04.10.11, 19:51
mam dobre wiadomosci ..otoz w najblizszym czasie wyjedzam do Mojego Baranka na stale juz , dziecko mam juz wyorowadzone z domku od soboty i na studiach, moj Baranek znalazł nam mieszkanko i dla mnie prace .... zagadka co to za praca ???
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: zagadka 04.10.11, 19:57
      zobaczcie po za tym jak tu nie wierzyc w numeroogie ...zaczelam wlasnie od 1 pazdz nowy rok num 1 i od razu mam jak z rekawa i mieszkanie i paraca a walczyalm o to prawie 4 lata - warto byc wytrwałym i cierpliwym i kochac mimo problemow
      • czu-jka Re: zagadka 04.10.11, 20:30
        Bardzo się cieszę Asieńko, że Ci się udałosmile.
      • magdalena.1230 Re: zagadka 04.10.11, 20:34
        Asia ja patrzę na karty i jest Król kijów -na pewno fizycznie pracuje i wkłada w tą prace wiele energii ale jest zadowolony z tej pracy (paż kijów ) bo az 2xkije się pojawiły , zaczyna od początku a za jakiś czas kończy tą pracę i tak od nowa , etapy może ma jakieś przydzielone w pracy ,kreatywnie się wykazuje , coś naprawia , skręca , przestawia z miejsca na inne miejsce może nawet i jeździ samochodem w tej pracy .
        smile
        • asia.33 Re: zagadka 04.10.11, 21:58
          dziekuje Dziewczynki smile
          na razie nie powiem co to ale juz wiem , kije to droga , krol kiji to inne panstwo inny kraj ale samej pracy nie pokazły w moich kartach byla podpowiem 6mieczy - i tu juz jest wiecej
          --
          RW proste
          pozdrawiam, asia
        • algaria Re: zagadka 04.10.11, 22:00
          A jednak smile smile
          Widzisz facet się stara kiedy mu zależy i kiedy wie że może stracić to na czym mu zależy Ty jesteś dla niego najważniejsza - zazdroszczę po cichu i a głośno trzymam kciuki za spełnienie marzeń
    • baba_potwor Re: zagadka 04.10.11, 23:33
      Gratulacje! smile. A skoro 6 mieczy, to może praca w transporcie, przewozach, kierowca autobusu - te klimaty.
      • asia.33 Re: zagadka 05.10.11, 00:11
        bardzo blisko smile obrazek pokazuje dosłownie wrecz
        • czu-jka Re: zagadka 05.10.11, 08:26
          Bedziesz pływac statkiem, gondolą, łodzią?
          • asia.33 Re: zagadka 05.10.11, 10:18
            tak big_grin bede pracowac na statku pasazerskim-promie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka