Dodaj do ulubionych

gdzie operować?

20.10.11, 14:53
operacja kregoslupa.
miejsce w polsce - 2 kije + Slonce + 6 mieczy
miejsce w czechach - 3 monet + Kaplanka + Pustelnik

rada-gdzie? - Moc...nie wiemsad

powiem krotko, nie umiem tego zinterpeowacsad
6 mieczy moze byc zdrowiem po operacji, z drugiej str...zle mi sie kojarzy,boje sie jej tu po sloncu...choc niby slonce tak dobrze wrózy prawda? 3 monety kojarza mi sie z dobrym facchem, ze ktos robi to jakby masowo "na codzien", to dla neigo warsztat opanowany, Kaplanka i pustelnik kojarza mi sie z dobra opieka lekarska, z Mądroscia i doswiadczeniem, ale czy to gwarancja ze operacja sie powiedzie?(nie skonczy sie smiercia albo paralizem)?
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: gdzie operować? 21.10.11, 13:29
      operacja raczej w Czechach bedzie, podejmą sie tego zadania fachowcy z duza wiedzą, te karty na Polskę wyglądają jakby wgl mialo nie dojsc do operacji tutaj, pozostanie to jedynie w sferze mysli a nie konkretncyh dzialan, 6mieczy moze mowic o zagranicy po prostu
      • coill Re: gdzie operować? 21.10.11, 14:23
        dziekismile
        wlasnie tak jest, decyzja juz podjeta i wszystko jest juz uzgadniane i omawiane z Czechami. smile I nawet powiedzieli ze rokowania sa calkiem dobre, nie jest tak zle jak mowiono w polsce, ze smierc wielkimi krokami idzie i wogole
    • nielaik Re: gdzie operować? 24.10.11, 07:45
      W Czechach są ludzie, dla których tego typu zabiegi nie są żadną nowością. 3 monet to zdolności manualne, sztuka wykonania czegoś w materii. Powinni umieć przeprowadzić mniej bardziej skomplikowaną operację na wysokim poziomie-Kapłanka, Eremita. Kapłanka powinna otoczyć dobrą opieką psa i będzie to robić ze znawstwem i głową, razem z Eremitą. Polska natomiast pasuje.
      • coill odp 08.11.11, 22:49
        hejawink i dzieki za interepet.
        niewaidomo oczywiscie na 120% jeszcze jak bedzie po orperacji w sensie jak rekonwalescjencja sie skonczy.
        Ale karty fajnie pokazaly, Kaplanka i Pust - lekarka i lekarz - zajmuja sie nim bardzo dobrze, bylam odwiedzac, ma bardzo wygodnie i widze ze nie jest tak ze ktos wsadzi w kąt do czasu zdobycia sił po operacji, tylko naprawde się rzetelnie nim zajmują i jest zadowolonysmile Masują stopy, Nawet uczesali i umyją po toalecie czego sie nie spodziewałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka