Dodaj do ulubionych

Dzisiaj nów, co z tego wynika?

24.11.11, 17:09
Ja chyba zwalczyłem choróbsko.
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 14:58
      I oddałem kolegom pół paczki fajek. Jakoś nie potrzebuję.
      • algaria Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:06
        a mnie jakaś żałość telepie
        • czu-jka Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:13
          Mnie też.
          Najchętniej nie wychodziłabym z łożka. Dziś jestem w cała w czerni, co dodatkowo podkreśla mój stan duchasmile.
          • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:40
            Ja wylazłem z łóżka o 12:30 big_grin
            A żałość? Listopad to bardzo depresyjna pora, ale najlepiej to rozchodzić. U mnie dba o to sześciolatek uwielbiający szuranie liśćmi i łażenie po drzewach smile
        • anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:32
          No bo Ty, Algario jestes "rycząca czterdziestka" wink
          • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:35
            Kryzys wieku średniego to straszna rzecz. Wiem bo mnie męczy od czterech lat.
            • anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:41
              No wiesz co? Toz to mloda kobieta!!! Sredni wiek to od 60 - siatki.
              • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 19:50
                anna151sx napisała:

> No wiesz co? Toz to mloda kobieta!!! Sredni wiek to od 60 - siatki.

Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli okolic środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie dopada kryzys.
                • mrgodot Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 22:35
                  hoaxx napisał:

> Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli okolic
                  > środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie dopada
                  > kryzys.

Bliżej 42-44. Na razie Uran się cofa i jest w 1 stopniu Strzelca więc 40-tki mają jeszcze 12 stopni do uściślenia smile Przy Uranie to kupa (!) czasu. To napisz nam Hoaxx o twojej życiowej rewolucji bo my jeszcze przed smile
                  • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 28.11.11, 10:55
                    mrgodot napisała:

> hoaxx napisał:
                    >
                    > > Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli
                    > okolic
                    > > środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie d
                    > opada
                    > > kryzys.
                    >
                    > Bliżej 42-44. Na razie Uran się cofa i jest w 1 stopniu Strzelca więc 40-tki ma
                    > ją jeszcze 12 stopni do uściślenia smile Przy Uranie to kupa (!) czasu. To napisz
                    > nam Hoaxx o twojej życiowej rewolucji bo my jeszcze przed smile

Rewolucja może za rok, teraz wypalenie, wkurw i poczucie czasu przeciekającego przez palce.
            • algaria Ja nie mam kryzysu!!!!!! 25.11.11, 18:13
              Jestem spokojna i wyciszona i ja co piątek tęsknie tongue_out
              Ja czekam na zmiany jakie niedługo dla mnie i we mnie nastąpią Czekam na nie z wiarą nadzieja i optymizmem (zresztą ja zawsze jestem optymistką) Wiem że to będzie mój czas po 15 latach ciężkich i Uran mi pośmiga przez horoskop
              I ( podkreślam) ja nie mam kryzysu wieku średniego mimo że w jednym pokoju siedzi ponad 18 latek w drugim ponad 15 latka a na dole wyleniały Borsuk się wyleguje tongue_out
              No kurcze to już baba tęsknoty z miłością nie może mieć?!!! Bo ją biorą za ryczącą lub z kryzysem - 40 latkę??? Proszę mnie w żadne ramy nie ubierać tongue_out
          • algaria Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 18:07
            Dzięki Aniu za przypomnienie wink
    • bielunka Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:43
      mam nadzieje ze podpisze umowe o prace smile
      • koko851 Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 20:30
        Postanowilam, ze wygram wystarczajaco duzo, by zamieszkac w moim ukochanym kraju.

A tak wogole, to dlaczego Wy kogos wychowujecie? Nikt nie lubi pouczania, moze troche czulosci i zrozumienia w zamian smile
    • anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 20:32
      Ryczące czterdziestki, strefa ryczących czterdziestek – pas wód oceanicznych biegnący nieprzerwanie wokół południowej półkuli kuli ziemskiej, w przybliżeniu pomiędzy 40° i 50° szerokości geograficznej południowej, wzdłuż którego wieją stałe, wiatry zachodnie, o bardzo dużej prędkości, będące powodem częstych sztormów. Rejon związany z działalnością cyklonów w południowej strefie niskiego ciśnienia. Akwen trudny nawigacyjnie i niebezpieczny dla statków.

Leżący na północ od przylądka Horn, a na południe od Przylądka Igielnego obszar ryczących czterdziestek od dziesięcioleci budził respekt marynarzy, ale był równocześnie wyzwaniem i próbą charakteru. Wiele jednostek spoczywa na dnie w tym regionie. Jednak śmiałkowie, którzy go przepłynęli, zyskali uznanie u innych marynarzy i mogli korzystać z marynarskich przywilejów (np. prawa gwizdania na pokładzie).

Nazwa pochodzi od 40° szerokości geograficznej południowej; została nadana przez marynarzy.
      • algaria Anka 25.11.11, 20:44
        hahahahaha
        • mrgodot nów w Strzelcu 25.11.11, 22:31
          A ja się dziś obudziłam tuż po 7 rano po jakimś dziwnym śnie i przypomniałam sobie, że nów. Dokładnie nów był o 7.10 czyli miałam alert. Ładny nów bo w początku Strzelca czyli na moim stellum Mars-Jowisz-Neptun. Wyrwało mnie ze snu - jak Borsuka Algarii smile
          Tarot pokazał mi 9 monet i 9 Kielichów w przełożeniu (trzeciej nie pamiętam) ale wiem o co biegało - naszło mnie w połowie dnia na kupowanie gwiazdkowych prezentów i cały dzień spędziłam w necie. Znalazłam super sklep z fajnymi rzeczami, które zamierzam kupić. Najchętniej caly sklep bym kupiła - jak to Jowisz i Strzelec - bogato, z rozmachem i w nadmiarze. Muszę sie teraz pohamować smile Myślenie muszę sobie uruchomić a powstrzymać popędy.
          • algaria Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 22:38
            A ja dziś kupiłam sobie karty cygańskie tzn zamówiłam a pieniądze na nie dostane jutro od mamy czyli też zakupowo smile
          • nielaik Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:06
            A wkleisz linka do tego sklepu? Też bym sobie pobuszowałasmile
            • mrgodot Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:47
              nielaik napisała:

> A wkleisz linka do tego sklepu? Też bym sobie pobuszowałasmile

zakupowo smile nie mogę Nielaik bo to by była reklama a tego nie wolno robić. Na priva?
              • nielaik Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:57
                Pewnie może być na priva, chociaż ja tam nie uważam, że można wkleić na forum smile
                • mrgodot Re: nów w Strzelcu 26.11.11, 00:16
                  Wysłałam ci na priva. Nie możemy tu wrzucać reklam sklepów - zwłaszcza nie związanych z tematem forum smile
    • hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 28.11.11, 10:51
      Po nowiu i po pełni zmienia się przeważnie pogoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka