Dodaj do ulubionych

Na przeznaczenie

16.09.11, 19:57
Znalazlam rozkład na naszej stronie:
1- obecna sytucja Król Pucharów
2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytucję Gwiazda
3 - obawy 8 Mieczy
4 - SERCE PROBLEMU Królowa Pucharów
5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka 4 buław
6 - co nalezy uczynić As Pucharów
7 - wynik, rezultat Cesarz
Jak to powiedziała Alaria aporo Krola Pucharów, jestem miękki siureksmile obecnie. Mialam kiedyś nadzieje, ale teraz boje się (8 Mieczy), Zastanawia mnie Qpuch w problemie, Chyba za miekka jestem. Ale Cesarz moze oznaczac, ze wreszcie będę swiadoma i bede wlasciwie zarzadzac swoim zyciem uczuciowym?smile
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Na przeznaczenie 16.09.11, 20:26
      czujko a wiesz ze to nie są złe karty
      tutaj krolowa puch i krol puch to para. 4kiji przejsc przez bycie ze soba gdzies , moze jakies spotkanie , jakis romans, co uczynic as puch tu mi sie kojarzy z dwoma spr z daniem szansy na miłosc i z wyznaniem milosci
      obawy 8mi - czy zrobic ten krok
      sa puchary i jest karta zwiazku nie formalnego ale zawsze 4kiji
      • czu-jka Re: Na przeznaczenie 16.09.11, 20:39
        Tylko nie wiadomo z kimsmile
        • asia.33 Re: Na przeznaczenie 16.09.11, 20:49
          z krolem puch tyle wiemy
          krol puch ma wiele znaczen rowniez takie ze moze to byc zonaty...sa jacys zonaci w Twoim otoczeniu majacy Ciebie na oku?
          czesto krol puch pokazuje tez mezczyzne zakochanego a nawet kogos z kim mozliwy jest zwiazek -slub w karatch klasycznych to krol kier , ti ukochany i przyszły maz
          • czu-jka Re: Na przeznaczenie 16.09.11, 20:53
            Chyba nie ma. Nikt taki nie przychodzi mi do głowysmile. Generalnie nie mam teraz jakiegos adoratorasmile.
            Tzn widzę, ze mężczyzni rzucaja okiem, ale nikt nie uderza w konkury.
            • czu-jka Re: Na przeznaczenie 17.09.11, 14:16
              Myślę też, że Król może mówić o mnie samej, o moim podjesciu do sprawy.
              • blue_kwiatuszek Re: Na przeznaczenie 19.09.11, 10:37
                1- obecna sytucja Król Pucharów Szukasz mężczyzny , opiekuńczego , który by podzielał twoje zdanie ,a przy tym przytulił i szepnął czułe słówko do uszka:] .Jest już taki facet , który jest w twoim serduszku ? lub pojawi się .
                2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytucję Gwiazda
                Nie poddajesz się ,nie wpadasz w stan negatywnej singielki ale masz nadzieję , że wszystko w dobrą stronę pójdzie.
                3 - obawy 8 Mieczy4 - SERCE PROBLEMU Królowa Pucharów
                Gdzie możesz hgo spotkać to cię nurtuje , w którą stronę iść , jak ten problem rozwiązać bo serce już czeka na kogoś nowego .
                5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka 4 buław
                6 - co nalezy uczynić As Pucharów
                Szukać i szukać faceta , ale rozejrzeć się najbliżej nie daleko najpierw tych którzy są najbliżej .
                7 - wynik, rezultat Cesarz
                Będzie facet silny i oparcie w nim znajdziesz:]
                • czu-jka Re: Na przeznaczenie 19.09.11, 11:11
                  Dziękuję Blue Kwiatuszkusmile Wolałabym wprawdzie buławianego, no ale zobaczymy jaką niespodziankę szykuje mi los.
                  Tak naprawdę trudno powiedziec o czym mówi to 8 mieczy. Mowi chyba o tym, ze boje się, ze wogole nikogo takiego nie znajdę.
    • nielaik Re: Na przeznaczenie 24.09.11, 19:32
      Zacznę od 4 buław. Przez co trzeba przejść-Brzmi trochę pesymistycznie. Być może poznając kogoś, albo będąc już trochę bardziej zaangażowaną w znajomość, oczekujesz, że wejdziesz od razu w solidną strukturę, na której można się oprzeć. To cię czeka-Cesarz i jego przesympatyczny żółw, którego zamysły łatwo odgadnąć. Ale nim to nastąpi czeka cię 4 buław czyli tworzenie przestrzeni z kimś bez jakiś większych zobowiązań, ale jesteście razem ze sobą, coś tworzycie, tyle tylko, że jest to niewymuszone, dla przyjemności, dopiero potem tak pozytywną 4 buław można przekształcić w coś bardziej konkretnego. Chociaż żółwie lubią podróżować, więc na taki stały osiadły tryb życia nie liczyłabym (z przymróżeniem oka stanowcze ostatnie zdanie, ale powiedzmy, że będziesz czerpać przyjemność z przemieszczana się razem z domem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka