Dodaj do ulubionych

Nowa talia

03.10.11, 21:35
Od wczoraj jestem wlascicielka kart, ktore poznalam wirtualnie tu, w Szkolce i zapragnelam je miec. Jest to tarot 78 drzwi. Jestem pod duzym wrazeniem.
No i zadalam pytanie: z jakiego powodu odczuwam od kilku dni ostry ból.
I wyszedl Zawieszony.
Moze ktos sprobuje zgadnac, co to za dolegliwosc?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Nowa talia 03.10.11, 21:41
      zawieszony to mi pokazuje bóle głowy migreny i wszelakiego rodzaju bóle związane z ciśnieniem
      • anna151sx Re: Nowa talia 03.10.11, 21:49
        Zdecydowanie nie. Przez kilka dni to bym sobie poradzila z migreną.
    • zainteresowany1977 Re: 03.10.11, 21:55
      O, widzę że jest kolejna Osoba która zagustowała w tej talii smile
      Jeśli to ból głowy to może wynika z przeciążenia układu nerwowego, ze zbyt długo trwającego stresu?
      • anna151sx Re: 03.10.11, 22:01
        kierunek dobry, ale to nie glowa.
        • czu-jka Re: 03.10.11, 22:47
          Nie znam tej talii, ale być może idąc tropem pozostałych i pierwotnym znaczeniem karty może wskazywać na jakieś nerwowe podłoże bóli. Może masz ostatnio jakieś stresujące sytuacje i świadomie nie do końca zdajesz sobie z tego sprawę.
        • zainteresowany1977 Re: 03.10.11, 23:02
          Stopy?
          • zainteresowany1977 Re: 03.10.11, 23:03
            Niewygodne, uwierające buty i ból stóp?
            • algaria Re: 03.10.11, 23:39
              kręgosłup
              • ma_ewa01 Re: 04.10.11, 06:55
                Boli Cię w boku, pewnie coś dźwignęłaś...albo naciągnęłaś przez niewygodną pozycję lub Cię przewiało.
                Msmile
                • zainteresowany1977 Re: 04.10.11, 09:39
                  Kto uceluje to normalnie mistrz świata smile
                  • anna151sx Re: 04.10.11, 13:10
                    Tak, nerwobol. Miedzy lopatka a kregoslupem uczucie jakbym miala wpity sztylet. Bol niesamowity. Kolezanka zdiagnozowala (nie medyk, ale cierpiaca od lat) jako "postrzal", sprawdzilam jest taka jednostka medyczna. I jak ladnie napisali jako efekt napinania miesni w wyniku wysilku duchowego lub fizycznego.
                    No i zgodnie z nazewnictwem przypuscilam zmasowany atak: plaster rozgrzewajacy, naswietlanie lampa solux (od tej schorowanej zem pozyczyla), aspiryna - bo to w koncu stan zapalny. A wczoraj na jodze nauczycielka zrobila mi masaz "japonski" - ledwo uszlam z zyciem. Dzis jest dobrze mozna powiedziec i w ramach terapi (zalecaja ruch) wlasnie wrocilam z grzybow. Dzieki wszystkim za udzial.
                    A jak ma sie do tego zawieszony?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka