donbas
26.08.11, 12:48
Rzadko się tu pojawiam ale udzielam sie też na numerologii.
Może ktoś bedzie uprzejmy pomóc mi w interpretacji - zupelnie ogólnej - portretu partnerskiego.
poz 1 - XVII Gwiazda - czy to znaczy, ze wpadli na siebie przypadkiem i los sprawil ,że musieli się poznać?
poz.2 - IXX Słońce - czy dla związku oznacza to, że kiedys będą razem? Nadmieniam, że obecnie nie są.
poz.3 - XVI Wieża - jednoznacznie zła w tym portrecie? - jesli cos sie wykluje z ich znajomosci to rozpadnie się z wielkim hukiem? A może jednak nie - może bedą coś z mozołem budować? Bo na następnych pozycjach są:
poz 4 - XIV Umiarkowanie
poz 5 - XIII Śmierć
Poz 6 - V Kapłan ( czy chodzi tu o spotkanie w celu rozwijania duchowości ale kazdego z osobna? Może spotkali sie aby coś przepracować?
No i poz. 7 - X - Kolo Fortuny - co mogłoby w moim mniemaniu oznaczać mojry czyli los ( tu znów powtórzenie losowego spotkania, nieuniknionego przeznaczenia i chyba - nie chciałabym przesadzic - relacji karmicznej? Co oczywiście nie znaczy, że łatwej.
Czy ta relacja ma szansę pozytywnie sie rozwinąć czy raczej nie czy na wstepie nic z tego nie będzie? Czy ta wieża nie oznacza przypadkiem, ze jednak po jakims czasie wszystko sie rozsypie i nic nie pozostanie pomiędzy nimi - nawet cien sympatii?
Pozdrawiam i z góry dziekuję