hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 14:58 I oddałem kolegom pół paczki fajek. Jakoś nie potrzebuję. Odpowiedz Link
algaria Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:06 a mnie jakaś żałość telepie Odpowiedz Link
czu-jka Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:13 Mnie też. Najchętniej nie wychodziłabym z łożka. Dziś jestem w cała w czerni, co dodatkowo podkreśla mój stan ducha. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 15:40 Ja wylazłem z łóżka o 12:30 A żałość? Listopad to bardzo depresyjna pora, ale najlepiej to rozchodzić. U mnie dba o to sześciolatek uwielbiający szuranie liśćmi i łażenie po drzewach Odpowiedz Link
anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:32 No bo Ty, Algario jestes "rycząca czterdziestka" Odpowiedz Link
hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:35 Kryzys wieku średniego to straszna rzecz. Wiem bo mnie męczy od czterech lat. Odpowiedz Link
anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:41 No wiesz co? Toz to mloda kobieta!!! Sredni wiek to od 60 - siatki. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 19:50 anna151sx napisała: > No wiesz co? Toz to mloda kobieta!!! Sredni wiek to od 60 - siatki. Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli okolic środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie dopada kryzys. Odpowiedz Link
mrgodot Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 22:35 hoaxx napisał: > Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli okolic > środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie dopada > kryzys. Bliżej 42-44. Na razie Uran się cofa i jest w 1 stopniu Strzelca więc 40-tki mają jeszcze 12 stopni do uściślenia Przy Uranie to kupa (!) czasu. To napisz nam Hoaxx o twojej życiowej rewolucji bo my jeszcze przed Odpowiedz Link
hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 28.11.11, 10:55 mrgodot napisała: > hoaxx napisał: > > > Ja też jestem młodym facetem, mam zaledwie 43 lata. A wiek średni, czyli > okolic > > środka życia, to właśnie około 40-stki i wtedy ludzi przeważnie d > opada > > kryzys. > > Bliżej 42-44. Na razie Uran się cofa i jest w 1 stopniu Strzelca więc 40-tki ma > ją jeszcze 12 stopni do uściślenia Przy Uranie to kupa (!) czasu. To napisz > nam Hoaxx o twojej życiowej rewolucji bo my jeszcze przed Rewolucja może za rok, teraz wypalenie, wkurw i poczucie czasu przeciekającego przez palce. Odpowiedz Link
algaria Ja nie mam kryzysu!!!!!! 25.11.11, 18:13 Jestem spokojna i wyciszona i ja co piątek tęsknie Ja czekam na zmiany jakie niedługo dla mnie i we mnie nastąpią Czekam na nie z wiarą nadzieja i optymizmem (zresztą ja zawsze jestem optymistką) Wiem że to będzie mój czas po 15 latach ciężkich i Uran mi pośmiga przez horoskop I ( podkreślam) ja nie mam kryzysu wieku średniego mimo że w jednym pokoju siedzi ponad 18 latek w drugim ponad 15 latka a na dole wyleniały Borsuk się wyleguje No kurcze to już baba tęsknoty z miłością nie może mieć?!!! Bo ją biorą za ryczącą lub z kryzysem - 40 latkę??? Proszę mnie w żadne ramy nie ubierać Odpowiedz Link
algaria Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 18:07 Dzięki Aniu za przypomnienie Odpowiedz Link
bielunka Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 16:43 mam nadzieje ze podpisze umowe o prace Odpowiedz Link
koko851 Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 20:30 Postanowilam, ze wygram wystarczajaco duzo, by zamieszkac w moim ukochanym kraju. A tak wogole, to dlaczego Wy kogos wychowujecie? Nikt nie lubi pouczania, moze troche czulosci i zrozumienia w zamian Odpowiedz Link
anna151sx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 25.11.11, 20:32 Ryczące czterdziestki, strefa ryczących czterdziestek – pas wód oceanicznych biegnący nieprzerwanie wokół południowej półkuli kuli ziemskiej, w przybliżeniu pomiędzy 40° i 50° szerokości geograficznej południowej, wzdłuż którego wieją stałe, wiatry zachodnie, o bardzo dużej prędkości, będące powodem częstych sztormów. Rejon związany z działalnością cyklonów w południowej strefie niskiego ciśnienia. Akwen trudny nawigacyjnie i niebezpieczny dla statków. Leżący na północ od przylądka Horn, a na południe od Przylądka Igielnego obszar ryczących czterdziestek od dziesięcioleci budził respekt marynarzy, ale był równocześnie wyzwaniem i próbą charakteru. Wiele jednostek spoczywa na dnie w tym regionie. Jednak śmiałkowie, którzy go przepłynęli, zyskali uznanie u innych marynarzy i mogli korzystać z marynarskich przywilejów (np. prawa gwizdania na pokładzie). Nazwa pochodzi od 40° szerokości geograficznej południowej; została nadana przez marynarzy. Odpowiedz Link
mrgodot nów w Strzelcu 25.11.11, 22:31 A ja się dziś obudziłam tuż po 7 rano po jakimś dziwnym śnie i przypomniałam sobie, że nów. Dokładnie nów był o 7.10 czyli miałam alert. Ładny nów bo w początku Strzelca czyli na moim stellum Mars-Jowisz-Neptun. Wyrwało mnie ze snu - jak Borsuka Algarii Tarot pokazał mi 9 monet i 9 Kielichów w przełożeniu (trzeciej nie pamiętam) ale wiem o co biegało - naszło mnie w połowie dnia na kupowanie gwiazdkowych prezentów i cały dzień spędziłam w necie. Znalazłam super sklep z fajnymi rzeczami, które zamierzam kupić. Najchętniej caly sklep bym kupiła - jak to Jowisz i Strzelec - bogato, z rozmachem i w nadmiarze. Muszę sie teraz pohamować Myślenie muszę sobie uruchomić a powstrzymać popędy. Odpowiedz Link
algaria Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 22:38 A ja dziś kupiłam sobie karty cygańskie tzn zamówiłam a pieniądze na nie dostane jutro od mamy czyli też zakupowo Odpowiedz Link
nielaik Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:06 A wkleisz linka do tego sklepu? Też bym sobie pobuszowała Odpowiedz Link
mrgodot Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:47 nielaik napisała: > A wkleisz linka do tego sklepu? Też bym sobie pobuszowała zakupowo nie mogę Nielaik bo to by była reklama a tego nie wolno robić. Na priva? Odpowiedz Link
nielaik Re: nów w Strzelcu 25.11.11, 23:57 Pewnie może być na priva, chociaż ja tam nie uważam, że można wkleić na forum Odpowiedz Link
mrgodot Re: nów w Strzelcu 26.11.11, 00:16 Wysłałam ci na priva. Nie możemy tu wrzucać reklam sklepów - zwłaszcza nie związanych z tematem forum Odpowiedz Link
hoaxx Re: Dzisiaj nów, co z tego wynika? 28.11.11, 10:51 Po nowiu i po pełni zmienia się przeważnie pogoda. Odpowiedz Link