Dodaj do ulubionych

jak uda się wieczór?

29.07.11, 18:25
Dziś spotykam sie z dawno niewidzianymi kolezankami. Spytalam czy spotkanie bedzie udane:
2puchary-Qpuch-3buław
Gdyby nie to, ze beda same kobiety pomyslalabym, ze ktos mnie oczaruje?smilehihi, Albo zakochane baby beda opowiadaly o swoich milosciach?
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 18:58
      Ile osób? Dwie czy pięć?
      Dwie sobie nie będą żałować %, Qpuch się rozpłacze jak popije i będziecie się po kolei odprowadzać wink
      Wieczór udany. Jeśli Ty mialabyś być Qpuch to nie machaj za bardzo rękami podczas rozmowy bo drinka wylejesz na siebie smile
      • czu-jka Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:09
        Bedzie nas 6smile. Mysle ze wszystkie nie beda sie oszczedzacsmile. Ja jako jednyna singielka, ale nie zamierzam sie upijac smile
        • mrgodot Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:37
          A mnie zastanawia karta-brama na końcu. 3 Buław często wporwadza nas w coś nowego, nowy układ, znajomość. Wszystkie dziewczyny znasz? Bo jeśli nie, to może byc nowa znajomość z kobietą.
          A może wam się zamarzy jakieś wyjście, albo wspólny wypad, jakieś plany czy projekty?
          Bo atmosfera będzie bardzo miła i taka kobieco-łagodna.
          • czu-jka Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:38
            Idziemy do knajpy, wiec moze kogos nowego poznamysmile.
            • krolowa.mieczy Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:41
              Albo umówicie się od razu na następny raz. smile
              • mrgodot Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:55
                No właśnie, albo ktoś się wkręci, albo się umówicie na kolejny wypad. Albo postanowicie zmienić lokal smile
                3 Buław jako karta-brama może wskazywać, że po prostu nie ma zamknięcia, dorga otwarta i co wam przyjdzie do głowy, to będziecie realizować.
                • czu-jka odpowiedz 29.07.11, 23:20
                  Kucze Dziewczynysmile
                  Królowo czapki z główsmile.
                  Koleżanka się upiła, oblała się piwem (co przewidzialas)smile i od razu umowilysmy sie na jutrzejsze wypady na potancowkesmile.
                  • bronxi Re: odpowiedz 29.07.11, 23:24
                    macie nie zły dar czytania z kart szkoda ze ja nie umiem..
                  • krolowa.mieczy Re: odpowiedz 29.07.11, 23:35
                    Ale numer!
                    smile
                    Super że wieczór się udał smile))
                  • szeltie Re: odpowiedz 29.07.11, 23:35
                    niezle smile. Mialam kilka razy krolowa pucharow jako karte dnia. Raz wyszlo tak, ze wieczorem degustowalam alko, innym razem mialam zaproszenie tego dnia na impreze, ktora rowniez bylaby zakrapiana smile.
                    • czu-jka Re: odpowiedz 29.07.11, 23:38
                      Ja mam zdolnosci do takich rzeczysmile, ale okazalo sie, ze traf padl na kolezankesmile. Oblała się cała i musiała suszyć się przy suszarce. Niewidzalysmy sie 5 lat, ale bylo bardzo sympatycznie,Szczerze opowiadala o swoim facecie i seksiewink (tak jak myslalalamsmile). Juz na wstepie umowilysmy sie na jutrzejszy wypad, wiec Królowa miała całkowitą rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka