kielichów, Q monet - będę żałować tęsknić i dużo pracy będę musiała włożyć by ukoić ból
rada sąd - odrodzić się ale nie z nim

Chyba już wiem co powinnam zrobić
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Decyzja 13.07.11, 16:29
      Po tym pierwszym rozkładzie widzę, ze karty radzą ci utrzymywać z nim kontakt, ale nie napinać się. No luźno go traktować. I nie kłocić się.
      Drugi rozkład mówi, ze się rozpiep. tak czy siak. Zachowaj twarz w Qmonet.
      Wybierasz bramkę z Qmonet?
      • algaria Re: Decyzja 13.07.11, 16:44
        Właśnie nie wiem -
        • asia.33 Re: Decyzja 13.07.11, 16:50
          a moze wiec badz jak Q monet cierpliwa i wytwała ... patrze na te karty ..one musza mowic cos konkretnego ..moze cos sie wydusi jeszcze... jak cos wymysle to dopisze ...i tak leze na balkonie sobie i dumam wink
        • asia.33 Re: Decyzja 13.07.11, 17:35
          Algario a dlaczego nie spotkaliscie sie jak on był w polsce? Czy on tu był z jakiegos powodu ? ( mam na uwadze papieza)
          • algaria Re: Decyzja 13.07.11, 17:48
            on studiował dziennie w innym mieście (200 km ode mnie) i miał (ma?) dziewczynę i miał skrupuły wobec niej i mnie smile Mieliśmy się spotkać w lutym ale on wymyślił jaką bzdurną bajeczkę by się nie spotkać Dziś wiem że było to tchórzostwo A ja chciałam się TYLKO spotkać na kawie Czekałam aż skończy studia ale po nich zaraz dostał propozycję której się nie odrzuca i nie przesuwa i wyjechał smile
            Głupia jestem i naiwna i powinnam dawno kopnąć gówniarza ale serio ja nie mogę - pierwszy raz w życiu nie mogę i to mnie przeraża że jestem wobec niego bezsilna i bezwolna. 8 miesięcy tak się męczę A tarotową "wieże" przeżyłam z nim już nie raz. I serio jestem już tym zmęczona - tym brakiem mojego zdecydowania tą naiwnością i taką złudą Jestem między diabłem a księżycem obsesyjnie przywiązana do złud i iluzji a jednak ciężko mi zrobić z tym porządek
            • asia.33 Re: Decyzja 13.07.11, 18:07
              eh ... powiem Tobie ze troszke w tym tej ułudy jest bo facet młodszy duzo wiec on ma czas na ułozenie zycia, po za tym nawet jakby doszlo do spotkania i nawet romansu on ma czas by to ciagnąc w nieskonczoność a Ty bys przezywala czy to aby nie skonczy sie jutro i liczyła wspolnie spedzone dni. Miałam kiedys nie co młodszego faceta ( tylko 3 lata i w dodatku psychologa) i bije sobie brawo sam bo uwolnilam sie od niego majac go na co dzien w pracy przez 3lata ( a bylismy ze soba w zwiazku , lecz powiedzilam dosyc nie chce tak )... suma sumarum jak odchodzilam z pracy powiedzial mi ze ma do mnie zal ze go zostawilam bo mnie kochał ale jakos ciezko bylo to jemu wtedy wyartykuowac..coz bylam dumna z siebie ze to zrobilam ...tak mna manipulowal stasujac swoije psychologiczne gierki ze dziwnie iz nie dostałam z głowa po tym. Niektórzy bawia sie czyims zyciem traktuja jako odskocznie od szarej codziennosci robiac swoje i relaizujac swoje zycie rownolegle.

Nie wiem Algario czy pustelnik i papiez nie mowil wlasnie o dylemacie morlanytm dotyczacym wieku, bo w naszym spoleczenstwie to nadal problem choc ja osobiscie nie mam nic przeciw. po moim zwiazku z młodszym obiecałam sobie 'nigdy wiecej młodszy' i tego sie trzymam. Wiesz moze byc tak, ze on czerpie siłe z tego ze ma z toba kontakt , ze jest ktos obok ..niby na odległosc mailowo ale jest. I byc moze na tym jemu zalezy by miec taka osobe w twojej postaci bo to go jakos wzmacnia w sensie wie ze ma wsparcie i moze porozamawiac ... eh to zycie i ci faceci
              • algaria Re: Decyzja 13.07.11, 18:34
                asia.33 napisała:

>
                > Wiesz moze byc tak, ze on czerpie siłe z tego ze
                > ma z toba kontakt , ze jest ktos obok ..niby na odległosc mailowo ale jest. I b
                > yc moze na tym jemu zalezy by miec taka osobe w twojej postaci bo to go jakos w
                > zmacnia w sensie wie ze ma wsparcie i moze porozamawiac ... eh to zycie i ci fa
                > ceci
                Właśnie wiem że tak jest i to też jest trochę tak że nie mam sumienia zabierać mu jedynego źródła wsparcia jaki ma we mnie Ale tez muszę myśleć o sobie i odpowiedzieć kto jest ważniejszy ja czy on Mówię gdybym miała cień nadziei nie miałabym dylematu kontynuować znajomość czy nie.
    • czu-jka Re: Decyzja 13.07.11, 17:23
      Algariosmile
      Wiem jak to jest, gdy sie czegos bardzo chce a nie idzie po naszej mysli. Ale tutaj to ja jakos nie widze tego rozowo, bo kontakt ok, Ale wydaje mi sie, ze jednak liczysz na to, ze spotkanie cos zmieniloby w Waszych relacjach. Ja odczytałabym to tak, ze jednak coś się zmieni. Ale Głupiec,Wieza to jakby nowy początek, ale mysle ze bez siebie.Obstawialabym, ze jak nie bedziesz kontynuowac znajomosci to znajdziesz sie w finale w stabilnej sytuacji Choc to troche poboli i trzeba bedzie popracowac nad tym. Sad odczytalabym tak samo.
      Choc chcialabym, zeby ta Wieza i Glupiec to byl dla Was początek. Czego Ci też życze. Buziaki.
      • mrgodot Re: Decyzja 13.07.11, 18:29
        co dalej zrobić ze znajomością z B?
        z przełożenia as monet, papież (wiara), 9 mieczy
        sedno eremita
        Tego nie robić ryc mieczy
        To zrobić 2 monet
        wynik król pucharów, paź monet, głupiec

Decyzja z przełożenia - zawieszony, 3 kielichów, król monet
        to się zdarzy jeśli będę kontynuować znajomość z B 6 kielichów, 6 mieczy, wieża -
        to się zdarzy jeśli nie będę kontynuować znajomości z B 8 monet, 5 kielichów, Q monet
        rada sąd

Zgadzam się z Królową - rozp.. się i tak, ale on będzie wracał, nie odpuści tak jak ty nie potrafisz zakończyć. Rycerz Mieczy mówi, żebyś nie podejmowała gwałtownych działań w stylu nagłego zerwania, awantury, rzucania wszystkiego na jedną szalę. Jest 2 Monet - to jest ta cykliczność, zbliżenie i oddalenie, powroty i rozstania. On ci będzie tak wpadał w życie jeszcze przez jakiś czas, może i 2 lata. Eremita pokazuje dystans między wami a te karty na wyniku przypominają mi proces dojrzewanai tego mężczyzny do bycia mężczyzną. Tak to Algario bywa jak partner jest młodszy i przy okazji niedojrzały - bo to nie zawsze idzie w parze, jak pewnie wiemy wszystkie. Jak z nim zerwiesz to nie poczujesz się wcale lepiej - 6 Kielichów przy 6 Mieczy - jest i powrót i znowu zerwanie więzi i Wieża dopiero na końcu. Ale z drugiej strony on ci daje jakąś nadzieję, której się trzymasz - tak między Papieżem jako wiara a 9 Mieczy jako zwątpienie.
        Ale to tylko prognoza. Za kilka miesięcy może to wyglądać inaczej. Tu jest przyciąganie i próba tworzenia czegoś tylko nie ma to dormmy, tego ostatecznego ksztaltu.
        • algaria Margo 13.07.11, 18:45
          2 lata! Ja nie chcę tak się czuć przez 2 lata
          Ok jeśli miałabym szansę że za 2 lata będzie lepiej to ok czekam rozwarta i gotowa, ale jak za 2 lata on powie ciao bambina spadaj mała tam są drzwi - to go zatłukę a siebie pochlastam wink
          • mrgodot Re: Margo 13.07.11, 18:58
            Algario - tam było wielkie "może". 2 Monet może tak działać i dwa miesiące i dwa lata. Tak czy inaczej ten rozkład potwierdza Sąd, któy wyszedł w moim. No co poradzisz? Odczekaj trochę i sprawdzi się ponownie. Grunt to na razie unikać gwałtownych ruchów.
            A w ogóle to ciebie i tak czeka życiowa rewolucja za ok. 2 lata więc smile sama rozumiesz, trzeba być otwartym i elastycznym.
    • nielaik Re: Decyzja 20.07.11, 15:09
      algaria napisała:

> Zrobiłam aż 2 rozkłady smile
      > co dalej zrobić ze znajomością z B? z przełożenia as monet, papież (wiara), 9 m
      > ieczy powinnam wziąć sprawy w swoje ręce działać według swoich przekonań ale
      > bardzo to przemyśleć i nie dać się więcej ranić
      > sedno eremita - ruszyć własną drogą po przemyśleniach
      > Tego nie robić ryc mieczy - nie kłócić się
      > To zrobić 2 monet - tu wyszło moje wahanie
      > wynik król pucharów, paź monet, głupiec
      2 denarów, to ja napiszę w ten sposób. Granie na dwa fronty. Bierzesz to co najlepsze z tej relacji, a jednocześnie umawiasz się z innymi, szukasz kogoś na boku. Nie idziesz jak w dym za tym panem, a zostawiasz sobie wielką, otwartą, furtkę. Nie wiem co ci daje takiego atrakcyjnego, ale częściowo możesz brać i coś tam od siebie tez dać, pod warunkiem, że wiesz, że za chwilę nie przyprawi cię to o zawrót głowy. 2 denarów, wymiana. Eremita w kontrze do Króla Pucharów Pazia Denarów Głupca. Starsza osoba, doświadczona a reszta nadal jakaś taka nie w pełni dojrzała. On się przez ten czas będąc z tobą może wyrobić do Króla Kielichów, ale dalej karty pewnie mówią o tym, że Król Kielichów będzie chciał sobie pożyć.

> Decyzja z przełożenia - zawieszony, 3 kielichów, król monet zawiesiłam i
      > to się zdarzy jeśli będę kontynuować znajomość z B 6 kielichów, 6 mieczy, wi
      > eża

6 kielichów kartę łączę z Eremitą, Królem Kielichów+Paź Denarów+Głupiec. Pewnie będziesz dla niego wsparciem, kimś do kogo zwróci się z problemem gdy sam nie będzie sobie stanie z nim dać rady. Relacja starszy/młodszy, z tym że starszy się opiekuje, dodaje powera. Na koniec i tak się to wszystko rozsypuje.

> To się zdarzy jeśli nie będę kontynuować znajomości z B 8 monet, 5 kielichów
      > , Q monet

> rada sąd - odrodzić się ale nie z nim
      Trochę może ci być żal, ale według mnie odżałujesz, przeżyjesz i stwierdzisz, że podjęłaś trafną decyzję Królowa Denarów. 8 denarów wygląda jakby jeszcze nie złożyła broni, jeszcze na coś czekała, ale dalej powinno już być lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka