czu-jka 29.07.11, 18:25 Dziś spotykam sie z dawno niewidzianymi kolezankami. Spytalam czy spotkanie bedzie udane: 2puchary-Qpuch-3buław Gdyby nie to, ze beda same kobiety pomyslalabym, ze ktos mnie oczaruje?hihi, Albo zakochane baby beda opowiadaly o swoich milosciach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 18:58 Ile osób? Dwie czy pięć? Dwie sobie nie będą żałować %, Qpuch się rozpłacze jak popije i będziecie się po kolei odprowadzać Wieczór udany. Jeśli Ty mialabyś być Qpuch to nie machaj za bardzo rękami podczas rozmowy bo drinka wylejesz na siebie Odpowiedz Link
czu-jka Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:09 Bedzie nas 6. Mysle ze wszystkie nie beda sie oszczedzac. Ja jako jednyna singielka, ale nie zamierzam sie upijac Odpowiedz Link
mrgodot Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:37 A mnie zastanawia karta-brama na końcu. 3 Buław często wporwadza nas w coś nowego, nowy układ, znajomość. Wszystkie dziewczyny znasz? Bo jeśli nie, to może byc nowa znajomość z kobietą. A może wam się zamarzy jakieś wyjście, albo wspólny wypad, jakieś plany czy projekty? Bo atmosfera będzie bardzo miła i taka kobieco-łagodna. Odpowiedz Link
czu-jka Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:38 Idziemy do knajpy, wiec moze kogos nowego poznamy. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:41 Albo umówicie się od razu na następny raz. Odpowiedz Link
mrgodot Re: jak uda się wieczór? 29.07.11, 19:55 No właśnie, albo ktoś się wkręci, albo się umówicie na kolejny wypad. Albo postanowicie zmienić lokal 3 Buław jako karta-brama może wskazywać, że po prostu nie ma zamknięcia, dorga otwarta i co wam przyjdzie do głowy, to będziecie realizować. Odpowiedz Link
czu-jka odpowiedz 29.07.11, 23:20 Kucze Dziewczyny Królowo czapki z głów. Koleżanka się upiła, oblała się piwem (co przewidzialas) i od razu umowilysmy sie na jutrzejsze wypady na potancowke. Odpowiedz Link
bronxi Re: odpowiedz 29.07.11, 23:24 macie nie zły dar czytania z kart szkoda ze ja nie umiem.. Odpowiedz Link
szeltie Re: odpowiedz 29.07.11, 23:35 niezle . Mialam kilka razy krolowa pucharow jako karte dnia. Raz wyszlo tak, ze wieczorem degustowalam alko, innym razem mialam zaproszenie tego dnia na impreze, ktora rowniez bylaby zakrapiana . Odpowiedz Link
czu-jka Re: odpowiedz 29.07.11, 23:38 Ja mam zdolnosci do takich rzeczy, ale okazalo sie, ze traf padl na kolezanke. Oblała się cała i musiała suszyć się przy suszarce. Niewidzalysmy sie 5 lat, ale bylo bardzo sympatycznie,Szczerze opowiadala o swoim facecie i seksie (tak jak myslalalam). Juz na wstepie umowilysmy sie na jutrzejszy wypad, wiec Królowa miała całkowitą rację. Odpowiedz Link