Dodaj do ulubionych

czy dojdzie do transakcji?

31.07.11, 23:17
i co tu robic?ktos robi mnie w konia,najpierw proponuje cene za cos,potem gdy z trudem udaje mi sie te kwote uzbierac,zmienia stawke!!!ja nad ta osoba mam pewna przewage,ale nie chce na razie jej wykorzystywac.jak sie sprawa skonczy?
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: czy dojdzie do transakcji? 31.07.11, 23:20
      prosze oczywiscie o wrozbe,i wskazowki na co uwazac!dziekuje i pozdrawiam!!
      • andgie Re: czy dojdzie do transakcji? 31.07.11, 23:32
        Krociutko:
        Caloksztalt: Kolo Fortuny, faktycznie masz do czynienia ze zmienna osoba, chce wziac mozliwie duzo, choc nie wiem, czy do konca jest zdecydowany/a na transakcje.
        Jak z ta osoba postepowac: Od. Umiarkowanie. Odbieram to jako odseparowanie sie od tej osoby, nieprzychdzenie z pytaniem "czy raczysz mi sprzedac?" Nie moze sie zdecydowac, trudno.
        Czy ostatecznie dojdzie do transakcji? Od 3 mieczy. Watpie. Raczej nie. Ale moze sie myle, czego Ci zycze, bo wyraznie Ci zalezy.
        • hugo43 Re: andgie!!! 03.08.11, 06:33
          czy podziekowanie doszlo?
          • andgie Re: andgie!!! 03.08.11, 19:21
            Tak, doszlo ,milo mi smile
            Przyszlo mi na mysl, ze od 3 Mieczy to karta presji. Gdyby uzyta zostala wspomniana przewaga, byc moze doszloby do transakcji.
            • hugo43 Re: andgie!!! 03.08.11, 22:26
              dzis transakcja zostala zawarta.ten ktos poszedl na pewne ustepstwa,ale nie bylo latwo.mysle,ze zrozumial ,ze i tak musi sie poddac,wlasnie ze wzgledu na te przewage!
              • andgie Re: andgie!!! 03.08.11, 23:08
                To dobrze smile
                Mysle ,ze 3 mieczy pokazala te uzyta przewage. Ty -z pozycji wazniejszego. Ciesze sie, ze Ci sie powiodlo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka