Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc w interpretacji

08.09.11, 18:37
ROZKŁAD PARTNERSKI

1. Jak ja go widzę- 8 denarów
2. Jak on widzi mnie- Królowa denarów
3. Czego ja oczekuję- 2 denary
4. Czego on oczekuję- 9 denarów
5. Co nas łączy- 6 pucharow
6. Co nas dzieli- 9 buław
7. Najbliższa przyszłość- 2 miecze
8. Podsumowanie- pustenik

Moja interpretacjawink Ja ogólnie wszystki cierpliwie znoszę i staram się, żeby było ok, jestem wytrwała i wkładam dużo wysiłku w budowanie związku. Oczekuję, żeby się określił i sprecyzował?
On myśli-no właśnie JAK ZINTERPRETOWAĆ KRÓLOWĄ MONET? oczekuje? NIE WIEM JAK ZINTERPRETOWAĆ 9 DENARÓW.
Co jest między nami- spokój, bezpieczeństwo, umiejętność i gotowość wybaczenie?
CO nas dzieli- narastająca wrogość i niemożność porozumienia się?
Najbliższa przyszłość: JAK ZINTERPRETOWAĆ 2 MIECZY?
podsumowanie: nasz związek będzie dojrzały i będziemy się nawzajem wspierać? czy właśnie będziemy się cieszyć samotnością? bo znalazłam dwie interpretacje.

Proszę o pomoc bo się uczę dopiero, a bardzo bardzo mi zależy.
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 18:50
      jesli widzi Cie jako Q monet czyli swoją równorzędną partnerkę, w dodatku zaradną i atrakcjyną, 2 miecze na przyszlosci to brak porozumienia, niemoznosc dojscia do jakiegos wspolnego kompromisu, z reszta sie zgadzam, tylko w pustelniku widzialabym tę drugą opcję..

• figa07 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 18:53
        czyli co w pustelniku?
        ogólnie chodzi mi o to, że ostatnio nie możemy się porozumieć i przez tą są scysję, no ale to karty doskonale pokazały, teraz chciałabym wiedzieć czy on cos ma do ukrycia, czy ten związek ma sens czy mam sobie zacząć odpuszczać. Co myślicie? Po 3 latach bycia razem nie potrafimy ze sobą rozmawiać...
        • lilka107 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 18:58
          figa07 napisała:

> czyli co w pustelniku?
          > ogólnie chodzi mi o to, że ostatnio nie możemy się porozumieć i przez tą są scy
          > sję, no ale to karty doskonale pokazały, teraz chciałabym wiedzieć czy on cos m
          > a do ukrycia, czy ten związek ma sens czy mam sobie zacząć odpuszczać. Co myśli
          > cie? Po 3 latach bycia razem nie potrafimy ze sobą rozmawiać...

aa, no to dalej nie bedzie porozumienia, a w pustelniku, powiem juz bez owijania w bawelne, nie widzę Was razem, to karta samotnosci, odejscia
          • zainteresowany1977 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:28
            Nie chcę krakać ale 2 mieczy i pustelnik to nie są sympatyczne karty.
            • figa07 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:37
              a myślicie, że mogę coś zrobić, żeby tego uniknąć? Albo może będzie to tymczasowe rozstanie co? takie to nawet by nas może oczyściło... Doradzcie coś, bo uciekam w karty, żeby znaleźć odpowiedzsad Może ktoś położy na nas karty, co?
      • lilka107 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 18:55
        a 9 denarow w jego oczekiwaniach to bardziej mysli -ja niz my, mysli by przede wszytkim jemu bylo dobrze.. pod kazdym wzgledem
        przepr. ze tak chaotycznei piszę ale zawsze zanim zdazę przeczytac swą wypowiedź to juz jest wyslana wink
        • figa07 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:07
          hah! Mimo wszystko dziękuję za pomoc, dokładnie on tak myśli! i to próbowałam w nim zmienić bezkutecznie.
          Zrobiłam też rozkład na jego intencje:
          On w tym związku- kapłan
          Ja w tym związku- 8 buław
          Co jest między nami- księżyc
          Co on pokazuje na zewnątrz- umiarkowanie
          Co naprawdę czuje do mnie- cesarz
          Co Mam robić 6 pucharow
          nie robić- paź mieczy

On jako mężczyzna, który ma swoje zasady, wspiera mnie?
          Ja działąm szybko, jestem aktywna?
          Między nami jest bezpodstawna zazdrość, podejrzenia, przewrażliwienie, lęk przed zrobieniem ważnego kroku
          on na zewnątzr jest spokojny, a czuje naprawde do mnie: CO OZNACZA CESARZ ?
          CO mam robić- mam być otwarta i niewinna?;D
          ale nie mogę być niezdecydowana, wahać się....? Co myślicie?
          • czu-jka Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:10
            Masz pozytywnie wspominać przeszłość, ale unikać kłótni tak bym to zinterpretowała.
          • lilka107 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 20:43
            on czuje się pewnie w tym związku i czuje ze to jego słowo liczy sie najbardziej- papiez, cesarz, pewnie tu tkwi problem.
            6 puch radzi by moze wrocic do jakichs starych rozwiazan, przypomniec sobie co kiedys bylo dla Was wazne, albo wprowadzic taką miłą, cieplusią atmosferę, bo na pewno nie byc zlosliwą i kłotliwą -gier. mieczy
            a jesli na przyszlosc wydzodzi rozstanie, to nie musi oznaczac ze to koniec calkowity, zawsze moze byc powrót.. smile

p.s. Czu-jko dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam Cię również smile
        • pyza.ltd Re: prośba o pomoc w interpretacji 09.09.11, 20:09
          ty jako dwójka denarów próbujesz podporządkować się do jego wymagań. On postrzega ciebie jako 9 denarów. sądzę, że bardziej chodzi mu o twój status majątkowy, niż uczucia. Traktuje ciebie jako dobrą inwestycję. Eremita zwany również pustelnikiem, nie wróży happy endu. Sama nazwa pustelnik mówi o samotności i poszukiwaniach prawdziwej drogi do szczęścia.
          • pyza.ltd Re: prośba o pomoc w interpretacji 09.09.11, 20:17
            chciałam jeszce dodać, że dwójka mieczy symbolizuje uczucie stłamszenia, spętania, tłumienia emocji. Łączy was 6 denarów, więc jest to związek oparty na dobrej zabawie i przyjemnościach.. Świetnie ze sobą się bawicie. Jednak taki euoryczny stan w żadnym związku nie trwa wieczne. Być może dwójka mieczy symbolizuje znudzenie jednego z partnerów?
    • czu-jka Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:08
      Zgadzam się z Lilką, którą również serdecznie pozdrawiam.
      Pustelnik nie jest kartą związków. 2 Miecze na najblizsza przyszlosc też nie jest pozytywnym zwiastunem.
      Równiez 9 monet wskazuje na myśleniu raczej o sobie niż o związku.
      Napewno widzi w Tobie kobietę, która na tą parnerkę jak najbardziej się nadaje. Ale tak jakby łączyłam Was wspolna przeszłość, a nie wielkie uczucie.
      • figa07 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 19:19
        A teraz zrobiłam całą prawdę o związku i wyszło:
        On teraz-5 buław
        ja teraz- koło fortuny
        przeszłość relacji- 8 pucharów
        teraźniejszość- 4 denary
        przyszłość- 9 mieczy
        podsumiwanie paź denarów

On-chęc wyrwania się z rutyny, chęć poszukiwania nowych wrażeń, burzliwy okres w związku;/
        ja-rozpoznanie działania jakie należy wykonać w związku
        przeszłość- gwłatowne emocje, odejście od problemów
        teraz- wewnętrzne napięcia w związku spowodowane brakiem pewności uczuć
        przyszłość- lęk o kogoś, kogo się kocha?
        podumowanie- ?
    • figa07 Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 20:29
      w sumie ja myslalam o tym, zeby sie rozstac, ale tylko po to, zeby otworzyc mu oczy, ale chyba byloby to rozstanie na zawsze, co myslicie na podst kart? przepraszam, ze jestem nadgorliwa, ale bardzo mi zalezysad
      • czu-jka Re: prośba o pomoc w interpretacji 08.09.11, 20:39
        Hm, jakby miał być powrót wyszedłby np Sąd albo Koło fortiuny.
        Wiesz, nie jestem ekspertką. Dopiero się uczę. Powiem tylko, ze nie warto tak pogrywać. Najlepiej szczerze porozmawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka