czu-jka 30.08.11, 10:37 Jakie macie sposoby na powrót do codzienności, do pracy. Chyba uderzę nosem w klawiaturę komputera w biurze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 10:47 eh,....moze poopowiadaj kolezankom jak bbylo super na urlopie , trosze mozesz ubarwic ale nie za bardzo bo atmosfera zgestnieje w biurze z zazdrosci - zartuje oczywiscie A tak powaznie to kazdy tak ma ..po urlopie powrot do pracy to jak 1 wrzesnia dla dziecka po wakacjach Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 11:40 A tak. Juz samo wspomnienie o urlopie wywoluje zazdrosc pozostalych. Narazie ratuje się kawą i czymś skocznym przez słuchawki. Odpowiedz Link
anna151sx Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 22:21 1 wrzesnia dla nauczycieli jest rownie stresujacy, nie tylko dla dzieci... Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 30.08.11, 12:40 Przede wszystkim pociesz się, że każdy to przeżywa. W przypadku pracy to jak wyprzęgnięcie z szeregu muła na ten tydzień czy dwa a potem zaprzęgnięcie go nazad, mega trauma, zderzenie z przykrą prawdą, że jesteśmy zwykłymi niewolnikami tylko że bez kajdan, system jest tak pomyślany, że ktoś kto nie pracuje może się przenieść pod most, a dawniej ludzie mogli sobie ot tak zajmować jaskinie, budować domy i szałasy z frikowego drewna, jest poracha po całości Podobno potrzeba tyle samo czasu ile trwał urlop, żeby przywyknąć do kieratu. Powodzenia, znów dasz radę, jak co roku Odpowiedz Link
czu-jka Re: 30.08.11, 13:00 Nie mam wyjscia. Pewnie, ze dam radę Ale jak przyjemnie miec tyle wolnego czasu. W trakcie urlopu doszlam do wniosku, ze nie warto oszczedzac na wlasnych przyjemnosciach i sie troche porozpieszczac. Zeby jednak to uczynic Czu-jka bierze jeszcze prace do domu, by troche podciagnac sie finansowo. I kolo sie zamyka. Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 13:38 Nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam urlop, więc stres pourlopowy mnie omija, ale najlepiej chyba zaplanować kolejny urlop i liczyć dni. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 15:23 Babo potoworze W takim razie musowo wziąść kilka dni wolnego. Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Pourlopowy stres:) 30.08.11, 22:44 Czujko miła, nawet nie wiesz, jak o tym marzę (mam nawet miejsce, do którego chciałbym pojechać), ale różne trudne sprawy trzymają mnie na miejscu. W każdym razie, dzięki za dobre słowo . Odpowiedz Link